Facebook Pixel Ατζούν Ιλιτζαλί - Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Αυτά τα χρήματα έδωσε ο Ατζούν στον Κωνταντίνο Εμμανουήλ για να… τινάξει το Survivor στον αέρα!
Life
| 2022-05-29 10:56:00

Αυτά τα χρήματα έδωσε ο Ατζούν στον Κωνταντίνο Εμμανουήλ για να… τινάξει το Survivor στον αέρα!

Sportdog Team
Αυτά τα χρήματα έδωσε ο Ατζούν στον Κωνταντίνο Εμμανουήλ για να… τινάξει το Survivor στον αέρα!

Η παρουσία του αν και στην αρχή ενοχλούσε λόγω των όσων έκανε και όσα έλεγε στις κάμερες, στο τέλος έγινε συμπαθής και φυσικά έφερε νούμερα με τις... ίντριγκες και τις ερωτικές του αποκαλύψεις.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έφυγε πριν από μερικά 24ωρα από το Survivor καθώς το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε για ένατη φορά να κρατήσει στο νησί τον Σπύρο Μαρτίκα.

Στο άκουσμα της ανακοίνωσης, ο παίκτης της μπλε ομάδας δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα, ενώ έκανε και την πρόβλεψη για τον τελικό νικητή, λέγοντας πως θα ήθελε το φετινό Survivor να είναι γυναικεία υπόθεση, δείχνοντας την προτίμησή του στην Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Παρόλα αυτά ο make up artist δεν πρέπει να είναι παραπονεμένος για όσα κέρδισε από την παραμονή του στο Survivor μολονότι δεν βρέθηκε από την αρχή στον Άγιο Δομίνικο αλλά προστέθηκε στους παίχτες αφού είχε ξεκινήσει το ριαλιτι επιβίωσης.

Από τις 27 Μαρτίου, λοιπόν, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ που έγινε viral τόσο για τους τσακωμούς του αλλά και για τους ρόλους που επέλεξε να παίξει στο Survivor σχολιάζοντας «τα νέα του Survivor» κέρδισε αρκετά λεπτά δημοσιότητας αλλά και ένα σεβαστό ποσό.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα dokari.gr, έχοντας παραμείνει στο Survivor για οκτώ εβδομάδες, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης με περίπου 8.000 ευρώ στον λογαριασμό του, καθώς -σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά- το ποσό που λάμβανε εβδομαδιαία ανερχόταν στα 1.000 ευρώ.

 

 

Η μεγαλύτερη "κωλοτούμπα" όλων των εποχών στο Survivor - Τα "μαγείρεψε" ο Ατζούν - Έξαλλοι στο κοινό

Μετά τους αγώνες της Πέμπτης ολοκληρώθηκε μια ακόμα εβδομάδα στο αγαπημένο μας Survivor. Είχαμε τον αγώνα του μεγάλου επάθλου, την αποχώρηση του Εμμανουήλ και το “διαζύγιο” Σπύρου και Βρισηίδας. Σας έχουμε το αγαπημένο σας Survivor 5 Spoiler.

Από το πουθενά μεγάλος καυγάς και τους πήρε όλους η μπάλα. Ο Μαρτίκας μπήκε δικηγόρος του Εμμανουήλ και τσακώθηκε με όλους τους Μπλε. Ακόμα και με την Βρισηίδα.

Ο κακός χαμός μεταξύ Βρισηίδα και Μαρτίκα και το μεγάλο ερώτημα είναι πως και ο φαρμακοποιός το γύρισε ξαφνικά και έβαλε πάνω και από την αδυναμία του. το “ηθικό” της υπόθεσης του Εμμανουήλ. Το σίγουρο είναι ότι τίποτα δεν γίνεται τυχαία στο νησί, και ειδικά στο σημείο που βρισκόμαστε.

Η Βρισηίδα το πήρε ανάποδα βλέποντας τον Σπύρο να είναι εκτός ελέγχου της. Ο Μαρτίκας συνέχισε τον πόλεμο με τον Άρη, και έβγαλε στην σέντρα Ασημίνα και Βρισηίδα. Δεν του βγήκε σε καλό

Κάπου εδώ το τερμάτισαν το τερμάτισαν και τα έσπασαν. Στο συμβούλιο ακούστηκαν χοντράδες και φυσικά η αλήθεια είναι κάπου στην μέση.

Η επόμενη ημέρα τους βρήκε να έχουν χαμηλώσει τους τόνους και φυσικά ο καθένας να ισχυρίζεται ότι είχε 100% δίκιο.  Αυτά που μας έκανε εντύπωση ήταν ότι η Βρισηίδα είπε τουλάχιστον 3-4 φορές ότι είχε πραγματικά αισθήματα για τον Σπύρο.

Αυτό το είπε και σε συμπαίχτες και ορισμένοι/ες έχουν αναλάβει τον ρόλο του δικηγόρου, και μπήκαν διακριτικά στην μέση.

 

 

Το σίγουρο είναι ότι η παραγωγή θα ήθελε το ζευγάρι ξανά μαζί. Δεν έμεινα και πολλα εκτός τους αγώνες πλέον στο νησί. Ο Τάκης έφυγε, ο Εμμανουήλ το ίδιο, και το ζευγάρι μας τελείωσε. Κάπου όπα ρε αδερφέ. Κάτι τέτοιο σκέφτηκε και η παραγωγή και θα βάλει το χεράκι της, για να έχουμε επανασύνδεση.

Θα έχουμε και δύσκολες ημέρες μπροστά μας και ο τάκος χωράει αρκετούς.

Δεν νομίζουμε να πιστεύετε ότι η Βρισηίδα είναι κολλητή του Άρη πλέον, και ο Μαρτίκας θα σταματήσει να είναι η πρώτη επιλογή των κόκκινων.

Για σκεφτείτε το λίγο. Να είναι στην τετράδα του τάκου Βρισηίδα και Σπύρος. Τι τους συμφέρει περισσότερο;

Να είναι μαζί ως ζευγαράκι και να έχουν κοντά τους τα τηλεθεατόπουλα που τους γουστάρουν μαζί, και γενικότερα να βγάζουν συγκίνηση ότι παλεύουν μαζί για την επιβίωση τους, ή να είναι τσακωμένοι και να συνεχίσουν την εχθρότητα μεταξύ τους;

Να είναι μαζί και μεγάλο μπουστάρισμα, ή χωριστά και ένας από τους δύο να αποχωρήσει;

Βλέπετε ότι έχουν δυνατούς λόγους να δώσουν τόπο στην οργή.

Βάλτε και τον κουμπάρο την παραγωγή που θέλει ίντριγκες και αίσθημα…

Το σίγουρο είναι ότι θα δούμε εξελίξεις μεταξύ τους. Θα είναι ξανά μαζί; Θα το ξέρουμε σύντομα.


Πηγή: sports365.gr

 
Ποιος Σοϊλέδης; Αγκαλιά με πασίγνωστο τραγουδιστή η Σοφιάννα του Survivor - Τι ανακοίνωσαν (ΦΩΤΟ)

Η Σοφιάννα Αβραμάκη αφήνει πίσω της το Survivor και ξεκινάει τις... εμφανίσεις της στο γυαλί!

Η εντυπωσιακή κοπέλα θα βρίσκεται στο νέο video clip του Γιώργου Κακοσαίου! Ο  γιος του Γιάννη Πλούταρχου, ετοιμάζεται να μας χαρίσει ακόμα μία επιτυχία, που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες από την Panik Records. Την Τρίτη έγιναν σε locations της Αττικής τα γυρίσματα για το music video, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κώστα Καρύδα.

Τα γυρίσματα άρχισαν από νωρίς το πρωί και θα συνεχίζονται μέχρι αργά, με τον Κακοσαίο και την Σοφιάνα να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και να διαφημίζουν το τραγούδι μέσα από τα social media.

Το νέο τραγούδι έχει τίτλο «Κάνε Μας Τη Χάρη» και είναι ένα άκρως ανεβαστικό κομμάτι, ρυθμικό κι ερωτικό, που σίγουρα θα αγαπηθεί πολύ όπως όλα τα προηγούμενα singles του Γιώργου Κακοσαίου.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο Γιώργος Κακοσαίος συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο «Teatro Athens», δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ελένη Φουρέιρα.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η καψούρα του Ατζούν - Δύο προτάσεις για να πάει Survivor - "Ούτε με 150.000" (ΦΩΤΟ)
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags