Facebook Pixel Νίκος Μουτσινάς - Νίκος Ευαγγελάτος: Νέα μεγάλη κόντρα Μουτσινά με Ευαγγελάτο - "Να παρέμβει το ΕΣΡ, 100 λόγοι υπάρχουν" (Vid)
Life
| 2022-03-26 11:38:00

Νέα μεγάλη κόντρα Μουτσινά με Ευαγγελάτο - "Να παρέμβει το ΕΣΡ, 100 λόγοι υπάρχουν" (Vid)

Sportdog Team
Νέα μεγάλη κόντρα Μουτσινά με Ευαγγελάτο - "Να παρέμβει το ΕΣΡ, 100 λόγοι υπάρχουν" (Vid)

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ τα… έχωσε από την εκπομπή στους «απέναντι» για όσα προβάλουν το τελευταίο διάστημα.

Νίκος Μουτσινάς - Νίκος Ευαγγελάτος: Την ενόχλησή του, για ακόμα μία φορά το τελευταίο διάστημα, εξέφρασε ο Νίκος Μουτσινάς μέσω της εκπομπής για το περιεχόμενο της εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου. Συγκεκριμένα, τόνισε πως δεν υπάρχει κανένας λόγος με αφορμή τον πόλεμο της Ρωσίας, να δίνει τόσες λεπτομέρειες για τα οπλικά συστήματα στον κόσμο και να δημιουργεί τρόμο, ούτε και να δείχνει με γραφικά… στρατιώτες και οβίδες να πέφτουν μέσα στο στούντιο.

Στην εκπομπή της Δευτέρας λοιπόν, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ σχολιάζοντας βίντεο με γραφικά της εκπομπής του MEGA ανέφερε μεταξύ άλλων «Δεν έχει ηρεμήσει καθόλου αυτός τόσες ημέρες. Το ΕΣΡ δεν μπορεί να παρέμβει; 100 λόγους μπορώ να σκεφτώ! Κύριε Νίκο σταματήστε να μας δείχνετε λεπτομέρειες που δεν αφορούν κανέναν. Το άλλο; Πήραν και τανκ; Το mega το καλό…»

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ μετά το 22.22:  

 

Σάλος με το... σαρδάμ Ευαγγελάτου για τα παιδιά στην Πάτρα - "Αποκάλυψε τον δολοφόνο" (Vid)

Διάχυτη είναι πλέον η αίσθηση ότι η αντίστροφη μέτρηση για το θρίλερ της Πάτρας έχει αρχίσει, καθώς κάθε ώρα που περνά, στο φως έρχονται και νέα στοιχεία για τους θανάτους των τριών μικρών κοριτσιών της ίδιας οικογένειας.

Γιατροί και νοσηλευτές στα νοσοκομεία όπου πέρασε το Γολγοθά της η 9χρονη Τζωρτζίνα το τρίτο και τελευταίο παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη βάζουν φωτιά στην υπόθεση θρίλερ με τις καταθέσεις τους στο τμήμα Ανθρωποκτονιών, τις οποίες αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα» Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Δώδεκα – δεκατρείς από τους συνολικά 70 εργαζόμενους από τέσσερα νοσοκομεία που έχουν κληθεί να καταθέσουν ανέφεραν πως η ενημέρωση τους από τη μητέρα έγινε με καθυστέρηση στα δυο κρίσιμα συμβάντα που είναι όταν υπέστη ανακοπή στο Καραμανδάνειο στις 11 Απριλίου του 2021 και στο δεύτερο περιστατικό που οδήγησε στο θάνατό του στο νοσοκομείο Παίδων στις 29 Ιανουαρίου του 2022.

Στα τρία από τα τέσσερα νοσοκομεία αναφέρουν πως η 33χρονη ζήτησε μονόκλινο δωμάτιο για το παιδί της, ενώ νοσηλευτές από το Καραμανδάνειο και την παιδιατρική του Ρίο κατέθεσαν πως τους είχε ρωτήσει αν υπάρχουν κάμερες στα δωμάτια.

Η 33χρονη σπάει τη σιωπή της μετά από πολλές μαρτυρίες και τις καταθέσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας ζητώντας να μάθει αν υπάρχουν στοιχεία σε βάρος της.

«Θα μου πει και μένα κάποιος, τι έκανα; Κι αν κάποιοι πιστεύουν ότι έκανα κακό στα παιδιά μου, θα μου πουν πώς και πότε; Ποτέ μα ποτέ. Αυτή είναι η αλήθεια. Τι να μου πουν;» ανέφερε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Το κλειδί για την εξιχνίαση της υπόθεσης πάντως βρίσκεται στις περιγραφές της ίδιας της μητέρας των τριών κοριτσιών της για τις τελευταίες στιγμές τους, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου βλέπει από το 2019 μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο τα παιδιά της 3,5 ετών, 7 μηνών κι 9 ετών να πεθαίνουν το ένα μετά το άλλο και αναφέρει στις συνεντεύξεις της παρόμοια συμπτώματα τις στιγμές που ψυχορραγούν οδηγώντας έτσι τους επιστήμονες σε επαναξιολόγηση των αρχικών ευρημάτων τους.

Δεκάδες πρόσωπα έχουν κληθεί να καταθέσουν στο τμήμα Ανθρωποκτονιών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα…

Το μεσημέρι της Τρίτης πάντως, έγινε... χαμός στα social media, όταν ο Νίκος Ευαγγελάτος στην εκπομπή του στο MEGA, προλογίζοντας το θέμα, έκανε... σαρδάμ και μίλησε για φόνο και όχι για απλό θάνατο ή τραγωδία. Δείτε το βίντεο που προκάλεσε δεκάδες σχόλια, τα οποία ανέφεραν μεταξύ άλλων πως «είπε επιτέλους κάποιος την αλήθεια» και ότι «έμμεσα αποκάλυψε και τον δολοφόνο»!

Ιδού:

 

Πάτρα: Χαλασμός για την ερώτηση που έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη στον Θανάση Κατερινόπουλο (Vid)

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος ήταν το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκπομπή που παρουσιάζει η Ζήνα Κουτσελίνη, Αλήθειες με τη Ζήνα, και το θέμα συζήτησης ήταν η υπόθεση με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα. Μία ερώτηση που έκανε η παρουσιάστρια στον ταξίαρχο εν αποστρατεία της ΕΛΑΣ και Επίτιμο πρόεδρο των αξιωματικών της αστυνομίας, όμως, φαίνεται πως προκάλεσε την οργή των χρηστών του Twitter.

Όταν η συζήτηση στράφηκε προς το θέμα της μεταφοράς των οργάνων της Ίριδας από τον πατέρα της, Μάνο Δασκαλάκη σε παθολογοανατομικό εργαστήριο, η Ζήνα Κουτσελίνη ρώτησε τον Θανάση Κατερινόπουλο αν θα μετέφερε τα όργανα του παιδιού του. Οι χρήστες του Twitter «εξερράγησαν» και ξέσπασαν κατά της δημοσιογράφου για την συγκεκριμένη ερώτηση, καθώς είναι γνωστό πως ο ταξίαρχος εν αποστρατεία είχε χάσει πριν μερικά χρόνια τον γιο του.

Η Ζήνα Κουτσελίνη, όταν πληροφορήθηκε τις έντονες αντιδράσεις του κόσμου, είπε στον αέρα της εκπομπής: «Αγαπητοί μου τηλεθεατές εδώ κάνουμε παρέα. Αν θέλετε να αποκόβετε λέξεις και φράσεις, δεν σας τιμά καθόλου. Είπα πολύ συγκεκριμένα πράγματα όταν μιλήσαμε για μεταφορά οργάνων από τον Μάνο Δασκαλάκη. Θα σας παρακαλέσω πάρα πολύ, ρώτησα ευθέως όλους τους καλεσμένους, αν θα είχαν αυτή τη δύναμη, να μεταφέρουν τα όργανα του δικού τους παιδιού κι έτσι ρώτησα και τον κύριο Κατερινόπουλο. Κύριε Κατερινόπουλε, γιατί έχει γίνει ένας χαμός ότι εγώ σας έχω φέρει σε δύσκολη θέση που ρώτησα, ήταν ένα κομμάτι κουβέντας, να το ξεκαθαρίσουμε».

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ανέφερε από την πλευρά του: «Είναι έτσι κι εγώ ευθέως απαντώ, ότι δεν θα είχα τη δύναμη σε καμία περίπτωση να μεταφέρω τα όργανα του τεθνεώτος παιδιού μου, αφενός κι αφετέρου είπα ότι το πλαίσιο αυτό θα πρέπει να αλλάξει. Είναι άλλο πράγμα να μεταφέρει κάποιος τα όργανα συγγενή ανθρώπου που πέθανε κι είναι άλλο πράγμα να μεταφέρει κάποια δείγματα οργάνων ανθρώπου που είναι εν ζωή για να γίνουν εξετάσεις, κι αυτό είναι απαράδεκτο. Και το πρώτο είναι χειρότερο γιατί μπορεί να υποστεί χίλια δυο πράγματα και κατά τη διαδρομή».

Πολύ εκνευρισμένη η Ζήνα Κουτσελίνη, κοιτώντας στη συνέχεια την κάμερά της, είπε: «Αυτοί που σας καθοδηγούν, σας καθοδηγούν λάθος, κι ο νοών νοείτω. Στο παιχνίδι σας δεν παίζω. Τέλος»!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags