Facebook Pixel Ρουκ Ζουκ - Ζέτα Μακρυπούλια: Σάλος στο Ρουκ Ζουκ με το… σκύψε ευλογημένη - "Πέθανε στα γέλια" η Ζέτα Μακρυπούλια! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2022-05-07 14:30:00

Σάλος στο Ρουκ Ζουκ με το… σκύψε ευλογημένη - "Πέθανε στα γέλια" η Ζέτα Μακρυπούλια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σάλος στο Ρουκ Ζουκ με το… σκύψε ευλογημένη - "Πέθανε στα γέλια" η Ζέτα Μακρυπούλια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η... ερωτική περιγραφή των δύο παικτών, η παρουσιάστρια που δεν μπορούσε να κρατηθεί και τα "γαλλικά" που ακολούθησαν μετά την αποτυχία της ομάδας.

Στο τελευταίο επεισόδιο του Ρουκ Ζουκ γνωρίσαμε δύο νέες ομάδες καθώς οι προηγούμενοι πρωταθλητές ολοκλήρωσαν τον κύκλο των 5 επεισοδίων του παιχνιδιού.

 Και ενώ όλα κυλούσαν... ήρεμα, οι παίκτες κλήθηκαν να περιγράψουν την λέξη «η ευλογημένη». Και όπως ήταν φυσικό, ακούστηκαν για ακόμη μια φορά πράγματα που έκαναν την Ζέτα Μακρυπούλια να κοκκινίσει και να γελάσει με την ψυχή της.  

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε!

 


 

Ρουκ Ζουκ: Γελούσε η Μακρυπούλια, ρεζίλι σε όλη την Ελλάδα - Απαράδεκτη περιγραφή για Σωκράτη (Vid)

 

Το Ρουκ Ζουκ επέστρεψε από τις διακοπές του Πάσχα και στο τελευταίο επεισόδια γνωρίσαμε μια νέα ομάδα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει τους πρωταθλήτριες και τελικά τους κέρδισε!

Ωστόσο, μια από τις λέξεις που δυσκόλεψε τα κορίτσια που κέρδισαν χθες ήταν και ο Σωκράτης.

Όταν λοιπόν οι παίκτες κλήθηκαν να περιγράψουν έναν από τους πιο γνωστούς Έλληνες φιλοσόφους της αρχαιότητας, αυτά που ακούσαμε έκαναν την Ζέτα Μακρυπούλια να λιώσει στα γέλια...

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ και βγάλτε τα συμπεράσματά σας!

 

 

Χαμός στο Ρουκ Ζουκ με… MILF, ξετσίπωτες και τεκνατζού - Σε "σοκ" η Ζέτα Μακρυπούλια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ρουκ Ζουκ - Ζέτα Μακρυπούλια: Ένα ακόμα απολαυστικό βίντεο μας προσέφερε το τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1!

Στο επεισόδιο της Πέμπτης οι πρωταθλήτριες συνέχισαν το σερί των νικών τους καθώς και κέρδισαν με άνεση την νέα ομάδα που κλήθηκε να τις αντιμετωπίσει. Παρόλα αυτά, μια λέξη έφερε ξανά τα πάνω κάτω!

Όταν η παίκτρια έπρεπε να περιγράψει την λέξη «Ξελογιάστρα», τα πράγματα ξέφυγαν ξανά με την Ζέτα Μακρυπούλια για ακόμα μια φορά να μη μπορεί να το εξηγήσει...

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags