Facebook Pixel Άρης Σοϊλέδης - Σοφιάννα Αβραμάκη: Αποκαλύψεις από Σοφιάννα για όσα έγιναν με τον Σοϊλέδη στο Survivor - Όσα είπαν με τη Αντωνά (Vid)
Life
| 2022-05-15 20:53:00

Αποκαλύψεις από Σοφιάννα για όσα έγιναν με τον Σοϊλέδη στο Survivor - Όσα είπαν με τη Αντωνά (Vid)

Sportdog Team
Αποκαλύψεις από Σοφιάννα για όσα έγιναν με τον Σοϊλέδη στο Survivor - Όσα είπαν με τη Αντωνά (Vid)

Τον τελευταίο μήνα συζητήθηκε αρκετά, γιατί ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και η μίνι εκπομπή του από τον Άγιο Δομίνικο «Φτιάξε καφέ να στα πω» την ήθελε να βρίσκεται σε τρυφερά τετ α τετ με τον Άρη Σοϊλέδη.

ον τελευταίο μήνα συζητήθηκε αρκετά, γιατί ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και η μίνι εκπομπή του από τον Άγιο Δομίνικο «Φτιάξε καφέ να στα πω» την ήθελε να βρίσκεται σε τρυφερά τετ α τετ με τον Άρη Σοϊλέδη.

Δεν σταματούσε λεπτό να σχολιάζει ο παίκτης της μπλε ομάδας το εν λόγω ειδύλλιο κάνοντας μάλιστα τη Μαρία Αντωνά να βγει από τα ρούχα της.

Ο Άρης Σοϊλέδης παρενέβη έναν σημαντικό κανόνα και αφού βρήκε ένα κινητό τηλεφώνησε στην Ελλάδα προκειμένου να μάθει τι συμβαίνει, πράγματα που στη συνέχεια μοιράστηκε και με τη Σοφιάνα.

Η παίκτρια της μπλε ομάδας αισθάνθηκε άσχημα για όλο αυτό που άνευ λόγου είχε δημιουργηθεί και βγαίνοντας επικοινώνησε με τη Μαρία Αντωνά, προκειμένου να συναντηθούν.

Καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή «Όλα Γκουντ», ανέφερε πως συναντήθηκε με τη Μαρία και συζήτησαν ότι έχει ειπωθεί, ενώ αποκάλυψε πως εκείνη δεν έχει καμία αμφιβολία για τον Άρη Σοϊλέδη.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω:

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags