Facebook Pixel Γρηγόρης Αρναούτογλου: Νύχτα θρίλερ για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου - "Παραλίγο να τον σκοτώσουν" (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-05-29 12:36:00

Νύχτα θρίλερ για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου - "Παραλίγο να τον σκοτώσουν" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Νύχτα θρίλερ για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου - "Παραλίγο να τον σκοτώσουν" (ΦΩΤΟ)

Ο γνωστός παρουσιαστής έζησε μία περιπέτεια που δεν θα ξεχάσει ποτέ…

 

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μπορεί να είναι από τα πιο γνωστά και αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, όμως η αλήθεια πως απασχολεί ελάχιστα τα media με την προσωπική του ζωή.

Μπορεί να συμμετείχε φέτος σε τρεις εκπομπές του ΑΝΤ1, όμως οι συνεντεύξεις που έδωσε ήταν ελάχιστες, όπως και τα δημοσιεύματα που υπάρχουν για αυτόν, είναι επίσης σπάνια.

Εντύπωση λοιπόν μας προκάλεσε το πρωτοσέλιδο «χτύπημα» του περιοδικού YES πριν μερικές ημέρες, με τίτλο στο ρεπορτάζ, «Νύχτα θρίλερ για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου» και «Παραλίγο να τον σκοτώσουν».

Τέλος καλό όμως, όλα καλά…

Μεγάλο πρόβλημα στον ΑΝΤ1 - Νέα κόντρα Αρναούτογλου με Κανάκη - Τέλος οι Ράδιο Αρβύλα!

Σε σύγχυση βρίσκεται ο ANT1 αυτή την περίοδο. Οι ετοιμασίες για τη νέα σεζόν έχουν ξεκινήσει, με την ζώνη των 20:00 να δημιουργεί… Πονοκέφαλο! Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του επιστρέφουν στον ANT1, την ίδια στιγμή που ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συνεχίζει δυναμικά με τον Εκατομμυριούχο.

Οι δύο αυτές εκπομπές, χαρίζουν ικανοποιητικά νούμερα στο κανάλι. Η ζυγαριά δε γέρνει σε καμία πλευρά, με αποτέλεσμα η βραδινή ζώνη της νέας σεζόν να αποτελεί μία “σπαζοκεφαλιά”, που χρήζει άμεσης λύσης.

Σύμφωνα με την Ναταλία Ανδρικοπούλου στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι”, ο ANT1 προβληματίζεται για το τί θα συμβεί με τον Εκατομμυριούχο του Αρναούτογλου, όταν επιστρέψει ο Αντώνης Κανάκης. Μπορεί ως τώρα η παραγωγή να έχει συμφωνήσει στα 100 επεισόδια, όμως σίγουρα θα γίνουν συζητήσεις για “επέκταση”, καθώς η εκπομπή πηγαίνει καλά.

Ο Αντώνης Κανάκης έχει “κλειδώσει” ως όρο την ζώνη των 20:00, με το κανάλι να αναζητά “χώρο” για τον Εκατομμυριούχο. Όπως όλα δείχνουν, με βάση το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, αναμένεται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου να “ξεκουραστεί”, στα μισά της επόμενης σεζόν.

Αυτό σημαίνει πως ο Εκατομμυριούχος θα συνεχιστεί ως τον Νοέμβριο, δίνοντας την σκυτάλη στον Αντώνη Κανάκη. Έκτοτε, η εκπομπή θα κάνει μία “παύση” ως το 2023, όπου και θα επιστρέψει κανονικά (ίσως, μετά το τέλος των Ράδιο Αρβύλα).

Πηγή: youfly.com

"Ούτε κατά διάνοια να συναντηθώ μαζί του": Από... κολλητοί είναι πλέον "εχθροί" Αρναούτογλου - Κανάκης

Ο Αντώνης Κανάκης και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μπορεί να διατηρούσαν μία στενή φιλία, μαζί με τον Γιάννη Λάτσιο στην παρέα τους, όλα όμως άλλαξαν καθώς η σχέση αυτή εξελίχθηκε σε μία τηλεοπτική κόντρα.

Για την κόντρα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στα δύο τηλεοπτικά πρόσωπα είχε ερωτηθεί, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος είχε αναφέρει: «όλα θα απαντηθούν στην ώρα τους», ενώ στο ενδεχόμενο να λύσουν off camera τις διαφορές τους, ο παρουσιαστής ήταν ξεκάθαρος, τονίζοντας με νόημα πως «ούτε κατά διάνοια».

Γρηγόρης Αρναούτογλου – Αντώνης Κανάκης: Τα «καρφιά» περί αντιγραφής και οι αντιδράσεις

Αφορμή για την άνευ προηγουμένου κόντρα που ξέσπασε μεταξύ Αντώνη Κανάκη και Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η εκπομπή του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 «Live Tonight», που πήρε τη θέση του «The 2night Show» λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στο «Ράδιο Αρβύλα» που μεταδιδόταν μέσω YouTube, o Αντώνης Κανάκης κατηγόρησε τον πρώην κολλητό φίλο του για αντιγραφή.

«Θα τα λερώσω λίγο τα χέρια μου, θα μπλέξω με τα πίτουρα» ξεκίνησε ο Mr Αρβύλα και συνέχισε: «Εμφανίστηκαν αυτοί οι γνωστοί άγνωστοι άνθρωποι που δεν σέβονται τίποτα και το πήραν αυτό το πράγμα και το μετέτρεψαν σε ένα απαράδεκτο κακέκτυπο. Η αντιγραφή θέλει το μέτρο της… Το βαφτίζεις και πειρατικό! Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι το πουλάς σαν δική σου πρωτοβουλία και ιδέα… Πάλι αντιγραφέας θα είσαι, αλλά θα έχεις ένα ίχνος εντιμότητας σε αυτό που κάνεις» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Κανάκης.

Από την άλλη ο παρουσιαστής του «Τhe 2night show» ερωτηθείς για τα σχόλια «περί αντιγραφής» από τον Αντώνη Κανάκη είχε αναφέρει στο «TV Έθνος»:

«Επειδή από μένα δεν έχει ξεκινήσει καμία κόντρα και τόσο καιρό μόνο ακούω πράγματα να λέγονται για μένα και για τη δουλειά μου, παλαιότερα ίσως και να το ήθελα. Αυτή τη στιγμή και μετά τόσες απρόκλητες, συνεχόμενες επιθέσεις, ούτε κατά διάνοια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags