Facebook Pixel Σάκης Ρουβάς - Survivor: Έξαλλος ο Σάκης Ρουβάς με τον αδερφό του για το Survivor - Ξέφυγε ο Απόστολος, τι τον ενόχλησε!
Life
| 2022-05-08 08:02:00

Έξαλλος ο Σάκης Ρουβάς με τον αδερφό του για το Survivor - Ξέφυγε ο Απόστολος, τι τον ενόχλησε!

Sportdog Team
Έξαλλος ο Σάκης Ρουβάς με τον αδερφό του για το Survivor - Ξέφυγε ο Απόστολος, τι τον ενόχλησε!

Ο γνωστός τραγουδιστής παρακολουθεί φέτος το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ λόγω της συμμετοχής του αδερφού του, όμως οι τελευταίες εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο τον έχουν προβληματίσει πάρα πολύ. Τι είδε και του δημιούργησε εκνευρισμό;

Πριν από λίγες μέρες, στο πάρτι της ένωσης, στο Survivor, πραγματοποιήθηκε και ο διαγωνισμός καραόκε και όταν ήρθε η ώρα να τραγουδήσει ο Απόστολος Ρουβάς, εκείνος έκανε την έκπληξη και ερμήνευσε ένα τραγούδι του αδερφού του, Σάκη.

«Ήταν αρκετό να ανέβει ένας Ρουβάς στη σκηνή και να την κάψει», είπε ο Γιώργος Λιανός μετά το τραγούδι, με τον παίκτη να αφιερώνει το τραγούδι στα «πιο γλυκιά ματάκια του κόσμου», όπως είπε εννοώντας βέβαια τη σύντροφό του, τη Φανή.

Όπως λένε οι πληροφορίες από το στενό περιβάλλον του Σάκη, ο τραγουδιστής δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με τη συμμετοχή του αδελφού του στο ριάλιτι, αλλά ούτε και με την παρουσία του σε αυτό, καθώς θεωρεί ότι κάποιες φορές «ξεφεύγει». Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ο Σάκης από την αρχή ήταν αρνητικός στο να βρεθεί ο Απόστολος στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο όταν ήταν μη αναστρέψιμη η επιλογή του.

«Τα έχασα όταν τον είδα στο Survivor. Συγκινήθηκα, δεν το περίμενα. Τον νιώθω τον Απόστολο, συγκινούμαι που τον βλέπω να είναι σε αυτή τη φάση της ζωής του. Δεν είναι εύκολο, ό,τι και να λέμε αυτά που περνούν όλα τα παιδιά. Είναι μια δύσκολη συνθήκη και κάτι το οποίο σε βάζει σε μεγάλη κρίση σε σχέση με τον εαυτό σου, το πώς θα διαχειριστείς τον εαυτό σου. Είναι μια δυναμική κατάσταση, την οποία περνούν όλα τα παιδιά, όχι μόνο ο Απόστολος.  Ζηλεύω πάρα πολύ, θα ήθελα να είμαι εκεί, να παίζω, να είμαι μέσα στο παιχνίδι. Θα ήθελα να ξανακοιμηθώ στα σανίδια. Ήταν πολύ συγκινητική η αφιέρωση», είχε πει ο Σάκης Ρουβάς, αποφεύγοντας να δείξει δημόσια τα πραγματικά του αισθήματα για το θέμα, για ευνόητους λόγους.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο Σάκης είναι πολύ ενοχλημένος από το γεγονός ότι ο κόσμος τον ρωτάει διαρκώς για τον αδελφό του και τη συμμετοχή του στο παιχνίδι. Γι αυτό και έχει ζητήσει από τους δημοσιογράφους να μην του κάνουν ερωτήσεις γι αυτό το θέμα.

Ο μικρός αδελφός

Ο Απόστολος είναι ο μικρότερος από τα τρία αδέλφια Ρουβά και μέχρι σήμερα έχει χαράξει τη δική του, ανεξάρτητη επαγγελματική πορεία. Επί χρόνια δούλευε σε διάφορα μαγαζιά στην Κέρκυρα, αλλά και ως μετρ σε εστιατόριο, στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, στο Μοναστηράκι.

Αντίθετα από τον αδελφό του, ο οποίος εγκατέλειψε νωρίς την Κέρκυρα, ο Απόστολος Ρουβάς αποφάσισε να ζήσει στη γενέτειρά του καθώς του άρεσε να βρίσκεται κοντά στη μητέρα του και τους παιδικούς του φίλους. Ακολουθώντας δε το παράδειγμα του Σάκη, από μικρός άρχισε να ασχολείται με τα σπορ, χτίζοντας σταδιακά το καλογυμνασμένο του κορμί.

Ύστερα από την απλή γυμναστική ακολούθησαν οι πολεμικές τέχνες, το kick boxing και το καράτε, αθλήματα στα οποία o Απόστολος Ρουβάς ξεχώρισε για την τεχνική και την πειθαρχία του.

Ωστόσο, αυτό που πραγματικά λατρεύει είναι ο χορός, μια τέχνη που παραμένει το μεγάλο πάθος του ακόμη και σήμερα. Ξεκίνησε την ενασχόλησή του δειλά με κάποια μαθήματα στην Κέρκυρα, συνέχισε όμως πιο εντατικά στην Αθήνα και αφού δοκίμασε διάφορα είδη, κατέληξε σ’ αυτό που του ταιριάζει περισσότερο, τους λάτιν χορούς.

 

 
Πηγή: iciao.gr
 
Γράφει ιστορία ο Ατζούν με το νέο Survivor - Ντάνος, Κορόμι και Καρολίνα - Ποιον παίρνει από το MEGA!
 

Το survivor έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και δεν περνάει τηλεοπτική σεζόν που να μην το περιλαμβάνει.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, λαμβάνοντας υπόψη τη θετική ανταπόκριση του τηλεοπτικού κοινού, δεν μπορεί παρά να επαναλάβει ξανά και ξανά το πρότζεκτ που κάνει τους τραπεζικούς του λογαριασμούς να.... μεγαλώνουν σε μηδενικά.

Και μπορεί σε δύο μήνες το φετινό «Survivor» να ρίχνει αυλαία, όμως από τώρα σκέφτεται τις κινήσεις της επόμενης σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, ο Τούρκος δαιμόνιος επιχειρηματίας, ιδρυτής της «Ατζούν Μίντια», σκέφτεται να δημιουργήσει το «ΑΙΙ Star Survivor», στο οποίο θα παίξουν παίκτες που έχουν βρεθεί και στο παρελθόν στον Άγιο Δομίνικο.

Όχι μόνο οι νικητές αλλά και παίκτες που έχουν αφήσει, ο καθένας για διαφορετικό λόγο, το στίγμα τους. Και μπορεί ακόμα να μην έχει γίνει επίσημα γνωστό ότι το «All Star» είναι σε φάση συζητήσεων, ωστόσο πολλά είναι τα ονόματα που έχουν αρχίσει να πέφτουν στο τραπέζι του καναλιού, με πρώτο και καλύτερο τον Γιώργο-Ντάνο-Αγγελόπουλο.

Ο Γιώργος Κορόμι είναι από τους πιο δυνατούς παίκτες που έχουν περάσει από τους στίβους μάχης του ριάλιτι και δεν αποκλείεται να τον δούμε στον all star κύκλο, όπως και τον μεγάλο περσινό νικητή, τον Σάκη Κατσούλη. Επειδή όμως ο Σάκης δεν πάει πουθενά χωρίς τη Μαριαλένα του, θεωρήστε δεδομένο πως αν ο επιχειρηματίας βρεθεί ξανά στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, δεν θα είναι μόνος.

Το κορίτσι του, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, θα τον συνοδεύσει, γεγονός που θα χαροποιήσει την παραγωγή, θα θυμάστε άλλωστε ότι οι σκηνοθέτες είχαν κάνει φόκους στον έρωτά τους που αναζωπυρώθηκε στους στίβους μάχης. Όμως, εκτός από τη Μαριαλένα, δυνατή παίκτρια ήταν και η Καρολίνα Καλύβα. Πληροφορίες λένε πως θα είναι μέσα στα ονόματα που οι ιθύνοντες θα προσεγγίσουν.

Αν φυσικά δεν το έχουν κάνει ήδη. Και το όνομα του Γιώργου Ασημακόπουλου συζητιέται έντονα και όχι άδικα αφού έναν χρόνο πριν είχε χαρίσει πολλές και μεγάλες νίκες στην ομάδα του. Τέλος, ο Ηλίας Μπόγδανος, ένας από τους ελάχιστους παίκτες που δεν προκαλούσαν ούτε δημιουργούσαν προβλήματα, λένε πως θα επιστρέψει δριμύτερος. Αρκεί βέβαια να έχουν ολοκληρωθεί τα καθήκοντα του στο «X Factor».

Να θυμίσουμε πως κάτι αντίστοιχο δεν έχει προβληθεί στην ιστορία του ριάλιτι επιβίωσης στη χώρα μας, ενώ δύο χρόνια πριν είχαμε δει το «Ελλάδα - Τουρκία» που μάλιστα δεν είχε σημειώσει και μεγάλη επιτυχία σε τηλεθέαση. Πάντως το «All Star» στην Τουρκία παίζεται αυτή την περίοδο και μάλιστα σημειώνει επιτυχία.

Πηγή: TV24

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags