Το Survivor καθημερινά, εκτός Παρασκευής, συνεχίζει να μοιράζει συναρπαστικές στιγμές μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Μαχητές και Διάσημοι συνεχίζουν τις μονομαχίες τους, παίχτες αποχωρούν, και άλλοι ετοιμάζονται να μπουν μέσα.

Το Σάββατο η επιστροφή στην αγωνιστική δράση, αλλά οι εξελίξεις τρέχουν και έχουμε αρκετά νέα.

Όπως βλέπουμε ο Ατζούν αλλάζει το σκηνικό φέτος, και θα συνεχίσει τις προσθήκες νέων παιχτών για αρκετό καιρό όπως δείχνουν τα πράγματα, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας.

Ο Τούρκος έχει στα πλάνα του και ανακάτωμα των ομάδων. Είναι απόφαση που έχει πάρει και ειναι οριστική. Ο χρόνος που θα γίνει θα είναι όταν δεν το περιμένει κανείς. Όχι και κανείς! Θα το μάθουμε. Να είστε σίγουροι.

Οι συναρπαστικές μονομαχίες έχουν ξετρελάνει τον Τούρκο παραγωγό, και θέλει να φτιάξει δύο πολύ ανταγωνιστικές ομάδες. Έχει καταλάβει οτι ο κόσμος θέλει να ζει συναρπαστικές στιγμές στους στίβους μάχης, και όχι να ασχολείται κυρίως με το ξεκατίνιασμα των παιχτών.

Οι τελευταίες προσθήκες όπως βλέπεται είναι παίχτες που έχουν καλές αθλητικές επιδόσεις. Εκεί θέλει να χτυπήσει. Να έχει στο νησί παιχταράδες και να διώξει όλα τα παλτά. Πρώτα ο στίβος μάχης και μετά η ίντριγκα. Μια τεράστια στροφή που κάνει ο Τούρκος παραγωγός.

Εγκαταλείπει την πολιτική των πολύ γνωστών ονομάτων που στις περισσότερες περιπτώσεις αγωνιστικά δεν του βγήκαν. Πλέον πηγαίνει σε πολύ ψαγμένες περιπτώσεις.

Θα το δούμε στην συνέχεια, αφού αναμένονται αρκετές προσθήκες στις επόμενες εβδομάδες. Στο νησί υπάρχει πάγκος και είναι στο ξενοδοχείο. Δύο παίχτες περιμένουν.

Ένας άντρας και μια γυναίκα, είναι στην αναμονή.

Η πρώτη που θα δούμε να μπαίνει στο παιχνίδι επιβίωσης είναι από τον χώρο του ποδοσφαίρου, και μάλιστα με ασπρόμαυρο παρελθόν. ήταν παίχτρια του ΠΑΟΚ. Μιλάμε για την Στέλλα Ανδρεάδου που είναι τώρα προπονήτρια σε παιδιά με ειδικές ανάγκες στο Μπέρμιγχαμ.

Πηγή: sports365.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η νέα μεγάλη καψούρα του Ατζούν - Αυτή την τραγουδίστρια θέλει στο Survivor - Έγινε πρόταση (ΦΩΤΟ)

 Σάλος με την ολόγυμνη ΦΩΤΟ της Ευριδίκης από Survivor – Αυτά είδε ο Βαλάντης στον Αγ. Δομίνικο

Αν νομίζετε ότι ο Βαλάντης είναι ο μοναδικός που είδε ολόγυμνη της Ευριδίκης Παπαδοπούλου στο survivor κάνετε λάθος!

Μπορεί πριν από λίγες ημέρες στην πρωινή εκπομπή του Alpha με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή ο Βαλάντης να αποκάλυψε ότι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε την ανάγκη της μπροστά του όμως η παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης το έχει δείξει και στο instagram!

 

 

Είναι η εποχή που η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μόλις έχει βγει από το my style rocks και απολαμβάνει την αναγνωρισιμότητά της.

Βλέπει τη ζωή της να αλλάζει και οι followers να μαζεύονται στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.
Aπό μία απλή κοπέλα από τα Δυτικά Προάστια της Αθήνας που έχει σπουδάσει μακιγιάζ και κομμωτική και προσπάθησε να μπει στο χώρο της μόδας και της σόουμπιζ μέσα από τη συμμετοχή της στα καλλιστεία για playmate αισθάνεται ότι πλέον ήρθε η ώρα της!

Και αλήθεια ήταν η ώρα της αφού από το my style Rocks και την έκθεση της σε αυτό το ριάλιτι κέρδισε την αναγνωρισιμότητα που πάντα επιζητούσε.

Δημοσιεύει τη μία φωτογραφία μετά την άλλη στο instagram και φροντίζει πάντα να δίνει τροφή για σχολιασμό!

Σε μία από αυτές δεν δίστασε να δημοσιεύσει το σώμα της γυμνό με μόλις 5 φύλλα στο επίμαχο σημείο και να σχολιάσει

Ότι δεν βλέπει ο ήλιος μαραίνεται. Εμένα με βλέπει και ανθίζω λουλουδάκια!

Φανταστείτε τι λουλούδια έχουν ανθήσει τώρα στο Survivor όπου για δυόμισι μήνες τη βλέπει μόνο ο ήλιος και η θάλασσα