Facebook Pixel Ρουκ Ζουκ: Αποκάλυψη από Μαίρη Μηλιαρέση - Για... 5.000 της πήρε το Ρουκ Ζουκ η Ζέτα Μακρυπούλια!
Life
| 2022-03-28 11:38:00

Αποκάλυψη από Μαίρη Μηλιαρέση - Για... 5.000 ευρώ της πήρε το Ρουκ Ζουκ η Ζέτα Μακρυπούλια!

Sportdog Team
Αποκάλυψη από Μαίρη Μηλιαρέση - Για... 5.000 ευρώ της πήρε το Ρουκ Ζουκ η Ζέτα Μακρυπούλια!

Πώς έχασε το τηλεπαιχνίδι μέσα από τα χέρια της, ο λόγος που έχασε τη μεγάλη ευκαιρία και πώς την πρόλαβε ο ΑΝΤ1.

Η Μαίρη Μηλιαρέση υπήρξε τη δεκαετία του ’90 η πρώτη παρουσιάστρια του «Rouk-Zouk», του τηλεπαιχνιδιού που σήμερα γνωρίζει ξανά τεράστια επιτυχία με τη Ζέτα Μακρυπούλια στο τιμόνι του.

Η ίδια σε έναν απολογισμό ζωής μιλάει για τα παιδικά της χρόνια, για το πώς έγινε παρουσιάστρια του τηλεπαιχνιδιού, αλλά και πώς έχασε για 5.000 ευρώ τα πνευματικά δικαιώματά του. Επίσης, μας μιλάει για την εμπειρία της στη «Φάρμα» και την... απογοήτευσή της!

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Espresso ανέφερε μεταξύ άλλων: «Για ένα χρονικό διάστημα, όπως σου είπα, έκανα και τη δουλειά του μοντέλου παράλληλα με τις σπουδές μου. Ένας πολύ αγαπημένος σχεδιαστής μόδας (επειδή εγώ ανέβαινα για πλάκα και τραγουδούσα όπου πηγαίναμε) μου έλεγε συνέχεια: «Θες να τραγουδήσεις;» Του έλεγα «όχι». Και μετά ξανά τα ίδια. Μέχρι που με έπεισε και πήγα σε έναν φίλο του που είχε το Show Center. Εκεί εμφανιζόμουν με τον Σάκη Ρουβά και την Ευρυδίκη. Τότε έκανα και έναν δίσκο με τίτλο «Όπου υπάρχει αγάπη». Πήγα και στη Θεσσαλονίκη σε αρκετά προγράμματα. Όταν κατέβηκα πλέον στην Αθήνα, όπου τραγουδούσα με τον Γιάννη Πάριο, έρχεται η πρόταση από τον Ανδρέα Μικρούτσικο που έκανε πρωινό εκείνη την περίοδο. Με είχε καλέσει στην εκπομπή του να παρουσιάσω τα τραγούδια του δίσκου μου και είχε μιλήσει με τον Τζώνυ Καλημέρη που ήταν υπεύθυνος προγράμματος του Mega. Και καθώς ήμουν στο καμαρίνι, μου λένε «σε ψάχνει ο κ. Καλημέρης». Και έτσι πήρα την απόφαση να κάνω το βήμα στην τηλεόραση. Δεν το άντεχα το τραγούδι και το ξενύχτι. Και έτσι μου πρότειναν το «Rouk-Zouk».

Τώρα συγκινείσαι που το βλέπεις με τη Ζέτα Μακρυπούλια;

Όχι, δεν συγκινούμαι καθόλου. Στις αρχές είχα στενοχωρηθεί που δεν είχα προλάβει να το πάρω εγώ, γιατί ήθελα να το ξανακάνω. Με πέτυχαν τότε στη φάση που ήταν να πάρω τα δικαιώματα του παιχνιδιού και μετά τα πήρε ο ΑΝΤ1. Έπρεπε να δώσω 5.000 ευρώ για να πάρω τα δικαιώματα και μετά να έκλεινα εγώ τη συμφωνία με κάποιο κανάλι. Εγώ δεν είχα εκείνη την εποχή τα χρήματα κι έτσι τα δικαιώματα τα πήρε ο ΑΝΤ1. Αν τα είχα, θα έπαιρνα τα δικαιώματα και θα το πρότεινα εγώ σε κανάλι. Δυστυχώς δεν το τόλμησα τότε και έχασα την ευκαιρία.

Έπειτα από 20 χρόνια πώς βλέπεις το σημερινό «Rouk-Zouk»;

Πολύ ωραίο. Το έχουν αναπτύξει, το έχουν κάνει κούκλα το παιχνίδι. Και η Ζέτα είναι μια θεά. Κούκλα. Είναι εντελώς διαφορετική παρουσία από εμένα, είναι πανέμορφη και το «Rouk-Zouk» είναι ένα άλλο παιχνίδι από εκείνη την εποχή που το παρουσίαζα εγώ.

Ποιος ήταν ο λόγος που αποφάσισες να πας στη «Φάρμα»;

Είναι μία πονεμένη ιστορία η «Φάρμα». Ήθελα πάρα πολύ να συμμετάσχω για διάφορους λόγους. Ο πρώτος λόγος ήταν ότι μου άρεσε το παιχνίδι και το κόνσεπτ. Από την άλλη, έκανα και μια πολύ καλή οικονομική συμφωνία που για μένα ήταν πολύ σημαντικό, αλλά δεν τα κατάφερα να το υποστηρίξω όλο αυτό. Με την πρώτη ψηφοφορία με έπιασαν τα ψυχολογικά μου. Αντί να είμαι εκεί μέσα ως παίκτης και να παίξω για να νικήσω, έβλεπα όλα τα παιδιά σαν οικογένειά μου. Τα έβλεπα όλα συναισθηματικά. Πήγα να παίξω στον αχυρώνα με το 25χρονο και εν τέλει έχασα με πολύ άσχημο τρόπο, που για μένα ήταν πολύ άδικος.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags