Facebook Pixel Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου - Survivor: Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου απάντησε πρώτη φορά για το... ερωτικό τρίγωνο με Άρη και Σοφιάννα!
Life
| 2022-06-06 14:08:00

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου απάντησε πρώτη φορά για το... ερωτικό τρίγωνο με Άρη και Σοφιάννα!

Sportdog Team
Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου απάντησε πρώτη φορά για το... ερωτικό τρίγωνο με Άρη και Σοφιάννα!

Η παίκτρια ριάλιτι ρωτήθηκε On camera για τις... καταγγελίες που έχουν υπάρξει από άλλους παίκτες του ριάλιτι.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έκανε τις πρώτες της δηλώσεις ύστερα από την αποχώρηση της από το survivor και αναφέρθηκε στα όσα έζησε στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Οpen και φυσικά αναφέρθηκε στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και στα όσα είπε για εκείνη κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στον Άγιο Δομίνικο

«Μιλήσαμε με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, του είπα την δική μου προσωπική αλήθεια που είναι πως έκανε φάουλ. Με αυτά που είπε για μένα άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί ανάμεσα σε μένα και τον Άρη να τρέχει κάτι ερωτικό, ας πούμε. Όπως και οι δηλώσεις που κάνει και γενικότερα αυτά που αφήνει να εννοηθούν για την Σοφιάνα και τον Άρη, κατεμέ είναι χωρίς κανέναν λόγο και αιτία.

Πλέον δεν σοκάρομαι από τίποτα γιατί έχω δει και έχω ακούσει τόσα πολλά πράγματα. Ειδικά μέσα στο Survivor ζεις έναν τέτοιο παραλογισμό οπότε τι να μου φανεί περίεργο. Έχω βιώσει 100 φορές χειρότερα

Δεν μου έχει γίνει ακόμα κάποια πρόταση γάμου, τώρα αν θα γίνει δεν το ξέρω γιατί συνήθως δεν στο ανακοινώνουν από πριν»

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags