Facebook Pixel Sportdog.gr | Διάσημος Έλληνας παρουσιαστής δεν έκανε εμβόλιο για τον κορωνοϊό - Το... παράπονό του On air (Vid)
Life
| 2022-03-24 09:40:00

Διάσημος Έλληνας παρουσιαστής δεν έκανε εμβόλιο για τον κορωνοϊό - Το... παράπονό του On air (Vid)

Sportdog Team
Διάσημος Έλληνας παρουσιαστής δεν έκανε εμβόλιο για τον κορωνοϊό - Το... παράπονό του On air (Vid)

Πώς το αποκάλυψε άθελά του στην εκπομπή και γιατί… γκρινιάζει που δεν μπορεί να κυκλοφορήσει στα μαγαζιά!

Εδώ και πολύ καιρό κυκλοφορούσε ως φήμη ή πληροφορία στα δημοσιογραφικά γραφεία, όμως από τη στιγμή που δεν το έλεγε ο ίδιος, δεν μπορούσε κανείς να το γράψει. Όχι προφανώς πως είναι κάτι τόσο… κακό. Άλλωστε πρόκειται για προσωπική επιλογή και ο καθένας κρίνεται από αυτές, ειδικά όταν είναι ένα τόσο προβεβλημένο πρόσωπο.

Ο λόγος για τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος στην τελευταία του εκπομπή μιλώντας για την επιστροφή του στο πλατό μετά την «περιπέτειά» του την προηγούμενη εβδομάδα με τον κορωνοϊό, εξέφρασε κι ένα μεγάλο παράπονο. Ποιο ήταν αυτό; Πώς ακόμα δεν του έχουν δώσει το πιστοποιητικό νόσησης για να μπορεί να βγει στα μαγαζιά και ότι πρέπει να περιμένει έναν μήνα.

Μάλιστα, ζήτησε συγνώμη από τους εμβολιασμένους, τόνισε πως παρότι κόλλησε συνεχίζει να είναι όπως… πριν και κάνοντας πλάκα με τους συνεργάτες του, αναρωτήθηκε «εσύ εμβολιάστηκες; Γι’ αυτό σε βλέπω περίεργα τόσο καιρό»!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ στο 13ο λεπτό:

 

 

 

<meta content="Καλό Μεσημεράκι

Νίκος Μουτσινάς: Αλλάζει ώρα προβολής η εκπομπή Καλό Μεσημεράκι

Αλλαγές θα φέρει ο επόμενος μήνας στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του ΣΚΑΙ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπή Happy Day και της δημοσιογράφου Τίνας Μεσσαροπούλου, η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι, αλλάζει ώρα προβολής.

Η δημοσιογράφος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο Νίκος Μουτσινάς από τις αρχές Απριλίου θα μεταφερθεί στις 16:00. Αυτό προέκυψε λόγω της καθημερινής σειράς του ΣΚΑΙ, όπου εκεί θα γίνει ένα ντόμινο αλλαγών. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα πάει στο δελτίο ειδήσεων και για να δώσει μία γερή πάσα στην Κωνσταντίνα, μεταφέρεται και ο Νίκος Μουτσινάς μία ώρα αργότερα. Στις 15:00 με 16:00 θα παίζει επανάληψη σειράς».

Ο Νίκος Μουτσινάς, το μεσημέρι της Δευτέρας 21/3 έκανε μια μικρή αναφορά στη συγκεκριμένη αλλαγή, χωρίς ωστόσο, να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Κλείνω την εκπομπή. Όχι όλη όμως. Κάθε μέρα λίγο και πιο κάτω, πιο κάτω, θα έρθει η ώρα να πάμε 4», είπε υπονοώντας τη νέα του αλλαγή ο Νίκος Μουτσινάς.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags