Facebook Pixel Ατζούν Ιλιτζαλί - Survivor: ΣΟΚ στο Survivor! Πανικός στον Άγιο Δομίνικο με επικίνδυνο μικρόβιο - Το "έκρυψαν" με εντολή Ατζούν!
Life
| 2022-06-06 09:00:00

ΣΟΚ στο Survivor! Πανικός στον Άγιο Δομίνικο με επικίνδυνο μικρόβιο - Το "έκρυψαν" με εντολή Ατζούν!

Sportdog Team
ΣΟΚ στο Survivor! Πανικός στον Άγιο Δομίνικο με επικίνδυνο μικρόβιο - Το "έκρυψαν" με εντολή Ατζούν!

Τεράστια τα προβλήματα για τους παίκτες μετά την πολύμηνη παρουσία τους στο νησί. Κάποιοι δεν αντέχουν πλέον, άλλοι αποχωρούν και η παραγωγή σιωπά...

Το Survivor έγινε ατομικό από το βράδυ της Κυριακής και πλέον η αγωνία κορυφώνεται, πλησιάζοντας και στο φινάλε του φετινού κύκλου. Πόσοι όμως θα αντέξουν, ψυχολογικά και βάσει δυνάμεων;

Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα υπάρχει κι ένα νέο σοβαρό πρόβλημα, το οποίο η παραγωγή δεν έχει παρουσιάσει στη σωστή του διάσταση!

Ένα νέο μικρόβιο έχει κάνει την εμφάνισή του στους οργανισμούς των παιχτών του Survivor με μερικούς να οδηγούνται μέχρι και στην αποχώρηση. Οι παίκτες του «Survivor Greece» φαίνεται ότι έχουν έρθει αντιμέτωποι με ένα επικίνδυνο μικρόβιο, το οποίο έχει προκαλέσει διαταραχές στην υγεία τους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού.

Μάλιστα, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου εξαιτίας του εν λόγω μικροβίου αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης οικειοθελώς.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιανός είχε αναφέρει στην ανακοίνωση της αποχώρησής της: «Βρισκόμαστε εδώ για να σας αναφέρω εξελίξεις που αφορούν και τις δύο ομάδες. Το Survivor είναι ένα σκληρό παιχνίδι που στην αρχή έχει ενθουσιασμό αλλά στην πορεία και δυσκολίες. Είχαμε μια εξέλιξη για την οποία θα ήθελα να σας ενημερώσω. Όπως γνωρίζετε, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δεν συμμετείχε τις τελευταίες ημέρες στα αγωνίσματα λόγω ενός προβλήματος υγείας, το οποίο έχει οξυνθεί κι αντιμετωπίζει. Αυτές οι δυσκολίες δεν την αφήνουν να συνεχίσει στο Survivor. Η Ναυσικά έχει αποχωρήσει πλέον από το παιχνίδι και την κόκκινη ομάδα».

Επιπλέον, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είχε αποκαλύψει μέσω των instastories του μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης πως το εν λόγω μικρόβιο ταλαιπωρεί και εκείνον.

«Αυτό που μου συμβαίνει τι είναι; Είναι όλο λάθος. Ήμουν τόσους μήνες στο Survivor και αυτό που ονειρευόμουν μαζί με τους συμπαίκτες μου είναι τι θα φάμε όταν βγούμε έξω. Αλλά δυστυχώς κόλλησα και εγώ, όπως και η Κόκκινη ομάδα, αλλά και η Μπλε, αυτό το μικρόβιο στο στομάχι μου.

Με ταλαιπωρεί εδώ και μια βδομάδα. Δε μπορώ να φάω απολύτως τίποτα, ανακατεύομαι, ιδρώνω, έχω τάση για εμετό, ζαλίζομαι… Άρα νομίζω πως πραγματικά η ίωση είναι στα χειρότερά της. Σας στέλνω την αγάπη μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τι είναι όμως το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού που έχει «χτυπήσει» τους παίκτες του Survivor;

Το Ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού (Helicobacter pylori) είναι ένα κοινό βακτηρίδιο του στομάχου που σε ορισμένους ανθρώπους δυνατόν να προκαλέσει πόνο στην άνω κοιλιά, φούσκωμα, ναυτία ή έμετο.

Η λοίμωξη από Ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού (Helicobacter pylori) εντοπίζεται στο στομάχι ή το δωδεκαδάκτυλο (δηλαδή το πρώτο τμήμα του λεπτού εντέρου) ενός ανθρώπου. Περίπου οι μισοί ενήλικες Έλληνες έχουν λοίμωξη από Ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού, αλλά δεν παρουσιάζουν συμπτώματα και συνεπώς οι περισσότεροι αγνοούν την ύπαρξή του.

Πηγή: sports365.gr

Κίνηση-ματ ο Ατζούν: Στο Survivor ο παίκτης που "μίσησε" όλη η Ελλάδα - Χαμός και με Τριαντάφυλλο!

Την All-Star εκδοχή του Survivor ετοιμάζει η εταιρεία παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί. Ο Τούρκος παραγωγός του ριάλιτι επιβίωσης καταστρώνει τα σχέδιά του για την επόμενη σεζόν και όπως όλα δείχνουν σκοπεύει να φέρει στην ελληνική τηλεόραση την «αφρόκρεμα» από τους προηγούμενους κύκλους.

Πρόκειται για εκδοχή που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Τουρκία. Στη γειτονική χώρα άλλωστε ξεκίνησε το «Survivor» όπως το βλέπουμε τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η παραγωγή έχει ήδη προσεγγίσει κάποιους παίκτες που προκάλεσαν αίσθηση τα προηγούμενα χρόνια. Τους είπε μάλιστα να μην κλείσουν κάπου για την επόμενη σεζόν αφού το All-Star είναι προ των πυλών.

Όπως είπε η δημοσιογράφος, επειδή το κόστος αναμένεται να είναι πολύ υψηλό, τότε υπάρχει ενδεχόμενο να μεταδίδεται επτά ημέρες την εβδομάδα. Σύμφωνα με την Έλενα Πολυκάρπου η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι ένα από τα πρόσωπα που προσεγγίστηκαν για το «Survivor All Star».

Ακόμη, η παραγωγή έχει προσεγγίσει τον Ηλία Μπόγδανο. Στην εκπομπή αναφέρθηκε και το όνομα του Γιώργου Αγγελόπουλου. Ο αγαπητός σε όλους Ντάνος, ήταν νικητής του πρώτου ριάλιτι επιβίωσης που μεταδόθηκε στον ΣΚΑΪ και κάποιοι τον... προορίζουν ακόμα και για παρουσιαστή του παιχνιδιού, αν και ο ίδιος το διέψευσε!

Την ίδια στιγμή, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ατζούν ετοιμάζει τη... βόμβα με δύο ονόματα που μπορεί να μην ξεχωρίζουν για τις αγωνιστικές τους επιδόσεις, αλλά θα φέρουν τσακωμούς και νούμερα. Ο ένας θα είναι προφανώς ο Τριαντάφυλλος που... διέπρεψε στο περσινό και ο δεύτερος ο Στέλιος Χανταμπάκης, που είχε γίνει «μισητός» στο πιο πετυχημένο Survivor όλων των εποχών στην Ελλάδα!

Αυτά τα χρήματα έδωσε ο Ατζούν στον Κωνταντίνο Εμμανουήλ για να… τινάξει το Survivor στον αέρα!

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έφυγε πριν από μερικά 24ωρα από το Survivor καθώς το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε για ένατη φορά να κρατήσει στο νησί τον Σπύρο Μαρτίκα.

Στο άκουσμα της ανακοίνωσης, ο παίκτης της μπλε ομάδας δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα, ενώ έκανε και την πρόβλεψη για τον τελικό νικητή, λέγοντας πως θα ήθελε το φετινό Survivor να είναι γυναικεία υπόθεση, δείχνοντας την προτίμησή του στην Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Παρόλα αυτά ο make up artist δεν πρέπει να είναι παραπονεμένος για όσα κέρδισε από την παραμονή του στο Survivor μολονότι δεν βρέθηκε από την αρχή στον Άγιο Δομίνικο αλλά προστέθηκε στους παίχτες αφού είχε ξεκινήσει το ριαλιτι επιβίωσης.

Από τις 27 Μαρτίου, λοιπόν, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ που έγινε viral τόσο για τους τσακωμούς του αλλά και για τους ρόλους που επέλεξε να παίξει στο Survivor σχολιάζοντας «τα νέα του Survivor» κέρδισε αρκετά λεπτά δημοσιότητας αλλά και ένα σεβαστό ποσό.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα dokari.gr, έχοντας παραμείνει στο Survivor για οκτώ εβδομάδες, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης με περίπου 8.000 ευρώ στον λογαριασμό του, καθώς -σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά- το ποσό που λάμβανε εβδομαδιαία ανερχόταν στα 1.000 ευρώ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags