Facebook Pixel Survivor: Εκρηκτικοί οι Τάκης Καραγκούνης & Κωνσταντίνος Εμμανουήλ
Life
| 2022-04-25 14:01:00

H συμφωνία Ατζούν με Κωνσταντίνο Εμμανουήλ - Πόσα λεφτά πήρε για να... τινάξει στον αέρα το Survivor

Sportdog Team
H συμφωνία Ατζούν με Κωνσταντίνο Εμμανουήλ - Πόσα λεφτά πήρε για να... τινάξει στον αέρα το Survivor

Ο Τούρκος παραγωγός τρίβει τα χέρια του αφού κατάφερε να εκτοξεύσει την τηλεθέαση κάνοντας στην κυριολεξία τον Άγιο Δομίνικο.. .γης μαδιάμ!

Από το survivor 2021 και μετά κανένα ριάλιτι επιβίωσης της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ δεν θα είναι ίδιο ποτέ ξανά. Η σχολή Ντάφυ που έτσι κι αλλιώς κυλάει στο αίμα αρκετών Ελλήνων έχει παγιωθεί.

Φαγωμάρα, μουρμούρα, γύρισμα μπιφτεκας και γκρίνια. Απλά σε κάθε επόμενο ριάλιτι θα μπαίνει και κάποιο καινούργιο στοιχείο και φέτος στο survivor προστέθηκαν τα νεύρα, οι εντάσεις και οι τσακωμοί. Ακόμα και ξύλο.

Για όλο αυτό ευθύνη έχουν δύο παίκτες οι οποίοι δεν ξεκίνησαν από την day one του Survivor, αλλά επιλέχθηκαν στοχευμένα από την εταιρεία παραγωγής του survivor του Ατζούν Ιλίτζαλι για να το κάνουν Κούγκι.

Πρώτα ο Τάκης Καραγκούνιαςς και στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ!

Ο Τάκης Καραγκούνης έφερε τις εντάσεις ενώ ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ τα νεύρα. Το αποτέλεσμα του μείγματος εκρηκτικό.

Ο Τάκης Καραγκούνιας ανήκει στους μη επώνυμους παίκτες οπότε έχει μπει με τον βασικό μισθό των χιλίων ευρώ αποζημίωση ανά εβδομάδα.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ όμως έχει κάνει την ανατροπή και έχει κερδίσει ένα συμβόλαιο κοντά στα 3 χιλιάρικα την εβδομάδα. Ο ίδιος ο Ατζούν Ιλίτζαλι τρίβει τα χέρια του αφού κατάφερε να εκτοξεύσει την τηλεθέαση κάνοντας στην κυριολεξία τον Άγιο Δομίνικο γης μαδιάμ!

Έχει ανακατέψει όλους τους παίκτες και σε αντίθεση με τον Τάκη που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του και προτάσει φωνή και μπράτσα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αμύνεται με ανελέητο βομβαρδισμό με λόγια.

Στην κυριολεξία ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δεν σταματάει να μιλάει.

Δεν έχει σημασία αν αυτά που λέει είναι αλήθεια ή ψέματα Τα λέει στοχευμένα με στόχο να εκνευρίσει και να προκαλέσει αντιδράσεις και τα καταφέρνει περίφημα. Με αυτόν τον τρόπο καταφέρνει να αποδομήσει όλους τους χαρακτήρες που έχουν χτίσει οι παίκτες μέχρι τώρα με τη συμπεριφορά τους στο survivor.

Δημιούργησε σχολή κυροολεκτικά. Μία σχολή που θα μείνει!


Πηγή: koolnews.gr

Άνω-κάτω το Survivor o Ατζούν - Ανακοινώνει τεράστια έπαθλα και νέες ομάδες - Άφωνοι οι παίκτες!

 

Ατζούν Ιλιτζαλί - Survivor: Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Ο Ατζούν επιστρέφει ξανά στο Survivor παρουσιάζοντας με τον δικό του μοναδικό τρόπο τα αγωνίσματα. Κάτι κερδίζεις, κάτι χάνεις όμως σε αυτή τη ζωή. Έτσι, ο Γιώργος Λιανός θα είναι απών από τα επόμενα επεισόδια. Παρόλα αυτά, όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής, ο παραγωγός έρχεται με άγριες διαθέσεις, αφού θα δώσει έπαθλα έκπληξη!

Πιο συγκεκριμένα, μετά τη λήξη του αγώνα, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τα μαντάτα στους παίκτες κι εκείνοι άρχισαν να ζητωκραυγάζουν, αφού ανυπομονούν να έρθει ο Ατζούν στο Survivor. Μην ξεχνάμε ότι πέρυσι ο παραγωγός είχε δώσει τα μεγαλύτερα και μερικά από τα πιο εντυπωσιακά έπαθλα.

«Θέλω να σας ανακοινώσω ότι εγώ θα λείψω για κάποιες μέρες, θα γυρίσω στην Ελλάδα για κάποιες προσωπικές υποθέσεις. Παρόλα αυτά, έρχεται μία πολύ σπουδαία εβδομάδα για εσάς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω κι εγώ κι εσείς θα το χαρείτε τον Ατζούν, ο οποίος θα έρθει να παρουσιάσει τα επόμενα έπαθλα, τα οποία θα είναι πολύ σημαντικά. Ζηλεύω που δε θα είμαι μαζί σας, γιατί θα περάσετε υπέροχα και θα διεκδικήσετε υπέροχα έπαθλα, το τονίζω», ανακοίνωσε ο παρουσιαστής.

Ο Γιώργος Λιανός, λοιπόν, φεύγει κι ο Ατζούν έρχεται στο Survivor φέρνοντας μαζί του εντυπωσιακά δώρα που θα αφήσουν τηλεθεατές και παίκτες με ανοιχτό το στόμα! Μπορεί να είναι ταξίδια; Πολυτελή δώρα; Εκδρομές; Κάτι απ’ όλα αυτά, που θα ανανεώσουν τις ομάδες!

Πρώτα θα γίνει της “μπιφτέκας”, και μετά φύγαμε για Μαϊάμι!

Την Δευτέρα του Πάσχα επιστρέφει η αγωνιστική δράση στο νησί, αλλά θα δούμε ακόμα μια ανατροπή.

Ο μεγάλος τσακωμός μεταξύ Άρη και Τάκη και οι κλίκες που δημιουργήθηκαν, έκαναν την συμβίωση τους πολύ δύσκολη.

Ο Γιώργος Λιανός για επαγγελματικούς λόγους αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο, και θα επιστρέψει σε μια εβδομάδα. Στην θέση του ο αγαπητός Ατζούν που οι παίχτες τον περιμένουν πως και πως.

Λογικό αφού η παρουσία του στους αγώνες συνδυάζεται με τα μεγάλα έπαθλα που δίνει στους αγώνες.

Πριν τον αγώνα θα δούμε να γίνεται προσπάθεια να τα βρουν ορισμένοι παίχτες μεταξύ τους. Πόσο εύκολο θα είναι μετά από όσα έγιναν;

Ο Ατζούν παρουσιάζεται στους παίχτες, και τους ανακοινώνει το μεγάλο δώρο. Οι νικητές θα πάνε Μαϊάμι.

Το ιδιωτικό αεροπλάνο του Τούρκου παραγωγού τους περιμένει να τους πάρει και να φύγουν μαζί με τον Ατζούν για διασκέδαση στο Μαϊάμι.

Λογικό είναι να πέσουν κορμιά.

Κατά την διάρκεια του αγώνα θα δούμε τον Εμμανουήλ να τραυματίζεται, αλλά όπως φαίνεται δεν είναι της πλάκας όπως τις άλλες φορές.

 

 

 

Βόμβα! Νέες ομάδες ξανά – Πως μοιράστηκαν οι παίχτες;

Ο μεγάλος τσακωμός μεταξύ Άρη και Τάκη και οι κλίκες που δημιουργήθηκαν, έκαναν την συμβίωση τους πολύ δύσκολη.

Μετά την τιμωρία που έριξε ο Ατζούν είχαμε και νέα μέτρα.

Η παραγωγή θέλοντας να προλάβει ποιο δυσάρεστες καταστάσεις προχώρησε σε αλλαγή των ομάδων.

Το κριτήριο να υπάρχει μεν αγωνιστική ισορροπία, αλλά το κυριότερο να μοιράσει τις κλίκες.

Αυτό έκανε αλλά λίγο η συνταγή δεν θα πάει και τόσο καλά.

Οι μεν Μπλε θα έχουν μια άπαιχτη ανδρική ομάδα, και αντίστοιχα οι Κόκκινοι θα έχουν πολύ δυνατή γυναικεία.

Τώρα πως αυτό θα λειτουργήσει όταν και οι δύο ομάδες είναι στην ίδια παραλία και ένας πέφτει πάνω στον άλλο συνέχεια, δεν ξέρουμε.

Αυτές είναι οι νέες ομάδες. 

Δεν υπάρχουν ποια διάσημοι και μαχητές. Πάμε μόνο με μπλε και κόκκινους.

Μπλε ομάδα

Άρης Σοιλέδης

Γιώργος Ταλάντσεβ

Σοφιάνα Αβραμάκη

Θωμαΐς Εμμανουηλίδου

Απόστολος Ρουβάς

Στάθης Σχίζας

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Γιώργος Κατσαούνης

Κόκκινη ομάδα

Τάκης Καραγκούνιας

Σπύρος Μαρτίκας

Βρισηίδα Ανδριώτου

Ασημίνα Χατζηανδρέου

Σταυρούλα Χρυσαειδή

Στέλλα Ανδρεάδου

Κωνσταντίνος Εμμανούήλ

Νικος Γιάννης 


Πηγή:
sports365.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags