Facebook Pixel ΣΚΑΪ - Ζοζεφίν: Αποκάλυψη-βόμβα: Η Ζοζεφίν αφήνει τις πίστες για το... ροζ ριάλιτι του ΣΚΑΪ - Πότε ξεκινάει! (Vid)
Life
| 2022-04-29 09:20:00

Αποκάλυψη-βόμβα: Η Ζοζεφίν αφήνει τις πίστες για το... ροζ ριάλιτι του ΣΚΑΪ - Πότε ξεκινάει! (Vid)

Sportdog Team
Αποκάλυψη-βόμβα: Η Ζοζεφίν αφήνει τις πίστες για το... ροζ ριάλιτι του ΣΚΑΪ - Πότε ξεκινάει! (Vid)

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια είναι το "μεγάλο όνομα" που θα... διαφημίσει το νέο ριάλιτι που θα φέρει το κανάλι του Φαλήρου,με τίτλο Love Island!
 

Πρόσφατα έγινε γνωστό πως ο ΣΚΑΙ ετοιμάζει ένα καινούργιο ριάλιτι αγάπης, με τίτλο Love Island! Τι σχέση όμως μπορεί να έχει η Josephine με αυτό;

Ένα κράμα Bachelor και Survivoor έχει στα σκαριά ο ΣΚΑΙ, το οποίο μάλιστα προορίζει για την prime time ζώνη της επόμενης σεζόν.

Αυτό μπορεί να είναι γνωστό εδώ και μέρες, εκείνο όμως που έσκασε κάπως… απότομα είναι το όνομα της παρουσιάστριας. Ή τουλάχιστον αυτής που θέλει ο ΣΚΑΙ! Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα, το όνομα αυτό δεν είναι άλλο από την Josephine. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν σημαίνει ότι η Ελληνίδα pop star θα απαντήσει θετικά σε μια τέτοια περίπτωση.

Αξίζει να τονίσουμε ότι τα γυρίσματα για το Love Island είναι προγραμματισμένα για το ερχόμενο φθινόπωρο ενώ τρία είναι τα επικρατέστερα μέρη για να πραγματοποιηθούν. Μάλτα, Νότια Αφρική αλλά και τα μαγευτικά Κανάρια Νησιά στην Ισπανία. Αναμφίβολα αν η Josephine πει το ναι στο ριάλιτι αγάπης, θα πρόκειται για έναν ανατρεπτικό ρόλο, που λίγοι θα την φανταζόντουσαν!

Παρουσιάστρια ριάλιτι η Josephine;

Την θέλει ο ΣΚΑΙ για το Love Island…

 

 

Πηγή: youfly.com


Πανικός στην ελληνική τηλεόραση-Ο ΣΚΑΪ φέρνει...ροζ ριάλιτι αντί Big Brother - Πότε ξεκινάει, τι ώρα

«Κλείδωσε» το βασικό ριάλιτι του ΣΚΑΙ που θα κυριαρχήσει στο πρόγραμμα του σταθμού στην prime time από το Φθινόπωρο.

Σύμφωνα με τη Ναταλία Ανδρικοπούλου και τη «Real Life», η «Silverline media» του Νίκου Κάλλη έχει δώσει τα χέρια με τον σταθμό για να προχωρήσει η παραγωγή του «Love Island», που συνδυάζει τον εξωτικό «αέρα» του «Survivor» με στοιχεία dating.

Οι διαγωνιζόμενοι ζουν απομονωμένοι από τον έξω κόσμο σε μία βίλα, ενώ καλούνται να ιαλέξουν τον πάιτη που θα αοτελέσει το ζευάρι τους την πρώτη μέρα. Όποιος παραμένει single μετά το «ζευγάρωμα» των παικτών, αποχωρεί από το παιχνίδι, ενώ τα ζευγάρια που έχουν σχηματιστεί, αντιμετωπίζουν διάφορες δοκιμασίες φυσικής αντοχής και πνευματικής δύναμης για να κερδίσουν έπαθλα και να παραμείνουν στο παιχνίδι. 

Ο σχεδιασμός είναι το «Love Island» να καλύψει το αντίστοιχο slot του «Big Brother», δηλαδή το 23.00-01.00. 

Πηγή: tvnea.com

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags