Facebook Pixel Survivor: O πραγματικός λόγος για το ξύλο στο Survivor - Τα κομμένα πλάνα Σοϊλέδη - Όσα δεν έδειξε ο ΣΚΑΪ (Vid)
Life
| 2022-04-21 07:38:00

O πραγματικός λόγος για το ξύλο στο Survivor - Τα κομμένα πλάνα Σοϊλέδη- Όσα δεν έδειξε ο ΣΚΑΪ (Vid)

Sportdog Team
O πραγματικός λόγος για το ξύλο στο Survivor - Τα κομμένα πλάνα Σοϊλέδη- Όσα δεν έδειξε ο ΣΚΑΪ (Vid)

Τι είπαν και έκλεισαν τα μικρόφωνα για να μην τα ακούσουν οι τηλεθεατές; Μεγάλη κουβέντα έχει ξεσπάσει για τα πλάνα που κόπηκαν από το επεισοδιακό συμβούλιο του ριάλιτι στον Άγιο Δομίνικο!

Πανικός επικράτησε στο προχθεσινό (18/4) συμβούλιο του Survivor, με το πρωτοφανές επεισόδιο ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και τον Τάκη Καραγκούνια. Οι δύο παίκτες κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια και αν δεν είχαν μπει στη μέση οι άνθρωποι της παραγωγής και οι συμπαίκτες του θα είχαν πέσει μπουνιές.

Η «διαμάχη» των δύο παικτών ξεκίνησε λίγο νωρίτερα, μετά την ήττα των μπλε στο αγώνισμα της δεύτερης ασυλίας. Εκεί ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αποκάλυψε ότι ο Τάκης Καραγκούνιας πρότεινε σε πηγαδάκι να βγει υποψήφιος ο Άρης Σοϊλέδης, επειδή θεωρεί ότι είναι αρκετά δημοφιλής στο κοινό. Αυτό δεν άρεσε στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θεώρησε ότι πίσω από την κίνηση του Τάκη κρύβεται κάτι άλλο. Συγκεκριμένα ότι θέλει να τον διώξει από το παιχνίδι επειδή είναι δυνατός.

 

Το συγκεκριμένο ζήτημα τέθηκε και πάλι στο συμβούλιο, όταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ που κέρδισε την ατομική ασυλία, υπέδειξε τον Άρη Σοϊλέδη. Ο τελευταίος είπε στον Γιώργο Λιανό, ότι η απόφαση αυτή ήταν υποκινούμενη από τον Τάκη Καραγκούνια. Και κάπου εκεί η κατάσταση ξέφυγε...

Ωστόσο, μεγάλο θέμα έγινε στο διαδίκτυο για τα κομμένα πλάνα, καθώς πολλοί δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν την ξαφνική έκρηξη του Άρη. Ο Τάκης είχε μια συνομιλία με την Σταυρούλα για τον Άρη, η οποία δεν αποκαλύφθηκε ποτέ, με τον ίδιο να λέει: «Δεν σε συμφέρει να σου πω τι έλεγα γιατί θα κάψεις άνθρωπο. Αλλά επειδή το πας έτσι θα καεί άνθρωπος».

Ο Άρης από την πλευρά του είπε ο Τάκης παραπονιόταν στην Σταυρούλα για τα ματσαρίσματα, ενώ στη συνέχεια άφησε κάποια ερωτηματικά με την φράση: «Έλεγε στην Σταυρούλα πράγματα για εμένα», χωρίς να πει τι ακριβώς. Ο Τάκης μεταξύ άλλων απάντησε ότι ο Άρης «φοβάται να πει την αλήθεια. Άλλο έλεγα εκεί αλλά δεν συμφέρει κανέναν να το πω».

Ο Τάκης ζήτησε από την Σταυρούλα αρχικά και στη συνέχεια από την Ασημίνα να πάρουν θέση για κάτι το οποίο δεν παίχτηκε από την παραγωγή. Σε εκείνο το σημείο ο μισθοφόρος είπε «όχι δεν ηρεμώ με τον ψεύτη» και το πλάνο φαίνεται να κόβεται, καθώς ακολουθεί η έκρηξη του Άρη. Το πλάνο κόβεται και πάλι όταν ο Άρης λέει «θα με ξεφτιλίσει εμένα αυτός;» και ακολουθεί η είσοδος των ανθρώπων της παραγωγής για να τον συγκρατήσει. Το πλάνο κόβεται ξανά, με τους δύο παίκτες να έχουν πλέον μεταφερθεί έξω από το συμβούλιο.

 

 
 

 

 

Εύλογα κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο τα παρακάτω σενάρια για τα κομμένα πλάνα

 

  1. Υπήρχαν συνεχόμενα μπινελίκια με αποτέλεσμα να κοπούν για να μην υπάρχουν μεγάλα σε διάρκεια πλάνα χωρίς ήχο
     
  2.  Επειδή έγινε κάτι που δεν έπρεπε να προβληθεί. Δεν μάθαμε ποτέ τι συζήτησε ο Τάκης με την Σταυρούλα για τον Άρη και ενώ η ίδια ρωτήθηκε στο συμβούλιο, τελικά η απάντησή της δεν προβλήθηκε ποτέ. Το ίδιο συνέβη και με την Ασημίνα όταν της ζητήθηκε να μιλήσει και να πάρει θέση για κάποιο ζήτημα, το οποίο από ότι φαίνεται προκάλεσε την έκρηξη του Σοϊλέδη.

 

 


Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags