Facebook Pixel Survivor: Αποκάλυψη για Survivor - Αυτά είναι τα τρία φαβορί για τις 100.000 ευρώ - Τεράστια ανατροπή (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-03-24 09:20:00

Αποκάλυψη για Survivor - Αυτά είναι τα τρία φαβορί για τις 100.000 ευρώ - Τεράστια ανατροπή! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Αποκάλυψη για Survivor - Αυτά είναι τα τρία φαβορί για τις 100.000 ευρώ - Τεράστια ανατροπή! (ΦΩΤΟ)

Οι άνδρες που έχουν ξεχωρίσει, η γυναίκα που εντυπωσιάζει και η μεγάλη έκπληξη. Οι στοιχηματικές εταιρίες δίνουν τον... νικητή.

Tα πάνω κάτω ήρθαν στο ριάλιτι επιβίωσης με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τις νέες ομάδες. Πολλοί παίκτες δείχνουν επηρεασμένοι από αυτή την εξέλιξη, ενώ για άλλους ήταν ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να τους συμβεί.

Αυτά τα γεγονότα έφεραν και αλλαγές στις αποδόσεις για τον επόμενη νικητή του παιχνιδιού, τις οποίες διαβάσαμε στο Kingbet.gr.

Survivor 2022 αποδόσεις

Στις πρώτες θέσεις, δεν βλέπουμε πολλές διαφορές, αλλά στην πεντάδα τον φαβορί μπήκε ένα όνομα έκπληξη : Σπύρος Μαρτίκας! Ναι, καλά ακούσατε. Ο φαρμακοποιός είναι το τέταρτο φαβορί για την κατάκτηση του μεγάλου τροπαίου, με απόδοση 14.00!

Αλλα ας τα πάρουμε από την αρχή. Νο1 φαβορί για να αναδειχθεί μεγάλος νικητής του φετινού survivor, είναι ο Αρης Σοϊλέδης σε απόδοση 2.50. Χωρίς καμία αμφιβολία, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, αυτή τη στιγμή είναι ο καλύτερος παίκτης με διαφορά από τον δεύτερο.

Γρήγορος, εύστοχος, με καλή αντίληψη όλων των αθλημάτων του παιχνιδιού. Δεν θέλουν και πολλά περισσότερα οι στοιχηματικές εταιρίες για να τον χρίσουν φαβορί.

Στη 2η θέση βρίσκουμε τον Γιώργο Κατσαούνη ή αλλιώς «Τσακατσούκα», σε απόδοση 5.00. Ο αγρότης από τα φάρσαλα δεν είναι ο πιο σταθερός παίκτης στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά είναι ένας από τους καλύτερους κι έχει κοινό εκτός παιχνιδιού, που θα τον βοηθήσει να φτάσει μακριά.

Στην 3η θέση βρίσκουμε την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Με διαφορά η καλύτερη παίκτρια του φετινού Survivor. Τα στατιστικά άλλωστε που παρουσιάζει κατά καιρούς ο Γιώργος Λιανός, τα «λένε» ολα.

Η νεαρή ποδοσφαιρίστρια, μπορεί να μην έχει ξεκινήσει καλά στη νέα της ομάδα (κόκκινη), ωστόσο οι traders περιμένουν ότι θα βρει τα πατήματά της και ότι θα φτάσει μακριά στο παιχνίδι. Τη βρίσκουμε σε απόδοση 7.50.

Σε διπλάσια σχεδόν απόδοση (14.00), στην 4η θέση, βρίσκουμε τον Σπύρο Μαρτίκα. Ο «προφεσόρ» έχει βγει πολλές φορές υποψήφιος κι έχει παραμείνει στο ριάλιτι, ενώ δείχνει ότι αρχίζει να ανεβαίνει και αγωνιστικά!

Στην 5η θέση βρίσκουμε δύο «μπλε». Τους Γιώργο Ταλάντζεφ και Τάκη Καραγκούνια με απόδοση 17.00.

Πού το βλέπουμε

Το πρόγραμμα προβάλλεται από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ πέντε φορές την εβδομάδα, από Σάββατο μέχρι και Τετάρτη. Οι αγώνες ασυλίας διεξάγονται Κυριακή και Δευτέρα, ενώ το συμβούλιο αποχώρησης κάθε Τετάρτη όπου ανακοινώνεται ο παίκτης που θα φύγει.

Nικητές

Η φετινή είναι η ένατη σεζόν του ελληνικού Survivor και πέμπτη με τη δομή που έχει τώρα. Οι νικητές ήταν οι εξής:

2003: Ευαγγελία Δερμεντζόγλου
2004: Κωνσταντίνος Χριστοδουλάκης
2006*: Ντέρια Ντουρμουσλάρ
2010: Βαγγέλης Γερασίμου
2017: Γιώργος Αγγελόπουλος
2018: Ηλίας Γκότσης
2019*: Κατερίνα Δαλάκα – Γιουσούφ Καρακάγια
2021: Σάκης Κατσούλης

* Ελλάδα-Τουρκία

"Σφαλιάρα" σε Ατζούν -  "Τέλος" κορυφαία ονόματα από το ριάλιτι!

Σε δίλημμα φαίνεται πως βρίσκεται ο Acun Ilicali, το τελευταίο διάστημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τούρκος παραγωγός είναι προβληματισμένος για το αν πρέπει να βγάλει το Survivor All Star, την επόμενη σεζόν.

Μπορεί για κάποιους να φαντάζει νωρίς μια τέτοια συζήτηση, αφού στους δέκτες μας το ριαλύτι επιβίωσης μόνο με Διάσημους θα έκανε λογικά πρεμιέρα – αν τελικά βγει- λίγο πριν από την Πρωτοχρονιά του 2023.

Ο ισχυρός άντρας των media, όμως, γνωρίζει πως πρέπει να κλείσει νωρίς τις συμφωνίες με τους διάσημους παίκτες λίγο πριν λήξει η φετινή σεζόν.

Ο λόγος είναι ότι μερικά από τα πρόσωπα που θέλει να βρεθούν στον Άγιο Δομίνικο στο επόμενο ριάλιτι επιβίωσης βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις για να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους με τηλεοπτικούς σταθμούς και παραγωγές για την επόμενη σεζόν.

Η τηλεοπτική πιάτσα είναι μικρή με τους εν δυνάμει παίκτες να μοιάζουν περιζήτητοι και ο Acun γνωρίζει πως για να έχει αυτούς που θέλει πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Ζnews και του Γιώργου Μπέζα, υπάρχει η σκέψη -δεδομένου ότι τα ριάλιτι δεν φέρνουν τα προσδοκόμενα στους πίνακες τηλεθέασης- όλες οι διαδικασίες και οι συζητήσεις για το Survivor All Star να «παγώσουν».

Και αυτό διότι ο ΣΚΑΪ φαίνεται να κάνει αλλαγή πλεύσης στον σχεδιασμό του προγράμματός του όσον αφορά την ψυχαγωγία.

Ο χρόνος πιέζει και μετρά αντίστροφα για τις μεγάλες αποφάσεις που αναμένεται να παρθούν σε λίγες εβδομάδες.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags