Facebook Pixel Βαγγέλης Μαρινάκης - MEGA: Νέα μεγάλη επένδυση Μαρινάκη - Επόμενο… μπαμ μετά από Ευαγγελάτο-Νικολούλη - Σκάει μεταγραφή
Life
| 2022-04-23 08:38:00

Νέα μεγάλη επένδυση Μαρινάκη - Επόμενο… μπαμ μετά από Ευαγγελάτο-Νικολούλη - Σκάει μεταγραφή

Sportdog Team
Νέα μεγάλη επένδυση Μαρινάκη - Επόμενο… μπαμ μετά από Ευαγγελάτο-Νικολούλη - Σκάει μεταγραφή

Η δικαίωση για τις μέχρι τώρα κινήσεις στο MEGA, η πρωτιά στην τηλεθέαση και οι πρώτες πληροφορίες για το καλοκαίρι.
 

Εντυπωσιακά έχει ξεκινήσει το 2022 για το MEGA, καθώς το πρώτο τρίμηνο πραγματοποίησε μετά από χρόνια πορεία… πρωταθλητισμού, ενώ και τον Απρίλιο έχει κατακτήσει την κορυφή της τηλεθέασης για τρεις συνεχόμενες εβδομάδες.

Στο διάστημα 11 με 17 Απριλίου το MEGA ήταν σταθερά η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών και σημείωσε πρωτιά με μέσο όρο 14,2,% στο σύνολο του κοινού (ΣΚΑΪ: 13,9%, ΑΝΤ1: 12,7%, ALPHA: 12,2%, STAR: 10,5%, ΕΡΤ1: 5,3%, OPEN: 4,8%) και 13,5% στο δυναμικό κοινό 18-54 (ΣΚΑΪ: 12,4%, STAR: 12,2%, ALPHA: 11,9%,
ΑΝΤ1: 11,5%, OPEN: 4,7%, ΕΡΤ1: 3,2%).

Στη ζώνη υψηλού ανταγωνισμού, την prime time, το MEGA βρέθηκε στην κορυφή και κατέγραψε πρωτιά στο σύνολο του κοινού με ποσοστό 17,6%.

Αναλυτικά, την εβδομάδα 11 με 17 Απριλίου τα προγράμματα που σημείωσαν τις υψηλότερες επιδόσεις ήταν:

«ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη: Πρωτιά με 19,4% στο σύνολο του κοινού και 18% στο δυναμικό κοινό 18-54.  

«LIVE NEWS» με τον Νίκο Ευαγγελάτο: Στην κορυφή με ποσοστό 20,4% στο δυναμικό κοινό 18-54 και 20,4% στο σύνολο.

«Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ» : Υψηλές πτήσεις με ποσοστό 27,6% στο σύνολο και 19,9% στο δυναμικό κοινό 18-54.

«ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ» με την Αγγελική Νικολούλη: Ισχυρή επικράτηση με ποσοστό 34,8% στο δυναμικό κοινό 18-54 και 31,5% στο σύνολο.

«ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ» με τη Σίσσυ Χρηστίδου: Πρωτιά στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 18,9%.

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας typologies, στο κανάλι ετοιμάζουν κι άλλες κινήσεις για να… χτυπήσουν τον ανταγωνισμό. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δώσει το «οκ» και τα στελέχη ετοιμάζουν μεταγραφές.

Το ρεπορτάζ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Την επόμενη μέρα του ενημερωτικού τομέα εξετάζουν στο Mega, το οποίο έχει επανέλθει στην πρώτη θέση της τηλεθέασης τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Στο στόχαστρο βρίσκονται  πρόσωπα που είναι μπροστά και πίσω από τις κάμερες»!

 

"Χάθηκε" από τον Νίκο Ευαγγελάτο ο Βασίλης Λαμπρόπουλος - Χαμός στο twitter λόγω Ρούλας! (ΦΩΤΟ)

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο αστυνομικός συντάκτης στην εφημερίδα «Το Βήμα» και «ΤΑ ΝΕΑ» που συνετέλεσε όσο λίγοι στην αποκάλυψη του διαφαινόμενου «εγκλήματος του αιώνα», στην Πάτρα, με τα 3 νεκρά κορίτσια της οικογένειας Δασκαλάκη σε 2,5 χρόνια, εδώ και δυο μέρες δεν εμφανίζεται στην εκπομπή του MEGA LIVE NEWS, που παρουσιάζει ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Ειδικότερα, ο δημοσιογράφος που έχει συνδυάσει το όνομά του με την υπόθεση στην Πάτρα, μέσα από την εκπομπή LIVE NEWS, όλο αυτό το διάστημα από τα τέλη Γενάρη, με απανωτά ρεπορτάζ και αποκαλύψεις, χάρη στην ενδελεχή και επισταμένη έρευνα που είχε κάνει, δεν εμφανίστηκε ούτε την Πέμπτη ούτε Παρασκευή ούτε και τη Δευτέρα!

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι φανατικοί θαυμαστές του να «ανησυχήσουν» και ορισμένοι να είναι μάλιστα… στα κάγκελα. Πάντως, όπως ενημέρωσε ο ίδιος μέσα από τα social media, δεν έχει... εξαφανιστεί, αλλά πλέον και μέχρι της επόμενης ενημέρωσης, θα εμφανίζεται μόνο στο Δελτίο Ειδήσεων του MEGA.

Ενδεικτικό το τι έγινε στο twitter με απανωτά tweets χρηστών για τον Βασίλη Λαμπρόπουλο.

 

Βασίλης Λαμπρόπουλος: Το βιτριολικό χιούμορ για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης αναφορικά με την υπόθεση θρίλερ της Πάτρας έχει βρεθεί από την αρχή ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Τόσο μέσα από τα άρθρα του στις εφημερίδες, αλλά και στο in, όσο και μέσα από το MEGA, σχεδόν σε καθημερινή βάση ο Βασίλης Λαμπρόπουλος προχωρά σε αποκαλύψεις για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Με προσεκτικές διατυπώσεις και μακριά από κινήσεις εντυπωσιασμού ο δημοσιογράφος έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής στις πιο σημαντικές αποκαλύψεις για την εν λόγω υπόθεση.

Μια από αυτές είναι για την κεταμίνη, ουσίας που βρέθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας και την οδήγησε στον θάνατο. Λίγη ώρα μετά την εν λόγω αποκάλυψη η Ρούλα Πισπιρίγκου συνελήφθη.

Το βιτριολικό χιούμορ…

Ωστόσο σήμερα και με αφορμή νέα συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου που αναρωτιόταν αν είναι η ίδια ή κάποιος άλλος ο ένοχος για τον θάνατο της 9χρονης, το τηλεοπτικό κοινό είχε την ευκαιρία να δει μια διαφορετική πλευρά του Βασίλη Λαμπρόπουλου, που έδειξε ότι διαθέτει και εξαιρετικό φλεγματικό χιούμορ!

Σχολιάζοντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA την εν λόγω συνέντευξη -που έδωσε η 33χρονη μέσα από τη φυλακή στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι»- ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα» είπε με δηκτικό τρόπο «και σε αυτή τη συνέντευξη η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει πει τη φράση ‘αν είμαι ένοχος εγώ θα φανεί’. Έχει πει προηγουμένως ότι ‘ψάχνω κι εγώ η ίδια να βρω τι έχω κάνει λάθος’».

«Η επόμενη ερώτηση που μπορεί να της γίνει με αυτή τη λογική, την δισυπόστατη, είναι ότι αν τελικά αποδειχτεί να την ρωτήσει κάποιος ‘σας είχατε υποψιαστεί από την αρχή ή προς το τέλος σας καταλάβατε’» συμπλήρωσε προκαλώντας γέλιο τόσο στην παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων Κατερίνα Παναγοπούλου, όσο και στην δημοσιογράφο, Άννα Κανδύλη.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags