Facebook Pixel Ρουκ Ζουκ - Ζέτα Μακρυπούλια: Απίστευτη περιγραφή για τον στοματικό έρωτα στο Ρουκ Ζουκ - "Δαγκώθηκε" η Ζέτα Μακρυπούλια (Vid)
Life
| 2022-04-05 08:24:00

Απίστευτη περιγραφή για τον στοματικό έρωτα στο Ρουκ Ζουκ - "Δαγκώθηκε" η Ζέτα Μακρυπούλια (Vid)

Sportdog Team
Απίστευτη περιγραφή για τον στοματικό έρωτα στο Ρουκ Ζουκ - "Δαγκώθηκε" η Ζέτα Μακρυπούλια (Vid)

Οι παίκτες ξεπέρασαν τα όρια, κατάφεραν να... σοκάρουν ακόμα και την παρουσιάστρια με όσα είπαν στον "αέρα" της εκπομπής, όμως ολοκλήρωσαν με επιτυχία την αποστολή τους και βρήκαν την λέξη.

Ρεσιτάλ έδωσε μία νέα ομάδα στο Ρουκ Ζουκ, όπου κλήθηκε να αντιμετωπίσει τους πρωταθλητές του παιχνιδιού και για να τους νικήσουν, έκαναν τα πάντα!

Οι νέοι παίκτες κλήθηκαν από την Ζέτα Μακρυπούλια να περιγράψουν την λέξη «κλαρίνο», το πνευστό μουσικό όργανο και… έδωσαν ρέστα.

Όλα κυλούσαν καλά και ήρεμα μέχρι να φτάσουν στον τελευταίο παίκτη και τότε όλα... στράβωσαν σε σημείο τέτοιο που η Ζέτα Μακρυπούλια πραγματικά δεν το περίμενε και μάλιστα όπως η ίδια είπε, έκανε και ώρα να το χωνέψει!

Δείτε την περιγραφή για το κλαρίνο και τον στοματικό έρωτα:

Το λάθος στο Ρουκ Ζουκ που ξέφυγε στο μοντάζ και… κάρφωσε την παραγωγή - "Πάγωσε" η Ζέτα (Vid)

Στο επεισόδιο του Ρουκ Ζουκ της Πέμπτης οι Πρωταθλητές «Τα Πινέλα» έκαναν την 5η και τελευταία τους εμφάνιση καθώς πλέον συμπλήρωσαν τον ανώτατο αριθμό συμμετοχών. Ένας από τους παίκτες όμως δεν πρόσεξε καλά τα λόγια του και εξέθεσε την παραγωγή του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, ενώ η Ζέτα Μακρυπούλια στην αρχή του επεισοδίου μας έλεγε ότι έχει περάσει μια ολόκληρη μέρα από το προηγούμενο επεισόδιο και ότι σήμερα είναι Πέμπτη, όταν έφτασε η ώρα του καλωσορίσματος, εκείνος είπε ότι απλά «πέρασε λίγη ώρα» από την τελευταία φορά που έπαιξαν στο Ρουκ Ζουκ!

Πώς έγινε το… μπέρδεμα; Όπως είναι γνωστό, τα επεισόδια γυρίζονται μαζεμένα τρία και τέσσερα μέσα σε μία ημέρα και εμείς απλά τα βλέπουμε μέσα σε μία εβδομάδα.

Δείτε το απόσπασμα...

 


 

Ποδοσφαιριστής… γύπας στο Ρουκ Ζουκ "έριξε" τη Ζέτα Μακρυπούλια με το δώρο του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακόμη ένα επεισόδιο Ρουκ Ζουκ προβλήθηκε σήμερα Τρίτη (1/3) και ένας παίκτης έκανε «ποδαρικό» στην Ζέτα Μακρυπούλια φέρνοντάς της μερικά δώρα από το νησί του. Άλλωστε, από την αρχή ξεκαθάρισε πως... ψάχνει μία γυναίκα σαν την παρουσιάστρια!

Και ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος φέρνει ένα δώρο στη Ζέτα εκείνη ενθουσιάστηκε λίγο παραπάνω. Εκτός λοιπόν από τοπικά προϊόντα από το νησί του, ο παίκτης έφερε στην παρουσιάστρια και μια νεροσφυρίχτρα εντυπωσιάζοντας την Ζέτα πάρα πολύ.

Μάλιστα, η ίδια είπε on air πως πριν λίγες ημέρες βρισκόταν στο σπίτι του φίλου της, Θανάση Αλευρά, ο οποίος είχε μία παρόμοια σφυρίχτρα και η ίδια ζήλεψε και ήθελε και εκείνη μία. Απ’ ότι φαίνεται η Ζέτα απέκτησε την σφυρίχτρα που ήθελε πριν λίγες ημέρες με αποτέλεσμα να εντυπωσιαστεί ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ που δεν σταμάτησε να σφυρίζει.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags