Facebook Pixel Ζέτα Μακρυπούλια - Νίκος Μουτσινάς: Τρελό... γλέντι από τη Ζέτα Μακρυπούλια σε Νίκο Μουτσινά - Το ανακοίνωσαν και επίσημα!
Life
| 2022-04-05 11:17:00

Τρελό... γλέντι από τη Ζέτα Μακρυπούλια σε Νίκο Μουτσινά - Το ανακοίνωσαν και επίσημα!

Sportdog Team
Τρελό... γλέντι από τη Ζέτα Μακρυπούλια σε Νίκο Μουτσινά - Το ανακοίνωσαν και επίσημα!

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια δεν... καταλαβαίνει από φιλίες. Πού να το περίμενε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ πριν μερικούς μήνες;

Στην πρώτη θέση παραμένει το «Rouk Zouk» με εντυπωσιακά ποσοστά τηλεθέασης και τον Μάρτιο!

Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι με τη Ζέτα Μακρυπούλια που χαρίζει κάθε μεσημέρι γέλιο, σαρδάμ και ατάκες ήταν πρώτο στο δυναμικό κοινό 18-54 για τον μήνα Μάρτιο στη ζώνη προβολής του με ποσοστό 20,1% αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό, δηλαδή κυρίως την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΪ, τουλάχιστον 8,1 μονάδες.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Rouk Zouk σε επιμέρους γυναικείο κοινό (ηλικίας 18-24) «χτύπησε» μέχρι και 29%, ενώ στους άντρες 25-34 άγγιξε το 23,6%!

Νίκος Μουτσινάς: Η επική έναρξη με… Ρουκ Ζουκ λόγω της αλλαγής ώρας

Από τις 4 Απριλίου, το «Καλό μεσημεράκι» μεταδίδεται σε νέα ώρα. Ο Νίκος Μουτσινάς θα μας λέει, πλέον, “καλησπέρα” στις 16:00 και όχι στις 15:00.

Χθες λοιπόν, στο «Καλό μεσημεράκι» βγήκαν στον αέρα στις 16:00 και άπαντες περίμεναν ότι η έναρξη δεν θα είναι η κλασική. Σίγουρα κάτι θα είχε σκεφτεί ο παρουσιαστής για τη σημερινή μέρα.

Αντί να ξεκινήσει η εκπομπή με τους Alcatrash, όπως πάντα μετά τους τίτλους αρχής, αυτή τη φορά το πλατό μετατράπηκε σε… καμαρίνι. Ο Μουτσινάς καθόταν στην καρέκλα του και παρακολουθούσε τη φίλη του, Ζέτα Μακρυπούλια, στο Ρουκ Ζουκ. Ήταν αναμενόμενο ότι θα έχει σκεφτεί κάτι ιδιαίτερο.

Δείτε τι έγινε στην έναρξη του:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags