Facebook Pixel Ιβάν Σαββίδης: "Σκούπα" Σαββίδη, τέλος κορυφαία ονόματα - Συμφωνία με επιχειρηματίες, μπαίνουν εκατομμύρια
Life
| 2022-04-15 14:25:00

"Σκούπα" Σαββίδη, τέλος κορυφαία ονόματα - Συμφωνία με επιχειρηματίες, μπαίνουν εκατομμύρια

Sportdog Team
"Σκούπα" Σαββίδη, τέλος κορυφαία ονόματα - Συμφωνία με επιχειρηματίες, μπαίνουν εκατομμύρια

Ο Ιβάν το παίρνει πάνω του και έρχονται ραγδαίες αλλαγές. Ποιοι... κινδυνεύουν, οι αλλαγές που έρχονται και τα χρήματα που μπαίνουν στα ταμεία!

Το OPEN θυμίζει καζάνι που βράζει λόγω των εξελίξεων των τελευταίων μηνών με τον ιδιοκτήτη του καναλιού Ιβάν Σαββίδη να αποφασίζει άμεσα σαρωτικές αλλαγές όχι μόνο στα διευθυντικά στελέχη αλλά ακόμα και στο διοικητικό συμβούλιο.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει ήδη αποφασίσει να ανοίξει τις πόρτες του καναλιού και σε νέους επιχειρηματικούς δεσμούς που θα φέρουν στο κανάλι αέρα ανανέωσης και κυρίως ροή χρημάτων.

Φυσικά αυτές οι αλλαγές προϋποθέτουν και αλλαγή προσώπων σε καίριες θέσεις μέσα στο κανάλι σε σημεία κλειδιά όπως είναι η διευθυντικές θέσεις στην ψυχαγωγία και την ενημέρωση αλλά και στο διοικητικό συμβούλιο.

Στο στόχαστρο των επικείμενων αλλαγών βρίσκεται η ψυχαγωγία και οι άνθρωποι που αποφάσισαν όλο αυτό το διάστημα το πώς θα κινηθεί το πρόγραμμα το οποίο μέχρι στιγμής βρίσκεται στην τελευταία θέση του πίνακα τηλεθέασης.

Οι αλλαγές όπως όλα δείχνουν θα συμβούν μετά το Πάσχα με τον ιδιοκτήτη του καναλιού να αποφασίζει για ακόμα μία φορά να δείξει την πόρτα της εξόδου σε στελέχη που δεν κατάφεραν να σταθούν αντάξιοι των προσδοκιών του.

Οι νέοι επιχειρηματίες που θα συμπράξουν με τον Ιβάν Σαββίδη φαίνεται ότι επιθυμούν να τοποθετήσουν δικά τους πρόσωπα σε θέσεις κλειδιά για να μπορούμε αυτό τον τρόπο να ελέγχουν όχι μόνο τα εσωτερικά του καναλιού αλλά κυρίως το πρόγραμμα που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του OPEN.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το κανάλι κατάφερε να κερδίσει το χαμένο έδαφος της ενημέρωσης με την αδιάκοπη και πληρέστατη κάλυψη του πολέμου στην Ουκρανία ομως και πάλι φαίνεται σιγά σιγά οι τηλεθεατές να γυρνούν την πλάτη στο κανάλι και κυρίως τις περισσότερες εκπομπές ψυχαγωγίας ανάμεσά τους και η Μάριον Μιχελιδάκη που παλεύουν με τα θηρία των μονοψήφιων ποσοστών.

Πηγή: iciao.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags