Facebook Pixel Νίκος Χατζηνικολάου - ΑΝΤ1: Ανακοίνωση-βόμβα σε Νίκο Χατζηνικολάου - Τέλος η εκπομπή - Επιστροφή που περιμένει όλη η Ελλάδα!
Life
| 2022-05-25 09:00:00

Ανακοίνωση-βόμβα σε Νίκο Χατζηνικολάου - Τέλος η εκπομπή - Επιστροφή που περιμένει όλη η Ελλάδα!

Sportdog Team
Ανακοίνωση-βόμβα σε Νίκο Χατζηνικολάου - Τέλος η εκπομπή - Επιστροφή που περιμένει όλη η Ελλάδα!

Ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής ενημερώθηκε για την απόφαση του καναλιού και ετοιμάζεται για μία σεζόν που θα τον φέρει ξανά στην κορυφή της τηλεθέασης...
 

Η επόμενη σεζόν είναι σεζόν εκλογών και ο ΑΝΤ1 σχεδιάζει να ενισχύσει την ενημερωτική του παρουσία. Μία πληροφορία που ακούγεται εντός του καναλιού είναι από Σεπτέμβρη να μην επιστρέψει το «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου, αλλά να κάνει ένα ετήσιο break μετά από 3 σεζόν. 

Η σκέψη αυτή δίνει τη «σκυτάλη» στο «Στον ενικό», την ενημερωτική-πολιτική εκπομπή που σάρωνε πριν από περίπου 7 χρόνια στο STAR. 

Ο δημοσιογράφος θα δώσει σύντομα την απάντησή του!

Πηγή: tvnea.com

 

"Άγρια" επίθεση σε Νίκο Χατζηνικολάου - "Όλη η Ελλάδα ξέρει ότι...- Τον μπλόκαρε στα social (ΒΙΝΤΕΟ)

Την πρωτοφανή αντιπαράθεση που είχαν πριν δυο μέρες ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο γραμματέας του ΜεΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, σχολιάσε ο Κλέων Γρηγοριάδης στέλνοντας... «συστημένο» στον γνωστό δημοσιογράφο.

Ο βουλευτής του ΜεΡΑ25 αναφέρθηκε στον Ν. Χατζηνικολάου υπογραμμίζοντας πως ο κόσμος ξέρει πως λειτουργεί σαν εκπρόσωπος της κυβέρνησης, ενώ με ένα υστερόγραφο εξαπέλυσε τα βέλη του και για το μπλοκάρισμα που λογικά έχει δεχθεί στα social media από τον δημοσιογράφο.

«Η κοινωνία, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, πιστεύει αυτό που είπε ο Γ. Βαρουφάκης. Ότι δηλαδή ο κ. Χατζηνικολάου και άλλοι λειτουργούν ως γραφείο τύπου της ΝΔ.

Υ.Γ: Θα κάναμε tag τον κ Χατζηνικολάου αλλά ως βαθιά (Ν)Δημοκράτης έχει μπλοκάρει όποιον έχει αντίθετη άποψη», έγραψε ο Κλέων Γρηγοριάδης.

 

 

Άγριος καυγάς Χατζηνικολάου-Βαρουφάκη: "Ντροπή! Δεν είσαι σοβαρός" - Η ατάκα που τον εξόργισε (Aud)

Ενταση στον αέρα του Real FM το πρωί της Τρίτης, κατά την διάρκεια της εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου όπου φιλοξενήθηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης για να σχολιάσει όσα έγιναν στην συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τζο Μπάιντεν.

Ο αρχηγός του ΜέΡΑ25 αφού έκανε το πρώτο του σχόλιο, ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο αν βρήκε κάτι θετικό, όπως για παράδειγμα το γεγονός πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ τόνισε πως δεν μπορεί να βρει λύση στο Κυπριακό μεταξύ δύο χωρών, όπως προωθεί η Άγκυρα.

Σε αυτό λοιπόν ο κ. Βαρουφάκης μεταξύ άλλων του είπε πως «αν ήσασταν εκπρόσωπος της ΝΔ δεν θα λέγατε κάτι διαφορετικό», με αποτέλεσμα η ένταση μεταξύ των δύο να ανέβει.

«Τις εξυπνάδες αυτές όχι σε εμένα. Έχω 40 χρόνια στο επάγγελμα, ντροπή», του απάντησε ο Νίκος Χατζηνικολάου, με τον Βαρουφάκη να του λέει να ηρεμήσει γιατί έχει χάσει τον έλεγχο.

Μάλιστα στην γεμάτη ένταση κουβέντα που ακολούθησε, ο αρχηγός του ΜέΡΑ25 αναφέρθηκε και στην ελευθερία του Τύπου στην χώρα, με τον δημοσιογράφο να είναι κατηγορηματικός πως η απάντηση που έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ερώτηση που δέχθηκε στις ΗΠΑ, δεν ήταν η σωστή.

Πηγή: zoornalistas.com

Ολομέτωπη επίθεση Χατζηνικολάου στην κυβέρνηση Μητσοτάκη - "Μοιράστε 16 εκατομμύρια" (Audio)

Λάβρος ο Νίκος Χατζηνικολάου κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη με αφορμή τις συνταρακτικές αποκαλύψεις της εφημερίδας «δημοκρατίας» για τoν διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ -«εκλεκτό» του πρωθυπουργού- και τα εξωφρενικά bonus που μοιράζει στα Golden Boys. 

O γνωστός δημοσιογράφος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, σχολίασε με εριστικό τρόπο την αποκάλυψη ότι ο «Mister ΔΕΗ» Γιώργος Στάσσης, μοίρασε bonus 16.000.000 ευρώ σε μετοχές, στα στελέχη της επιχείρησης.

«Έχω πρόταση να κάνω και την κάνω δημόσια. Και στην ΔΕΗ και στην κυβέρνηση. Η πρότασή μου είναι αυτά τα 16.000.000 να πάνε σε ένα ειδικό ταμείο της ΔΕΗ για τους άπορους συμπολίτες μας που τους κόβουν το ρεύμα. Και να πληρώνονται από αυτά τα 16.000.000 οι λογαριασμοί ρεύματος των άπορων συμπολιτών μας» ανέφερε ο κ. Χατζηνικολάου και πρόσθεσε με αυστηρό ύφος:

«Αυτών που κατέστησαν άποροι από την απίστευτη έκρηξη τιμών στην ενέργεια. Αυτή είναι η μόνη λύση για να υπάρξει ηρεμία στην κοινή γνώμη μετά τις αποκαλύψεις για τα 16.000.000 ευρώ που ετοίμαζαν για bonus τα καλόπαιδα της ΔΕΗ, σε αυτή την κρίσιμη περίοδο που τα νοικοκυριά δεν έχουν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους». 


Πηγή: newsbreak.gr

Άγριος καυγάς Χατζηνικολάου - Βελόπουλου στον... αέρα - "Είναι θλιβερό αυτό που λέτε, είναι ντροπή"!

Ο Κυριάκος Βελόπουλος φιλοξενείται συχνά στον Real fm, και τουλάχιστον πιο συχνά από οποιοδήποτε άλλο Μέσον –το έχει παραδεχτεί ο ίδιος στον ραδιοφωνικό αέρα. Όμως την Τρίτη η φιλοξενία στην εκπομπή τού Νίκου Χατζηνικολάου, με συμπαρουσίαση από την Κάτια Μάκρη, είχε πολλή ένταση, και  σκληρές ατάκες, από αμφότερες τις πλευρές, του είδους «μη μου κουνάτε το δάχτυλο» (το είπαν και οι δύο), «πώς μου μιλάτε έτσι;», «είστε πολύ αιχμηρός», «είστε πολύ προσβλητικός μαζί μου σήμερα», «δεν αντέχετε την αντίθετη γνώμη», «ο κύριος Βελόπουλος είναι μια έτσι και μια γιουβέτσι», «είναι θλιβερό αυτό που λέτε» και άλλα ειπωμένα εν θερμώ. Κάποια στιγμή ο επικεφαλής του Real Group απάντησε στον φιλοξενούμενό του: «Με καταγγέλλει ο Βελόπουλος, ενώ είμαστε ο μόνος σταθμός που τον βγάζει συνεχώς».

Ο ρυθμός της έντασης, που ανέβαινε συνεχώς, ανακόπηκε με το διάλειμμα για διαφημίσεις και για το δελτίο ειδήσεων. Όταν οι δυο πλευρές επανήλθαν, η συζήτηση κύλησε ομαλά, αλλά για διαφορετικό θέμα από αυτό που προκάλεσε την ένταση, δηλαδή τις γαλλικές εκλογές και τα παρελκόμενά της. 

Η Κάτια Μακρή άρχισε τη συζήτηση θυμίζοντας ότι ο Βελόπουλος είχε υπογράψει το καλοκαίρι του 2021 την κοινή διακήρυξη των Λεπέν, Σαλβίνι, Όρμπαν και λοιπών για «μια χριστιανική Ευρώπη». Ο Βελόπουλος αναφερόμενος στις γαλλικές εκλογές υποστήριξε ότι κακώς ελληνικά πολιτικά κόμματα πήραν θέση υπέρ Μακρόν γιατί δεν συμφέρει την Ελλάδα να τοποθετείται εκ των προτέρων στην πλευρά τού ενός ή του άλλου υποψήφιου.

Μερικές σκόρπιες ατάκες από τη θερμή συνομιλία:

Χατζηνικολάου: Θα κάνετε χαρά αν εκλεγεί η Λεπέν.
Βελόπουλος: Αυτό είναι δική σας ερμηνεία, όχι δική μου.
Χατζηνικολάου: Δεν είστε υπέρ της εκλογής της; Είστε υπέρ της εκλογής Μακρόν;
Βελόπουλος: Δεν με αφορά εμένα η εκλογή στη Γαλλία.
Χατζηνικολάου: Δεν αφορά την Ευρώπη, δεν αφορά τη χώρα;

Βελόπουλος: Κάνετε λάθος.
Χατζηνικολάου: Δεν κάνω καθόλου λάθος, κύριε πρόεδρε. Παρακαλώ, να λέτε «έχω άλλη άποψη», να μη μας λέτε «κάνετε λάθος». Κατά τη γνώμη μου κάνετε λάθος εσείς, αλλά εγώ δεν το λέω γιατί είμαι ευγενής.
Βελόπουλος: Εγώ πρέπει να μιλήσω, όμως.
Χατζηνικολάου: Να μιλήσετε, αλλά μη μας κουνάτε το δάχτυλο ότι κάνουμε λάθος που λέμε ότι η εκλογή θα επηρεάσει την Ευρώπη και τη χώρα μας. Κατάργηση της κοινής αγροτικής πολιτικής εισηγείται η κυρία αυτή την οποία υποστηρίζετε.
Βελόπουλος: Δεν την υποστηρίζω, εσείς το λέτε αυτό. Η κυρία Λεπέν κατά καιρούς έχει πει διάφορα ακραία –αντισημιτικά και τα λοιπά τα οποία πήρε πίσω. Το ίδιο έκανε και ο Τσίπρας στην Ελλάδα.
Χατζηνικολάου (και Μακρή μαζί): Συγκρίνετε την Τσίπρα με τη Λεπέν;
Βελόπουλος: Θα μας έβγαζε από τα μνημόνια με έναν νόμο και με ένα άρθρο, κύριε Χατζηνικολάου. 

«Είστε πολύ προσβλητικός»

Βελόπουλος:  Θέλω να είμαι συνεπής σε όσα λέω.
Χατζηνικολάου: Ναι, αλλά είστε και έτσι και γιουβέτσι. Και διακήρυξη με τη Λεπέν κάνουμε και μετά λέμε «δεν ξέρω αν θέλω να εκλεγεί».
Βελόπουλος: Αν διαφωνείτε κύριε Χατζηνικολάου μπορούμε να το συζητήσουμε.
Χατζηνικολάου: Και βεβαίως διαφωνώ. Εγώ δεν είμαι υπέρ χριστιανικής Ευρώπης. Είμαι υπέρ της Ευρώπης στην οποία ο καθένας θα έχει το δικαίωμα να πιστεύει ό,τι θέλει. Καταλάβατε κύριε τη διαφορά μας;
Βελόπουλος: Μη μου κουνάτε κύριε το δάχτυλο.
Χατζηνικολάου: Δεν σας κουνάω το δάχτυλο. Λέω τη γνώμη μου. Δεν με ρωτήσατε αν διαφωνώ με το περιεχόμενο της διακήρυξης;
Βελόπουλος: Βέβαια.
Χατζηνικολάου: Γιατί με ρωτάτε αν δεν θέλετε να απαντώ; Με ρωτήσατε και απάντησα.

«Κύριε Χατζηνικολάου γιατί μιλάτε έτσι;»

Βελόπουλος: Φιλολαϊκά μέτρα θέλετε κύριε Χατζηνικολάου;
Χατζηνικολάου: Τι θα πει αυτό; Όλοι λένε ότι κάνουν φιλολαϊκή πολιτική.
Βελόπουλος: Έχετε διαβάσει τη διακήρυξη κύριε Χατζηνικολάου;
Χατζηνικολάου: Την έχω διαβάσει, ναι.
Βελόπουλος: Δεν είμαι βέβαιος, αλλά…
Χατζηνικολάου: Είμαι εγώ βέβαιος.
Βελόπουλος: Είστε αιχμηρός απέναντί μου και σας απαντώ.
Χατζηνικολάου: Δεν είμαι καθόλου αιχμηρός. Είστε εσείς πολύ προσβλητικός απέναντί μου σήμερα. Και δεν ξέρω γιατί. Τη μία μου λέτε ότι κάνω λάθος αν θα επηρεάσει το αποτέλεσμα των γαλλικών εκλογών την Ευρώπη, τη δεύτερη με ρωτάτε αν συμφωνώ ή διαφωνώ με το περιεχόμενο της διακήρυξης και όταν σας απαντώ ότι διαφωνώ θυμώνετε. Μη με ρωτάτε λοιπόν. Απαντήστε στις ερωτήσεις και μη με ρωτάτε. Δεν αντέχετε την αντίθετη γνώμη.
Βελόπουλος: Κύριε Χατζηνικολάου γιατί μιλάτε έτσι;
Χατζηνικολάου: Τι εννοείτε; Πώς μιλάω;

Μια παλιά συζήτηση

Ο Κυριάκος Βελόπουλος ανασύρει από τη μνήμη του μια παλαιότερη συζήτησή του στον Real fm. «Πριν τρεις μήνες μιλούσα στην εκπομπή σας για την Ουκρανία και με κοροϊδεύατε πάλι».
Χατζηνικολάου: Εγώ σας κορόιδευα; Εγώ;
Βελόπουλος: Ναι, είπατε δεν είναι σοβαρό θέμα, κύριε Χατζηνικολάου.
Χατζηνικολάου: Είναι θλιβερό αυτό που λέτε, είναι ντροπή.
Βελόπουλος: Θλιβερό είναι αυτό που κάνετε τώρα.
Χατζηνικολάου: Εγώ σας διαψεύδω για μία ανακρίβεια που είπατε από το μικρόφωνο του σταθμού μας.
Βελόπουλος: Είπατε «θα μιλάμε για την Ουκρανία τώρα; πάμε σε άλλα θέματα». Ακούστε την εκπομπή σας.
Χατζηνικολάου: Με καταγγέλλει το Βελόπουλος! Είμαστε το μόνο ραδιόφωνο που τον βγάζει συνεχώς, που τον αφήνει να μιλάει με τις ώρες χωρίς να τον διακόπτει και ήρθε σήμερα να με καταγγείλει. Συγχαρητήρια κύριε Βελόπουλε.


Πηγή: harddog-sport.blogspot.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags