Facebook Pixel Άρης Σοϊλέδης - Survivor: Έξαλλος Σοϊλέδης, χαμός πίσω από τις κάμερες - Το έμαθε για Σοφιάννα - Καταγγελία για στήσιμο!
Life
| 2022-04-27 09:00:00

Survivor:Έξαλλος Σοϊλέδης, χαμός πίσω από τις κάμερες- Το έμαθε για Σοφιάννα- Καταγγελία για στήσιμο

Sportdog Team
Survivor:Έξαλλος Σοϊλέδης, χαμός πίσω από τις κάμερες- Το έμαθε για Σοφιάννα- Καταγγελία για στήσιμο

ΒΕΤΟ από την παραγωγή να μη γίνει ξανά τσαμπουκάς! Γιατί είναι πλέον βέβαιο πως ο 30χρονος ποδοσφαιριστής γνωρίζει τα όσα… ψιθυρίζονται για αυτό και την συμπαίκτριά του, η πρώτη του αντίδραση και η μεγάλη ένταση στον Άγιο Δομίνικο.

O Κωνσταντίνος Εμμανουήλ επιμένει να σχολιάζει και να ρίχνει τις μπηχτές του για τον Άρη Σοϊλέδη και το φλερτ που υποστηρίζει πως έχει με τη Σοφιάννα Αβραμάκη. Συγκεκριμένα, στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, η κόκκινη ομάδα κέρδισε για δεύτερη φορά το σημαντικό έπαθλο.

Αυτήν τη φορά οι κόκκινοι μπορούσαν να επιλέξουν δύο κορίτσια από την αντίπαλη ομάδα για να απολαύσουν το έπαθλο. Οι τυχερές ήταν η Σοφιάνα Αβραμάκη κι η Θωμαϊς Εμμανουηλίδου.

Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο του Survivor της Τρίτης, η κόκκινη ομάδα κέρδισε για δεύτερη φορά το σημαντικό έπαθλο. Αυτήν τη φορά οι κόκκινοι μπορούσαν να επιλέξουν δύο κορίτσια από την αντίπαλη ομάδα για να απολαύσουν το έπαθλο. Οι τυχερές ήταν η Σοφιάνα Αβραμάκη κι η Θωμαϊς Εμμανουηλίδου.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μιλώντας στην κάμερα, έβαλε νέες φιτιλιές, λέγοντας πως «ο Άρης βρίσκεται συνεχώς στην καλύβα, λόγω του ότι η Σοφιάννα λείπει με την υπόλοιπη ομάδα. Είναι προτοφανές αυτό που συμβαίνει. Τον Άρη τον πήρε ο ύπνος και από το πρωί βρίσκεται στην καλύβα μου. Θα ήθελα λοιπόν να σου πω ότι η Σοφιάννα έχει πάει στο έπαθλο που κέρδισε αλλά δεν είναι μόνο η Σοφιάννα που λείπει και ο Άρης δεν έχει με ποιον να πάει στη ζούγκλα και να κάνει όλα αυτά τα κολπάκια που κάνει, λείπει και η Ναυσικά. Τον λυπάμαι πάρα πολύ, να το υποστείς».

Έξαλλος Σοϊλέδης... για Σοφιάννα!

Ο Κωνσταντίνος μεταξύ άλλων όμως ανέφερε επίσης πως μια μέρα που μαγείρευε εκείνος, απουσίαζε ο Άρης μαζί με την Σοφιάννα και τον Γιώργο, ατάκα που… χτύπησε κόκκινο ξαφνικά στον Σοϊλέδη, Αμέσως άρχισε να φωνάζει και του ζήτησε να μη λέει ψέματα μπροστά στις κάμερες, με τον Εμμανουήλ να απαντάει πως όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται.

Η αντίδραση όμως του Άρη Σοϊλέδη επιβεβαιώνει τις τελευταίες πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο, σύμφωνα με τις οποίες έχει πλέον και ο ίδιος ενημερωθεί για όσα… ψιθυρίζουν οι συμπαίκτες του για αυτόν και τη Σοφιάννα. Μάλιστα, επειδή καταλαβαίνει πως όλα αυτά θα του δημιουργήσουν τεράστια προβλήματα εντός και εκτός ριάλιτι, έχει γίνει έξαλλος και έχει ζητήσει να σταματήσει άμεσα το ζήτημα.

Το αίτημά του δεν έγινε πάντως σε… ήρεμο τόνο και υπήρξε ένταση πίσω από τις κάμερες, με την παραγωγή πάντως να τον ενημερώνει πως δεν υπάρχει περίπτωση να δεχθούν και δεύτερο σοβαρό επεισόδιο από τον ίδιο παίκτη, μετά το ξύλο με τον Τάκη Καραγκούνια!

 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στο Survivor με νέα φωτογραφία Σοφιάννας με Σοϊλέδη - "Ανακάλυψαν" σχέση στα social (Vid)

 

 

 

 

Survivor: Οι αιχμές της Βρισηίδας για… στήσιμο του αγώνα από τον Σοϊλέδη!

Οι κόκκινοι πήγαν στο Μαϊάμι κερδίζοντας σ’ ένα απίστευτο flag race στο Survivor, όμως η νίκη τους επισκιάστηκε με τις αιχμές για… στήσιμο του αγώνα!

Η Βρισηίδα ανάμεσα στους πανηγυρισμούς άφησε αιχμές στον Άρη Σοϊλέδη για στήσιμο του αγώνα.

Ο Απόστολος Ρουβάς εξήγησε την επιλογή της κόκκινης ομάδας να πάρει τον Άρη Σοϊλέδη για τη συμμετοχή του στο flag race, ο οποίος Σοϊλέδης επέλεξε τον Ταλάντσεφ για το ταξίδι.

Η Βρισηίδα σχολιάζοντας τις επιλογές είπε μεταξύ άλλων: «Ξέραμε όλοι ότι αν κερδίσουν οι κόκκινοι, θα πάνε ο Άρης με τον «Τάλα». Το ξέραμε όλοι. Ο Άρης ήθελα να πιστεύω ότι θα τα δώσει όλα. Όταν βγήκα από το flag race που νομίζω ότι έτρεξα τσάμπα, δεν τον είδα να τρέχει τόσο όσο τις άλλες φορές και στο στόχο έριχνε όπου να ‘ναι».

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ισχυρίστηκε πως ο Σοϊλέδης επέλεξε τον Ταλάντσεφ και όχι τη Σοφιάνα για να μην προδοθεί, εμμένοντας στις αποκαλύψεις του περί ειδυλλίου των δύο παικτών.

 

 

 

Αδιανόητο ξέσπασμα Μικρούτσικου για Survivor και Ατζούν: "Τηλεοπτική κατάντια - Στημένο..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Από την ημέρα, που ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μπήκε στο Survivor, έφερε τα πάνω κάτω. Με αφορμή τα όσα υπονοεί τις τελευταίες ημέρες για τη σχέση του Άρη Σοϊλέδη και της Σοφιάννας Αβραμάκη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος προχώρησε σε ένα αδιανόητο ξέσπασμα.

«Αυτό το παρατράγουδο που έχει το όνομα Κωνσταντίνος, στην απέραντη τοξικότητα και μπουρδολογία και σε έναν εγωισμό απίστευτο, αυτό το πράγμα μας το δίνουν ως οριακή συμπεριφορά; Αυτή δεν είναι οριακή συμπεριφορά. Τι είναι τούτο εδώ; Και αυτή η ομάδα έχει αυτόν; Έχει τον Τάκη Καραγκούνια; Έχει την άλλη που γκρινιάζει συνέχεια, τη Βρισηίδα. Τι πράγματα βλέπουμε;

Όταν μιλάει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, το βάζω στο mute. Δε μπορώ άλλο, τι περσόνα… Είναι η τοξικότητα εις την νιοστή. Παιδιά, έχει μπει διατεταγμένα, του έχουν δώσει αέρα και τον αφήνουν. Είναι τηλεοπτική κατάντια αυτό. Κατ’ αρχήν δεν θα του επέτρεπα να παραμείνει, με την έννοια ότι πιστεύω ότι παραμένει γιατί το θέλει η παραγωγή για να δημιουργείται αυτό. Δεν έχουν τίποτα άλλο, τα έχουν πει όλα» ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Και συνέχισε ωρυόμενος: «Όταν η ψηφοφορία είναι 1,5 ώρα, είναι απλό να κρατήσεις κάποιον. Καταλαβαίνετε τι σας λέω; Τι κακής ποιότητας είναι αυτό… Τι βλακεία είναι αυτή… Τι ηλιθιότητα είναι αυτή. Είναι ανεπίτρεπτο αυτό που γίνεται».

Δες το σχετικό απόσπασμα από τον Alpha:

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags