Facebook Pixel Survivor - Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψη βόμβα από Κατερίνα Καινούργιου για Survivor - Αυτοί έκαναν σεξ στον Άγιο Δομίνικο! (Vid)
Life
| 2022-05-21 11:38:00

Αποκάλυψη βόμβα από Κατερίνα Καινούργιου για Survivor - Αυτοί έκαναν σεξ στον Άγιο Δομίνικο! (Vid)

Sportdog Team
Αποκάλυψη βόμβα από Κατερίνα Καινούργιου για Survivor - Αυτοί έκαναν σεξ στον Άγιο Δομίνικο! (Vid)

Η παρουσιάστρια όχι μόνο πέταξε τα υπονοούμενα της, αλλά το είπε σχεδόν ευθέως on camera...

Μετά τις φήμες για την σεξουαλική επαφή των παικτών στο περσινό Survivor από τον Γιώργο Ασημακόπουλο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη απαντά λέγοντας πως είναι πραγματικά δύσκολες οι συνθήκες για να βρεθούν δυο παίκτες ερωτικά.

Όσο για το τεστ εγκυμοσύνης που της είχαν δώσει τότε, η ίδια απαντά «καρφώνοντας» την παραγωγή και λέει: «Το τεστ εγκυμοσύνης μου το έδωσε η παραγωγή για λόγους ριάλιτι. Ήξεραν πολύ καλά ότι είμαι πρησμένη και έχω πάρει κιλά λόγω της κατακράτησης». Η Κατερίνα Καινούργιου ζήτησε ένα τεστ εγκυμοσύνης από την παραγωγή καθώς νιώθει πρησμένη.

Η κίνησή της ήταν ειρωνική και προφανώς ήθελε να δέιξει πως δεν γινόταν η παραγωγή να κάνει... τυχαία τεστ εγκυμοσύνης, από τη στιγμή που οι κάμερες παρακολουθούν τους παίκτες 24 ώρες. Αυτό κατάλαβαν και στο πάνελ, αλλά και στο twitter που πήρε... φωτιά!

Δες στο απόσπασμα παρακάτω τα όσα λεει η Μαριαλένα για το σεξ και το τεστ εγκυμοσύνης και στο επόμενο απόσπασμα όσα δηλώνει η πρώην παίκτρια για τα κινητά στο ριάλιτι αλλά και τα σχόλια της παρουσιάστριας:

 

 

Ο Τζέιμς Καφετζής έριξε τη… βόμβα στο Survivor - Τεράστιο σκάνδαλο - Το γνωρίζει ο Ατζούν! (Vid)

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο Τζέιμς Καφετζής ο οποίος βρέθηκε στην πρεμιέρα του Ηλία Βρεττού σε γνωστό βραδινό μαγαζί και σχολίασε τον σάλο που προκλήθηκε μετά την επικοινωνία των Άρη και Τάλα με ανθρώπους στην Ελλάδα.

Ο τέως παίκτης του «Survivor» απάντησε στους δημοσιογράφους για τους λόγους που ένας διαγωνιζόμενος μπορεί να θέλει να επικοινωνήσει με τους δικούς του, εκτός φυσικά της μοναξιάς.

«Το να έχει πρόσβαση σε τηλέφωνο δίνει ένα αβαντάζ σε κάποιον επειδή ξέρει τι γίνεται έξω και άρα πως να συμπεριφερθεί. Αλλά, επειδή είναι “Survivor”, όλοι έχουν τα ίδια όπλα και, όποιος μπορεί, κάνει κάτι παραπάνω. Εκεί ήμουνα. Ξέρω πως παίζεται το παιχνίδι και τι γίνεται» απάντησε ο Τζέιμς Καφετζής.

Και στη ερώτηση αν θυμάται περιστατικά που κάποιος μπόρεσε να μιλήσει με την Ελλάδα, απάντησε: «Σχεδόν όλοι».

Πρόκειται φυσικά για μία σοβαρή καταγγελία, η οποία έχει φτάσει και στον Ατζούν Ιλιτζαλί. Ο Τούρκος ξέρει όσα έχουν γίνει στον Άγιο Δομίνικο, όμως για την ώρα δεν έχει επιβάλει τιμωρίες...

 

 

Τεράστιο Unfair Ατζούν - Ο Τζέιμς Καφετζής αποκάλυψε την κρυφή συμφωνία τους πρώτη φορά (ΦΩΤΟ)

Μπορεί το περσινό Survivor να μας έχει αφήσει εδώ και καιρό, όμως ορισμένα πρόσωπα ήταν και είναι αγαπημένοι στο τηλεοπτικό κοινό. Όπως ο Τζέιμς Καφετζής.

Τέτοια εποχή στο νησί όπως πολύ καλά θυμάστε, είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι λίγο πριν το φινάλε.

Ο αγαπημένος παίκτης πολλών άφησε το καρφί του για την παραγωγή μέσω social media:

«1 year ago! Και επειδή ακόμη με ρωτάνε, αν ήξερες τη δημοφιλία σου θα έφευγες; Η παραγωγή στις συζητήσεις περί αποχώρησης, μού ξεκαθάρισε ότι φαβορί και με διαφορά, είναι ο διοργανωτής boat party και ο αγρότης! Προτίμησα τους 2 extra μήνες, σπιτάκι μου» έγραψε.

Θυμίζουμε πως ο Τζέιμς έχει τονίσει πολλάκις πως δεν βλέπει το survivor, απλώς ενημερώνεται για την εξέλιξη μέσω twitter.

O αγαπητός Τζέιμς μίλησε μάλιστα πρόσφατα και για το νέο του πρότζεκτ: «Ήθελα να κάνει πέντε επεισόδια και τα έχω κάνει. Όλοι οι καλεσμένοι μου είναι από το J2US. Εντάξει ήμασταν πολύ κοντά με τα παιδιά και μου ήταν πολύ πιο εύκολο να το κανονίσω. Μάλιστα όπως αποκάλυψε στο επόμενο επεισόδιο θα έχει καλεσμένους τη Super Κική,. την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, τον Χάρη Βαρθακούρη, αλλά και τον Νικηφόρο. Η Ελένη Βουλγαράκη δεν μπορούσε να έρθει. Είναι δουλευταρού».

Δεν δίστασε μάλιστα να σχολιάσει και την συνάντηση του πρώην φίλου του με τον πρώην “εχθρό” Νίκο Παππά. «δεν νομίζω πως ήταν συμφιλίωση η συνάντηση τους, απλά έτυχε να ήταν εκεί μαζί».

Μάλιστα άφησε και ανοιχτή πρόσκληση για τον Νίκο Παππά να πάνε μαζί στο Κολοσσαίο, στη Ρώμη, μέσω της εκπομπής του.
Εκεί ίσως θέλει να τον πετάξει στην αρένα ή έχει κάτι άλλο στο μυαλό του για τον πρώην …αντίπαλο.

Ποιος ξέρει!

Πηγή: Sports365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags