Facebook Pixel Ατζούν Ιλιτζαλί - Survivor: Βάζει νέα παίκτρια στο Survivor ο Ατζούν - Η γυναίκα που θα προκαλέσει καυγά το νησί - Θα γίνει χαμός!
Life
| 2022-04-25 14:29:00

Βάζει νέα παίκτρια στο Survivor ο Ατζούν - Η γυναίκα που θα προκαλέσει καυγά το νησί- Θα γίνει χαμός

Sportdog Team
Βάζει νέα παίκτρια στο Survivor ο Ατζούν - Η γυναίκα που θα προκαλέσει καυγά το νησί- Θα γίνει χαμός

Ο Τούρκος παραγωγός ετοιμάζεται να... τινάξει την μπάνκα. Εδώ και μέρες συζητάει μαζί της και αν καταφέρει να την πείσει να μπει στο αεροπλάνο, τότε θα εκτοξεύσει και την τηλεθέαση.
 

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έχει καταφέρει τις τελευταίες μέρες να τα κάνει όλα άνω κάτω στο Survivor δημιουργώντας κουτσομπολιά και μεγάλες εντάσεις.

Ο make up artist εξακολουθεί να υποστηρίζει πως κάτι ερωτικό τρέχει ανάμεσα στον Άρη Σοΐλέδη και τη Σοφιάνα Αβραμάκη και πως μόνο αν μπει η Μαρία Αντωνά στο παιχνίδι θα διορθωθεί η όλη κατάσταση.

Η σύντροφος του ποδοσφαιριστή μάλιστα μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» αποκάλυψε πως ήδη ετοιμάζει βαλίτσες για το Άγιο Δομίνικο.

Η απάντηση της Μαρίας Αντωνά στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ
«Θα ετοιμάσω βαλίτσες εγώ για έπαθλο επικοινωνίας συντρόφων. Είναι θέμα χρόνου να παραβρεθώ. Όταν γίνει αυτό εγώ θα βάλω καφέ και θα του τα πω. Αυτό δείχνει μέχρι που μπορεί να φτάσει για τα λεφτά ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Εγώ λυπάμαι που υπάρχουν τέτοιο άνθρωποι και που προβάλλονται και μπορεί να δημιουργήσουν διάφορες υπόνοιες και θίγουν. Εγώ έχω δουλέψει στα media και μπορώ να το διαχειριστώ αυτό. Γνωρίζω τι μπορεί να συμβαίνει. Αν ήταν μια άλλη κοπέλα που δεν είχε να κάνει με τον χώρο των media δε ξέρω τι θα μπορούσε να της έχει συμβεί… Δηλαδή έχω μπει σε μια διαδικασία να βάλλομαι από μια κατάσταση, αλλά να μην αφήνω τίποτα να με επηρεάσει».

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, εδώ και καιρό υπάρχουν επαφές ώστε η Μαρία Αντωνά να μην πάει μόνο ως… καλεσμένη στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και ως παίκτρια. Άλλωστε, είναι γνωστό πως πριν μπει ο Σοϊλέδης υπήρχαν συζητήσεις με τον Ατζούν Ιλιτζαλί για να μπουν μαζί ως ζευγάρι. Την είδηση επιβεβαίωσε πρόσφατα και η ίδια σε συνέντευξή της στον Θέμη Γεωργαντά, όπου άφησε ανοικτό (πριν γίνει όλος αυτός ο… χαμός με τη Σοφιάνα!) πως δεν είναι αρνητική να μπει ακόμα και τώρα στο παιχνίδι.

Ο Τούρκος παραγωγός ξέρει πως η άφιξή της στο νησί θα εκτοξεύσει τα νούμερα και γι’ αυτό θα κάνει κι άλλες προσπάθειες για να την πείσει!

Δείτε τι είχε πει πρόσφατα:  

 

 

H συμφωνία Ατζούν με Κωνσταντίνο Εμμανουήλ - Πόσα λεφτά πήρε για να... τινάξει στον αέρα το Survivor

Από το survivor 2021 και μετά κανένα ριάλιτι επιβίωσης της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ δεν θα είναι ίδιο ποτέ ξανά. Η σχολή Ντάφυ που έτσι κι αλλιώς κυλάει στο αίμα αρκετών Ελλήνων έχει παγιωθεί.

Φαγωμάρα, μουρμούρα, γύρισμα μπιφτεκας και γκρίνια. Απλά σε κάθε επόμενο ριάλιτι θα μπαίνει και κάποιο καινούργιο στοιχείο και φέτος στο survivor προστέθηκαν τα νεύρα, οι εντάσεις και οι τσακωμοί. Ακόμα και ξύλο.

Για όλο αυτό ευθύνη έχουν δύο παίκτες οι οποίοι δεν ξεκίνησαν από την day one του Survivor, αλλά επιλέχθηκαν στοχευμένα από την εταιρεία παραγωγής του survivor του Ατζούν Ιλίτζαλι για να το κάνουν Κούγκι.

Πρώτα ο Τάκης Καραγκούνιαςς και στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ!

Ο Τάκης Καραγκούνης έφερε τις εντάσεις ενώ ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ τα νεύρα. Το αποτέλεσμα του μείγματος εκρηκτικό.

Ο Τάκης Καραγκούνιας ανήκει στους μη επώνυμους παίκτες οπότε έχει μπει με τον βασικό μισθό των χιλίων ευρώ αποζημίωση ανά εβδομάδα.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ όμως έχει κάνει την ανατροπή και έχει κερδίσει ένα συμβόλαιο κοντά στα 3 χιλιάρικα την εβδομάδα. Ο ίδιος ο Ατζούν Ιλίτζαλι τρίβει τα χέρια του αφού κατάφερε να εκτοξεύσει την τηλεθέαση κάνοντας στην κυριολεξία τον Άγιο Δομίνικο γης μαδιάμ!

Έχει ανακατέψει όλους τους παίκτες και σε αντίθεση με τον Τάκη που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του και προτάσει φωνή και μπράτσα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αμύνεται με ανελέητο βομβαρδισμό με λόγια.

Στην κυριολεξία ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δεν σταματάει να μιλάει.

Δεν έχει σημασία αν αυτά που λέει είναι αλήθεια ή ψέματα Τα λέει στοχευμένα με στόχο να εκνευρίσει και να προκαλέσει αντιδράσεις και τα καταφέρνει περίφημα. Με αυτόν τον τρόπο καταφέρνει να αποδομήσει όλους τους χαρακτήρες που έχουν χτίσει οι παίκτες μέχρι τώρα με τη συμπεριφορά τους στο survivor.

Δημιούργησε σχολή κυροολεκτικά. Μία σχολή που θα μείνει!


Πηγή: koolnews.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags