Facebook Pixel (Vid) Survivor: Η αλήθεια πίσω από την ίντριγκα Σοϊλέδη και Σοφιάνας
Life
| 2022-06-03 09:00:00

Το μεγάλο κόλπο Ατζούν στο Survivor - Η παραγωγή… κάρφωσε Σοϊλέδη και Σοφιάνα - Βίντεο αποκάλυψη!

Sportdog Team
Το μεγάλο κόλπο Ατζούν στο Survivor - Η παραγωγή… κάρφωσε Σοϊλέδη και Σοφιάνα - Βίντεο αποκάλυψη!

Πώς ξεκίνησε η ίντριγκα γύρω από τους δύο παίκτες και ποιος ενημέρωσε τους υπολοίπου στον Άγιο Δομίνικο; Ήταν όλα... στημένα ;

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής “Love it” ήταν σήμερα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Ο πρώην παίκτης του Survivor αποκάλυψε κι ένα περιστατικό με τον Άρη Σοϊλέδη και τη Σοφιάνα Αβραμάκη.

«Μια μέρα τους έσωσα και τους προστάτεψα πάρα πολύ. Όταν ήμασταν στη βάρκα, από την παραλία που φεύγουμε για να πάμε στο αγώνισμα, ο Άρης είχε ξαπλώσει για να κάνει ηλιοθεραπεία και η Σοφιάνα πήγε και χώθηκε στην αγκαλιά του.

Πήγε να τους τραβήξει ένας κάμεραμαν και του λέω “σε παρακαλώ, τα παιδιά είναι αυτή τη στιγμή σε μια…” και τον προστάτευσα τον Άρη», είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είπε στη συνέχεια: «Κι επίσης θέλω να σας ρωτήσω κάτι. Όταν ο Άρης έμαθε όλα αυτά που έλεγα γιατί μετά γίναμε κολλητοί και ήρθε κοντά μου;».

Αυτές ήταν κάποιες από τις… βόμβες που έριξε ο πρώην παίκτης στην εκπομπή του ΣΚΑΪ για την παρουσία του στον Άγιο Δομίνικο και την τεράστια ίντριγκα που δημιούργησε μιλώντας για τους δύο συμπαίκτες του. Είπε όμως και κάτι άλλο, που αλήθεια είναι δεν το είχαμε ξανακούσει.

Ο Εμμανουήλ λοιπόν απαντώντας στις ερωτήσεις για ποιο λόγο έβγαινε και μιλούσε στην κάμερα, χωρίς να έχει στοιχεία ή χωρίς να έχει δει ο ίδιος κάτι, έριξε τη… βόμβα. Συγκεκριμένα αποκάλυψε πως τόσο αυτός όσο και οι υπόλοιποι στο παιχνίδι, ρωτήθηκαν από τους «ρεπόρτερ» της παραγωγής για τη σχετική φήμη που κυκλοφορεί για τον Άρη και τη Σοφιάννα. Ουσιαστικά, όλα ξεκίνησαν από τους ίδιους και όχι τόσο από τους παίκτες.

Ήταν άραγε τόσο τυχαίο ή απλά έψαχναν κάποιον… πρόθυμο να βγει στην κάμερα και να μιλήσει για «φλερτ» και να κάνει νούμερα;

Δείτε το βίντεο μετά το 1.20’’:

 

 

Ποιος Σοϊλέδης; Αγκαλιά με πασίγνωστο τραγουδιστή η Σοφιάννα του Survivor - Τι ανακοίνωσαν (ΦΩΤΟ)

Η Σοφιάννα Αβραμάκη αφήνει πίσω της το Survivor και ξεκινάει τις... εμφανίσεις της στο γυαλί!

Η εντυπωσιακή κοπέλα θα βρίσκεται στο νέο video clip του Γιώργου Κακοσαίου! Ο  γιος του Γιάννη Πλούταρχου, ετοιμάζεται να μας χαρίσει ακόμα μία επιτυχία, που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες από την Panik Records. Την Τρίτη έγιναν σε locations της Αττικής τα γυρίσματα για το music video, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κώστα Καρύδα.

Τα γυρίσματα άρχισαν από νωρίς το πρωί και θα συνεχίζονται μέχρι αργά, με τον Κακοσαίο και την Σοφιάνα να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και να διαφημίζουν το τραγούδι μέσα από τα social media.

Το νέο τραγούδι έχει τίτλο «Κάνε Μας Τη Χάρη» και είναι ένα άκρως ανεβαστικό κομμάτι, ρυθμικό κι ερωτικό, που σίγουρα θα αγαπηθεί πολύ όπως όλα τα προηγούμενα singles του Γιώργου Κακοσαίου.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο Γιώργος Κακοσαίος συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο «Teatro Athens», δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ελένη Φουρέιρα.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η καψούρα του Ατζούν - Δύο προτάσεις για να πάει Survivor - "Ούτε με 150.000" (ΦΩΤΟ)
 

 

Αποκάλυψεις Σοφιάννας για Σοϊλέδη και ερωτική έλξη - ΣΟΚ τι κάνει on camera παίκτης του Survivor!

Ένα από τα πιο δυναμικά και σέξι κορίτσια του φετινού Survivor, η Σοφιάνα Αβραμάκη σε συνέντευξή της αποκαλύπτει όσα συμβαίνει μπροστά και πίσω από τις κάμερες και εξηγεί γιατί δεν συνέβαινε ποτέ κάτι με τον Άρη Σοϊλέδη στον Άγιο Δομίνικο!

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα youfly.com κάνει λόγο στις στρατηγικές που ακολουθούσαν κάποιοι συμπαίκτες της, ενώ αναφέρει πως ορισμένοι αλλάζουν μέχρι και τη φωνή τους μπροστά στην κάμερα!

Αναλυτικά:

Υπήρχαν παίκτες που προσπαθούσαν να βγάλουν ένα άλλο πρόσωπο προς τα έξω;

Σίγουρα εντόπιζα σε κάποιους ανθρώπους διαφορετική συμπεριφορά κατά τη διάρκεια των στιγμών που καταγραφόμασταν. Κάποιοι άλλαζαν και τη φωνή τους μπροστά στις κάμερες, κάποιοι έκαναν σόου.

Εσείς μπήκατε στο παιχνίδι με συγκεκριμένη στρατηγική;

Θα ακουστεί τετριμμένο αλλά πραγματικά δεν είχα καμία στρατηγική μπαίνοντας στο παιχνίδι. Μάλιστα, θυμάμαι κάποια στιγμή να λέω στον Σάββα «πρέπει να είμαι η μοναδική χωρίς καμία στρατηγική εδώ μέσα» και μου απαντάει «ίσως αυτή να είναι η πιο επικίνδυνη στρατηγική τελικά».

Ποιος θεωρείτε ότι έχει την πιο πετυχημένη στρατηγική στο φετινό Survivor;

Την πιο πετυχημένη στρατηγική την έχει αναμφίβολα ο Σπύρος Μαρτίκας. Ό,τι έχει βάλει στο μυαλό του από την πρώτη εβδομάδα μέχρι σήμερα, του έχει βγει με μαθηματική ακρίβεια.

Εσείς νιώσατε ερωτική έλξη για κάποιον από τους συμπαίκτες σας;

Δεν ένιωσα ερωτική έλξη για κανέναν από τους συμπαίκτες μου. Φτάνεις σε ένα σημείο που με όλη την ομάδα είσαι σαν οικογένεια, η οικειότητα περνάει σε άλλο επίπεδο που δε σου επιτρέπει να σκεφτείς πονηρά για κανέναν.

«Λυπήθηκα που ορισμένοι άνθρωποι για να δειχτούν θίγουν προσωπικότητες»

Ένας συμπαίκτης σας ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ επανειλημμένως μέσα από συνεντεύξεις του ανέφερε ότι έχετε έρθει πολύ κοντά με τον Άρη Σοιλέδη. Εσείς όταν γυρίσατε στην Ελλάδα και τα μάθατε όλα αυτά ποια ήταν η αντίδραση σας;

Βαριέμαι… Είδα όσο έλεγε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στη στήλη «φτιάξε καφέ να στα πω καλύτερα». Έκανε τρολ με ζητήματα που δυστυχώς δε μου επέτρεψαν να γελάσω, παρόλο τον κωμικό τρόπο που τα παρουσίαζε. Λυπήθηκα που ορισμένοι άνθρωποι για να δειχτούν θίγουν προσωπικότητες και υπολήψεις άλλων ατόμων.

Αληθεύει ότι ήρθατε σε επαφή με την Μαρία Αντωνά, τη σύντροφο του Άρη Σοιλέδη και ξεκαθαρίσατε κάποια πράγματα;

Φυσικά και αληθεύει. Με τη Μαρία συναντήθηκα μια μέρα αμέσως μετά την άφιξη μου στην Ελλάδα. Ήθελα να την κοιτάξω μέσα στα μάτια και να είμαι καθαρή απέναντι της. Έχουμε καθημερινή επαφή και τη θαυμάζω γιατί έχει σταθεί κυρία απέναντι σε όλα αυτά που συνέβαιναν τον τελευταίο καιρό.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags