Facebook Pixel Sportdog.gr | Kitchen Lab - Ο Άκης Πετρετζίκης φέρνει το «Σασμό» στο «Kitchen Lab»!
Life
| 2022-05-28 08:07:00

Kitchen Lab - Ο Άκης Πετρετζίκης φέρνει το «Σασμό» στο «Kitchen Lab»!

Sportdog Team
Kitchen Lab - Ο Άκης Πετρετζίκης φέρνει το «Σασμό» στο «Kitchen Lab»!

Σάββατο 28 και Κυριακή 29 Μαΐου στις 16:40

Ένα special επεισόδιο «Kitchen Lab» που είναι αφιερωμένο στην συμφιλίωση, και μάλιστα όχι σε οποιαδήποτε συμφιλίωση αλλά σε μια συμφιλίωση κρητική, έναν «Σασμό», προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης για το Σάββατο 28 Μαΐου στις 16:40.

Οι κρητικοί λένε πως για να κάνεις ένα σασμό πρέπει να φέρεις τους ανθρώπους κοντά, έτσι και ο Άκης ετοιμάζει ένα τραπέζι και φέρνει κοντά την Θεοδώρα και τον Πετρή, αλλά και την Αργυρώ και την Στέλλα, κατά κόσμον δηλαδή την Δανάη Παππά, τον Κώστα Νικούλι, την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και την Ευγενία Σαμαρά. Όλοι μαζί μαγειρεύουν συνταγές από την Κρήτη και επιδίδονται σε ένα δημιουργικό παιχνίδι που είναι απολαυστικό για τους ίδιους αλλά και για τους τηλεθεατές.

Η Κρήτη φημίζεται για τη γαστρονομία της αλλά, εάν ένα πιάτο είναι ταυτισμένο μόνο με την Κρήτη, αυτό είναι τα μυζηθροπιτάκια. Ο Άκης βρίσκει την πιο νόστιμη εκδοχή αυτής της συνταγής και φτιάχνει μοναδικά μυζηθροπιτάκια Λασιθίου παρέα με την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και την Ευγενία Σαμαρά, τα οποία σερβίρει με μέλι και σουσάμι. Μια καταπληκτική κρητική σπεσιαλιτέ, μια κρεατότουρτα, προτείνει ως κυρίως γεύμα και την παρασκευάζει μαζί με ένα ζευγάρι που στη σειρά τους χωρίζει ο θάνατος, την Θοδώρα και τον Πετρή, ήτοι την Δανάη Παππά και τον Κώστα Νικούλι.

Την Κυριακή 29 Μαΐου, ο Άκης Πετρετζίκης παραδίδει ένα επεισόδιο Kitchen Lab στις 16:40, με συνταγές που δημιουργούν συνδυασμούς και ενώνουν μοναδικές γεύσεις.

Πρώτα συνδυάζει πιπεριές με τυριά που είναι το απόλυτο ζευγάρι και δημιουργεί γεμιστές πιπεριές Φλωρίνης με τυρί, ένα ορεκτικό καλοκαιρινό, ιδανικό για μετά την παραλία, σερβιρισμένο με ξίδι βαλσάμικο και ρόκα. Για κυρίως γεύμα, ο αγαπημένος μας σεφ προτείνει το πιο αγαπημένο street food όλων των εποχών, το burger, που το απογειώνει, αφού το φτιάχνει με κατσικίσιο τυρί και καραμελωμένα κρεμμύδια, συνοδευόμενο με πατάτες τηγανητές. Για γλυκό φτιάχνει παγωτό παρφέ σε τρεις γεύσεις, ένα εύκολο σπιτικό παγωτό που θα σας λύσει τα χέρια όταν λιγουρεύεστε κάτι δροσερό τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού αλλά και οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε κάτι δροσερό.

«Kitchen Lab», κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:40

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags