Facebook Pixel Sportdog.gr | ALPHA: "Total Blackout". Νέα ζευγάρια, νέες δοκιμασίες, πολύ γέλιο!
Life
| 2022-03-16 18:42:00

ALPHA: "Total Blackout". Νέα ζευγάρια, νέες δοκιμασίες, πολύ γέλιο!

Sportdog Team
ALPHA: "Total Blackout". Νέα ζευγάρια, νέες δοκιμασίες, πολύ γέλιο!

Λούτρινα ψάρια, ψεύτικες αράχνες, παγίδες και καλαμάρια ήταν αυτά που «τρέλαναν» τους συμμετέχοντες του επεισοδίου της Τρίτης 15 Μαρτίου και μας χάρισαν ξεκαρδιστικές στιγμές με άφθονο γέλιο!

Νέοι παίκτες, νέες δοκιμασίες και φυσικά πολύ, μα πολύ γέλιο! Τέσσερα ζευγάρια celebrities θα παίξουν με τις αντοχές τους και θα προσπαθήσουν να μαντέψουν, μέσα στο απόλυτο σκοτάδι, τα αντικείμενα που πιάνουν.

Έτσι, την Πέμπτη 17 Μαρτίου ο Παναγής Τζωρτζάτος με την Βερίνα Ευαγγέλου, η Φελίσια Λαπάτη με τον Κώστα Μαλιάτση, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με την Ελευθερία Ελευθερίου και ο Νικόλας Ράπτης με την Αντιγόνη Βιντιάδη, θα παίξουν με ταχύτητα, συντονισμό, πολλές φωνές και γέλια, για να κερδίσουν τις καρδιές μας και το χρηματικό έπαθλο.

Ποιο ζευγάρι θα πέσει πρώτο στην καταπακτή; Ποιοι θα είναι αυτοί που θα μας κάνουν να γελάσουμε με την ψυχή μας; Ποιο ζευγάρι θα κερδίσει το έπαθλο των 3.000€, το οποίο θα διατεθεί στους «Γιατρούς του κόσμου»;

Υπενθυμίζουμε ότι στα επεισόδια που διαγωνίζονται celebrities, τα χρηματικά έπαθλα θα διατίθενται για φιλανθρωπικό σκοπό.

«Total Blackout», με τον Αναστάσιο Ράμμο.

Αν έχεις τις μαύρες σου, θα σου φτιάξει το κέφι.

Δείτε το trailer:

Κάθε Τρίτη και Πέμπτη, στις 22:40.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags