Facebook Pixel Αγγελική Νικολούλη: Βίντεο-αποκάλυψη Νικολούλη για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα - Χαμός στο Twitter - Βρήκε τον δολοφόνο!
Life
| 2022-03-23 09:20:00

Βίντεο-αποκάλυψη Νικολούλη για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα - Χαμός στο Twitter - "Βρήκε τον δολοφόνο"

Sportdog Team
Βίντεο-αποκάλυψη Νικολούλη για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα - Χαμός στο Twitter - "Βρήκε τον δολοφόνο"

«Τίποτα δεν συμβαίνει ξαφνικά…» αναφέρει το τρέιλερ για το επόμενο Φως στο Τούνελ, το οποίο θα προβληθεί ανήμερα της 25ης Μαρτίου και θα αφορά την εξιχνίαση της υπόθεσης με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα με τις έρευνες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Αστυνομίας να συνεχίζονται, την Εισαγγελία Αθηνών να αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να εκδώσει ένταλμα σύλληψης και το Φως στο Τούνελ δε θα μπορούσε να απουσιάζει ακόμα και ανήμερα της αργίας της 25ης Μαρτίου. Η Αγγελική Νικολούλη έχει αφιερώσει τις πρόσφατες εκπομπές στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

Μάλιστα, το τρέιλερ που είδε το βράδυ της Τρίτης (22/3) το φως της δημοσιότητας για την εκπομπή της Παρασκευής δεν είναι από... αυτά που έχουμε συνηθίσει, προαναγγέλλοντας πιθανότατα εξελίξεις, κάτι που ενισχύει και το γεγονός πως η εκπομπή θα προβληθεί ημέρα αργίας (25η Μαρτίου). «Τίποτα δεν συμβαίνει ξαφνικά…» αναφέρει χαρακτηριστικά το (αρκετά σκοτεινό) τρέιλερ για το επόμενο Φως στο Τούνελ, ανεβάζοντας το hype στα ύψη.

Αξίζει να σημειωθεί πως την προηγούμενη εβδομάδα η δημοσιογράφος έχασε την ψυχραιμία της και ξέσπασε όταν δέχτηκε ένα σημαντικό τηλεφώνημα στον αέρα της εκπομπής. «Μιλάμε για κόντρες, γαλόνια και ποιος θα πάρει τη ρεβάνς; Με τρία παιδιά νεκρά; Μου φαίνεται λοιπόν πως κάποιο από τα παιδιά μιλά από τον τάφο του. Σύμφωνα με μια έγκυρη πηγή, κάτι έχει βρεθεί που αξιολογείται και να λυθεί αυτό το μυστήριο με αυτά τα παιδάκια. Προσπαθούν όλοι με νύχια και με δόντια να βρούνε την αλήθεια. Ότι είναι δύσκολο, έχουν γίνει κάποια λάθη κι είχαν εκτιμηθεί κάποια ευρήματα αλλιώς στα παιδιά. Η οικογένεια περιμένει να λάμψει η αλήθεια. Είναι γονιδιακό; Παθολογικό; Δολοφονία;», είχε πει - μεταξύ άλλων - η Αγγελική Νικολούλη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες κατά τη διάρκεια των ερευνών για την υπόθεση βρέθηκε ένα σημαντικό στοιχείο, το οποίο μένει να εδραιωθεί για να «δέσει» η υπόθεση.

 

Το τρέιλερ για το επόμενο Φως στο Τούνελ που θα προβληθεί την Παρασκευή (25/3) αναφέρει πως «Τίποτα δεν συμβαίνει ξαφνικά…» και δε θα μας προκαλούσε εάν αποτελεί προάγγελο για κάποιον άσσο που έχει στο μανίκι η Αγγελική Νικολούλη.

Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι έχει βοηθήσει στην εξιχνίαση τόσων υποθέσεων όλα αυτά τα χρόνια που η εκπομπή είναι στον «αέρα» και σημειώνει σταθερά υψηλή τηλεθέαση.

Φως στο Τούνελ: Οι τηλεθεατές ζητούν έκτακτη εκπομπή μεσοβδόμαδα

Μία ακόμα συγκλονιστική εκπομπή παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής στο Mega. To «Φως στο τούνελ» παρουσίασε μαρτυρίες και νέα στοιχεία για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας με την Αγγελική Νικολούλη να δηλώνει πως «ένα παιδί μιλάει από τον τάφο του»

ο hashtag της εκπομπής συνεχίζει να είναι trend στο Twitter, με τους φανατικούς τηλεθεατές της να ανυπομονούν για τη νέα εκπομπή. Δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη και η επιλογή της παρουσιάστριας του «Φως στο τούνελ» να βάλει κόκκινο, καθώς όταν φοράει κόκκινο ρούχο, όπως έχει πει η ίδια, γνωρίζει ήδη το δολοφόνο ή τέλος πάντων τη λύση στο γρίφο. Να σημειώσουμε ότι την Παρασκευή 25 Μαρτίου, ανήμερα της εθνικής επετείου, η εκπομπή θα προβληθεί κανονικά, όπως ανακοίνωσε και η Αγγελική Νικολούλη. Ωστόσο, το Twitter δεν σταματά να ζητά μια έκτακτη εκπομπή. «Ζω για έκτακτη εκπομπή μεσοβδόμαδα» αναφέρεται σε πολλά από τα σχόλια.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags