Facebook Pixel Masterchef: Mega Spoiler για Masterchef - Αποχωρεί ένας δυνατός παίκτης - "Κλείδωσαν" δύο μεγάλες επιστροφές!
Life
| 2022-03-29 09:20:00

Mega Spoiler για Masterchef: Αποχωρεί ένας δυνατός παίκτης - "Κλείδωσαν" δύο μεγάλες επιστροφές!

Sportdog Team
Mega Spoiler για Masterchef: Αποχωρεί ένας δυνατός παίκτης - "Κλείδωσαν" δύο μεγάλες επιστροφές!

Τα πάνω-κάτω στο ριάλιτι μαγειρικής στα επόμενα επεισόδια, καθώς αλλάζουν ξανά οι ισορροπίες μέσα στο σπίτι. Ποιοι γυρίζουν και ποιος χαιρετάει...

MasterChef 6 Spoiler: Όσο περνάει ο καιρός, τόσο η δυσκολία μεγαλώνει. 12 διαγωνιζόμενοι έμειναν στο τέλος της βραδιάς για το μεγάλο έπαθλο.

Αλλά επειδή στον διαγωνισμό πιστεύουν στις δεύτερες ευκαιρίες ετοιμαστείτε για τις αγαπημένες σας επιστροφές.

Πού βρισκόμαστε σήμερα;

Αποχώρησε μια ακόμα καλή παρουσία του διαγωνισμού. Τα φαβορί φεύγουν το ένα μετά το άλλο. Σειρά πήρε η Ελπίδα.

Μπόμπενας, Γρηγόρης και τώρα Ελπίδα.

Φτάσαμε όμως αισίως στους 12, ένα βήμα πριν την τελική δεκάδα.

Πλησιάζουμε στις επιστροφές. Άντε να ζωντανέψει το σπίτι…

Η φάση του διαγωνισμού που μας βάζει για τα καλά στην τελική ευθεία για τον μεγάλο νικητή.

Αρκετοί οι παίχτες που μας κούνησαν το μαντήλι.

Αναστασία Ντιμιτρουκ, Βασίλης Βαλέχας, Βασιλική Δροσάτου, Γιώργος Μελανδίνος, Γρηγόρης Γιαννόπουλος, Δημήτρης Ταϊρίδης, Ελπίδα Μορφούλη, Νίκος Μπέρκας, Πέτρος Ανδρουλιδάκης, Στάθης Ταπραντζής, Τατιάνα Χαρτάτι, Στέφανος Σαμάνης.

Πάνω κάτω ίδιες διαδικασίες θα δούμε, με τις μονομαχίες μεταξύ τους, και σε 2η φάση τις μονομαχίες με τους παίχτες του διαγωνισμού.

Το ενδιαφέρον όλων πέφτει στα πρόσωπα που ταρακούνησαν για τα καλά το σπίτι πριν αποχωρήσουν.

Σας έχουμε νέα αγαπητοί φίλοι.

Πολλοί από εσάς κάνατε τάματα και ανάβατε κεράκια για να φύγει ο Μπόμπενας αλλά ετοιμαστείτε. Ο Δημήτρης επιστρέφει για νέες καταστροφές. Αν και οι πληροφορίες μας λένε ότι θα είναι ποιο κοντά με τους παίχτες. Για να μην βάζουμε ψηλά τον πήχη, θα το προσπαθήσει

Δεν θα μπορούσε η κόκκινη ομάδα χωρίς τον αρχηγό της. Ναι καλά το φαντάζεστε ο Γρηγόρης θα επιστρέψει στο σπίτι του MasterChef και ποιος πιάνει τον Μάριο.

Αναμένουμε και τις επόμενες αποχωρήσεις και θα σας δώσουμε και τα άλλα δύο ονόματα, πολύ σύντομα, αν και του Μπόμπενα είναι αρκετό για να φουντώσει το ενδιαφέρον.

Ένα ακόμα δυνατό όνομα μας χαιρετάει μες την εβδομάδα!

Πηγή: sports365.gr

 

MasterChef: Συγκίνησε με την εξομολόγησή του – «Ήταν 6 Σεπτεμβρίου του 2013 όταν έφυγε»

Σε μια προσωπική εξομολόγηση πέρασε ο Χριστόφορος Κατσιάνας στο MasterChef και μίλησε για την απώλεια που τον στιγμάτισε.

«Δεν παίζει ψυχολογία σήμερα. Πήγα σε μια άσχημη περίοδο για εμένα. 6 Σεπτεμβρίου του 2013. Τότε έχασα τον μεγάλο αδερφό. Γενικότερα ήταν ένας σημαντικός λόγος που ασχολήθηκα με τη μαγειρική, ήταν ένα όνειρο. Μετά το θάνατό του είπα μια φορά ζεις, κάνε πράξη ότι έχεις μέσα σου.

Την ημέρα που έφυγε ο Δημήτρης ήταν ευτυχισμένος. Εμένα αυτό με νοιάζει. Χαίρομαι που του είχα πει σε αγαπώ. Ήταν ο μόνος από τα αδέρφια μου, που του το είπα. Πάντα λέω είμαστε πέντε κι όχι τέσσερις. Έφυγε πάνω που είχε ανοίξει τα φτερά του. Σκοτώθηκε σε τροχαίο. Κρατιέμαι τόσο καιρό και τώρα το έβγαλα» ανέφερε ο Χριστόφορος.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags