Facebook Pixel Sportdog.gr | ALPHA: «Kitchen Lab», Αύριο Σάββατο 07 Μαΐου και την Κυριακή 08 Μαΐου, στις 16:40
Life
| 2022-05-06 17:17:00

ALPHA: «Kitchen Lab», Αύριο Σάββατο 07 Μαΐου και την Κυριακή 08 Μαΐου, στις 16:40

Sportdog Team
ALPHA: «Kitchen Lab», Αύριο Σάββατο 07 Μαΐου και την Κυριακή 08 Μαΐου, στις 16:40

Συνταγές δροσερές, χρωματιστές, νόστιμες που στέκονται σε ένα ανοιξιάτικο τραπέζι στο μπαλκόνι ή στον κήπο προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab» για το Σάββατο 07 και την Κυριακή 08 Μαΐου στις 16:40.

Ορεκτικό στο σαββατιάτικο μενού είναι το σουφλέ με σπανάκι, ένα πιάτο που γίνεται εύκολα, είναι τυρένιο, έχει μυρωδικά και σπανάκι και όλα αυτά δένουν αρμονικά μεταξύ τους. Για κυρίως γεύμα φτιάχνει ένα creamy lemon πιάτο ζυμαρικών με κοτόπουλο πανέ που θα μας αλλάξει τα δεδομένα για τις συνταγές με ζυμαρικά. Η γεύση είναι τόσο ανάλαφρη και το λεμόνι δίνει άλλη αίσθηση στο φαγητό, το οποίο, όταν συνοδεύουμε με το κοτόπουλο πανέ, έχουμε ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Για γλυκό προτείνει κάτι πολύ αγαπησιάρικο cheesecake pancakes με φράουλες που είναι πεντανόστιμα και πολύ εντυπωσιακά. Στο τέλος τοποθετεί 4 pancakes στο πιάτο σερβιρίσματος, απλώνει frosting, λίγη από τη μαρμελάδα και σερβίρει με δυόσμο και βρώσιμα λουλούδια!

Την Κυριακή 08 Μαΐου, Ημέρα της Μητέρας, ο Άκης Πετρετζίκης παραδίδει ένα επεισόδιο Kitchen Lab στις 16:40, το οποίο τιμάει όλες τις μανούλες. Για αυτό τον λόγο γεμίζει την κουζίνα μας με χρώματα και αρώματα, συνθέτοντας ένα απόλυτα comfort food επεισόδιο, θέλοντας συμβολικά να προσφέρει αυτήν την ανακούφιση που μας δίνει η αγκαλιά της μαμάς.

Μια πιπερόπιτα που όμοιά της δεν έχετε φάει, αφού οι πιπεριές κάνουν την γεύση σε αυτήν την πίτα να εκτοξεύεται, είναι το ορεκτικό στο κυριακάτικο μενού. Για κυρίως γεύμα, ο αγαπημένος μας σεφ θέλει να μυρίσει το σπίτι μας καλοκαίρι και θάλασσα, αφού με τον μπακαλιάρο σαβότο που θα φτιάξει το πιάτο μας θα έχει γεύση από Μεσόγειο και θα είναι και ελαφρώς πικάντικο. Το σερβίρει με ψωμί, φέτα, ελαιόλαδο, πιπέρι και ρίγανη. Και μετά το πεντανόστιμο ψαράκι, έρχεται η ώρα του γλυκού. Μάλιστα, όταν αυτό το γλυκό είναι cake με φρούτα του δάσους και το κέικ αυτό συνδυάζει αφράτη υφή και χρωματιστή εικόνα, σερβιρισμένο με raspberries και βρώσιμα λουλούδια, τότε μιλάμε για ένα κέικ απίθανο.

«Kitchen Lab», κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:40

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags