Facebook Pixel Survivor - Ατζούν Ιλιτζαλί: 10 ονόματα στη λίστα Ατζούν για το Survivor All Star - Ντάνος, Βασάλλος, Χανταμπάκης και δύο... φετινοί
Life
| 2022-04-18 08:25:00

10 ονόματα στη λίστα Ατζούν για το Survivor All Star - Ντάνος, Βασάλλος, Χανταμπάκης και δύο φετινοί

Sportdog Team
10 ονόματα στη λίστα Ατζούν για το Survivor All Star - Ντάνος, Βασάλλος, Χανταμπάκης και δύο φετινοί

Ξεκίνησαν ήδη οι πρώτες επαφές για το ριάλιτι επιβίωσης που έρχεται την επόμενη σεζόν. Ο Τούρκος παραγωγός δεν θέλει να χάσει χρόνο και ήδη υπάρχει συμφωνία με τον ΣΚΑΪ.
 

Μπορεί το survivor Ελλάδας φέτος να έβγαλε από τη δύσκολη θέση την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αφού γεμίζει τα ταμεία, όμως τα αποτελέσματα στους πίνακες τηλεθέασης δεν είναι ικανοποιητικά.

Η χρονιά ξεκίνησε καταστροφικά για την τηλεόραση του ΣΚΑΪ αφού ούτε το Big Brother ούτε το ριάλιτι μαγειρικής του Ατζούν Ιλλιτζαλι που ήθελε να χτυπήσει το MasterChef τράβηξε με αποτέλεσμα να κοπεί! Η επιστροφή του ριάλιτι επιβίωσης όσο πιο γρήγορα γινόταν ήταν μονόδρομος, για να μπορέσει ο ΣΚΑΪ να βρει τηλεθέαση και έσοδα στο Prime time! Εν μέρει τα κατάφερε αφού το survivor πιάνει περίπου το 20% στην τηλεθέαση και γεμίζει ολόκληρη τη ζώνη. Ξεκινάει στις 9:00 και τελειώνει μετά τις 12:00 το βράδυ και φυσικά γεμίζει τα ταμεία!

Εκεί που χάνει είναι στο brand και τη συνήθεια του κόσμου. Το survivor φέτος δεν έχει καμία σχέση με το περσινό και αυτό είναι που θέλει να αλλάξει ο Aτζούν ξεκινώντας από τώρα τις διαπραγματεύσεις για το All Star.

Θέλει να διοργανώσει το καλύτερο Survivor που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα και να είναι απόλυτα ανταγωνιστικό. Στην κυριολεξία να είναι All Star!

Θέλει τους καλύτερους και για το λόγο αυτό οι επαφές και τα ονόματα που έχει σημειώσει στην ατζέντα του είναι τοπ.

Πρώτα από όλα ξεκινάμε με όλους τους νικητές. Θέλει τον Γιώργο Αγγελόπουλο την Κατερίνα Δαλάκα, το Σάκη Κατσούλη, τον Ηλία Γκότση.

Επιπλέον παίκτες που υπάρχουν top of mind για τον Ατζούν Ιλίτζαλι είναι: Δήμητρα Βαμβακούση, Μάριος Πρίαμος, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Αφροδίτη Σκαφίδα, Στέλιος Χανταμπάκης. Από τις φετινές παίκτριες σίγουρα θα υπάρχει η Ασημίνα και η Σοφιάννα.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος όχι τόσο για το αγωνιστικό τους πρόσωπο αλλά για την αναγνωρισιμότητά που έχουν καταφέρει μέσα από το Instagram μετά την έξοδό της από το survivor και φυσικά το ότι είναι ζευγάρι.

Υπάρχουν ακόμα αρκετά ονόματα και κάποιοι έχουν ήδη δεχθεί τηλεφωνήματα από την εταιρεία παραγωγής.

Το θέμα συμμετοχής των παικτών θέλει να το τελειώσει αρκετά νωρίς ο Τούρκος παραγωγός για να δει σε διαπραγματεύσεις με την τηλεόραση του ΣΚΑΪ

Πηγή: koolnews.gr

Έξαλλος ο Ατζούν με παίκτες στο Survivor - "Φύγετε αν δεν θέλετε" -  Ανακοινώνει τη μεγάλη ανατροπή!

Survivor: Πολλές και σημαντικές εξελίξεις είχαμε τα τελευταία 24ωρα στον Άγιο Δομίνικο!

Τα νέα δεν αφορούν μόνο τους παίχτες και τα αγωνίσματα, αλλά και αυτόν που έχει όλη την ευθύνη του παιχνίδι επιβίωσης.

Μιλάμε για τον Βασιλιά των ριάλιτι τον γνωστό μας Ατζούν που αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα του.

Θα δούμε τις επόμενες ημέρες ότι θα καλέσει έκτακτο συμβούλιο στο νησί και όλοι οι παίχτες θα τρελαθούν από την αγωνία τους.

Συνήθως τα έκτακτά συμβούλια έχουν ανατροπές και θυμούνται όλοι το τελευταίο που άλλαξαν οι ομάδες.

Τώρα θα ακούσουν 2 νέα. Ένα καλό που θα τους ανεβάσει στα ουράνια, και ένα άσχημο που θα τους προβληματίσει.

1. Το πρώτο αφορά το τελευταίο σκηνικό που σας είχαμε ενημερώσει, όταν ορισμένοι παίχτες έκαναν χοντρά παράπονα στην παραγωγή για τους πολλούς νέους που μπήκαν και την παράταση του ριάλιτι. Τότε είχαν δώσει σχεδόν τελεσίγραφο οι παίχτες στην παραγωγή.

Ο Τούρκος που έχει αποδείξει ότι δεν καταλαβαίνει τίποτα αν του μπει κάτι στο μυαλό, τους ξεκαθάρισε ότι η παραγωγή και ο ίδιος είναι οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι για το ριάλιτι, και κανείς άλλος. Όλα είναι ξεκαθαρισμένα στα συμβόλαια τους αν υπάρξει παράταση θα πληρωθούν, άλλωστε.

Έκανε επιθετική κίνηση απέναντι τους, αφού τους είπε: όποιος διαφωνεί και έχει μετανιώσει μπορεί να παραιτηθεί τώρα.

Δεν κουνήθηκε φύλλο στην αίθουσα, και θα δούμε αν θα έχουμε και νέα επεισόδια σε αυτό το θέμα.

Να θεωρήσουμε δεδομένη την παράταση. Αυτά περί τέλη Μαίου δεν παίζουν και πάμε τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου.

2. Το πολύ ευχάριστο ήταν ότι τους ανακοίνωσε ότι σύντομα έρχονται τα μεγάλα έπαθλα.

Ξέρουμε όλοι τι σημαίνει μεγάλα έπαθλα. Τα μεγάλα ταξίδια σε Μπαχάμες, Μαλβίδες, αλλά και Αμερική. Φυσικά τα μεγάλα πάρτι, και τα τεράστια έπαθλα φαγητού.

Δεν τους έκανε καμία αναφορά για το πάρτι της ένωσης.

Τα καλά έρχονται πλέον που είμαστε στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού.

 

 

 

"Ξέφυγαν" τα πλάνα στο Survivor - Τα πέταξε όλα η Ναυσικά - Γυμνόστηθη στην κάμερα (ΒΙΝΤΕΟ)

Survivor:  Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, είναι από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του ριάλιτι επιβίωσης.

Η μεσογειακής ομορφιάς καλλονή, η οποία έχει αποκαλύψει ότι ασχολήθηκε τυχαία με τη μόδα, αναστατώνει τον Άγιο Δομίνικο…

Ο σκηνοθέτης λοιπόν στο επεισόδιο της Τρίτης είχε κέφια, χαρίζοντας στο κοινό "καυτά" κοντινά πλάνα στη Ναυσικά, η οποία πόζαρε topless στον φακό.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags