Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Πίκρα, πλήρωσε ξανά τα λάθη του ο Ολυμπιακός - Πάρτε τώρα το 47ο - Καρικατούρα ο διαιτητής" (pics)
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-28 09:07:00

"Πίκρα, πλήρωσε ξανά τα λάθη του ο Ολυμπιακός - Πάρτε τώρα το 47ο - Καρικατούρα ο διαιτητής" (pics)

Sportdog Team
"Πίκρα, πλήρωσε ξανά τα λάθη του ο Ολυμπιακός - Πάρτε τώρα το 47ο - Καρικατούρα ο διαιτητής" (pics)

Ο αποκλεισμός από τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας αντιμετωπίζεται με ψυχραιμία από τις "ερυθρόλευκες" εφημερίδες.

Τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στην παράταση (0-0 κ.α. 1-1 το έξτρα ημίωρο) γνώρισε ο Ολυμπιακός και όπως είναι λογικό οι φίλοι της ομάδας ήταν απογοητευμένοι που χάθηκε η ευκαιρία να γίνει φέτος το νταμπλ.

Οι "ερυθρόλευκες" εφημερίδες πάντως έχουν ως πρώτα τους "χτυπήματα" το σπουδαίο "διπλό" επί της Μονακό για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και σε δεύτερη φάση τα όσα έγιναν στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για το Κύπελλο Ελλάδας.

Αρχικά, το "ΦΩΣ" έχει τίτλο "Πλήρωσε τα λάθη του", αναφερόμενο στον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ, κάνοντας μάλιστα λόγο για σφάλματα διαχείρισης και αλλαγών από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Όσο για τον "Κόκκινο Πρωταθλητή", κάνει λόγο για "Πίκρα" στο Φάληρο, αναφέροντας ότι ο Ολυμπιακός έχασε τα άχαστα και ζητώντας πλέον το 47ο πρωτάθλημα από τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς.

Επίσης, γίνεται αναφορά και στον διαιτητή της αναμέτρησης, τον οποίο χαρακτηρίζει "καρικατούρα" και πως "δεν έδωσε πέναλτι μαρς του Ελ Αραμπί, ενώ έβγαλε κανονικό το γκολ του ΠΑΟΚ με τις... γραμμές".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags