Facebook Pixel Masterchef - Σωτήρης Κοντιζάς: ΕΠΟΣ στο Masterchef! Mέθυσε ο Κοντιζάς στον τελικό - Χαμός στο twitter για τον... Ορέστη Μακρή (Vid)
Life
| 2022-06-08 09:20:00

ΕΠΟΣ στο Masterchef! Mέθυσε ο Κοντιζάς στον τελικό - Χαμός στο twitter για τον... Ορέστη Μακρή (Vid)

Sportdog Team
ΕΠΟΣ στο Masterchef! Mέθυσε ο Κοντιζάς στον τελικό - Χαμός στο twitter για τον... Ορέστη Μακρή (Vid)

Ο αγαπημένος κριτής του διαγωνισμού μαγειρικής ήπιε λίγο παραπάνω και οι χρήστες των social media τον κατάλαβαν!

Μία μοναδική εμπειρία έζησαν Πάνος και Καλλιόπη στην Τοσκάνη στο ταξίδι για τη διεκδίκηση του επάθλου του MasterChef, εκεί όπου γνώρισαν νέο κόσμο, γεύσεις και παραδόσεις, οι οποίες αναμφίβολα θα τους φανούν χρήσιμες στο μαγειρικό τους μέλλον αλλά και στον τελικό.

Η Καλλιόπη μάλιστα είπε πως πήρε ιδέες για το τι θα ετοιμάσει στο φινάλε του διαγωνσιμού.

Πριν από τη δεύτερη δοκιμασία οι κριτές πήραν τον Πάνο και την Καλλιόπη για ένα πλούσιο γεύμα με έντονο το ιταλικό στοιχείο.

Και από δίπλα να σου και το κρασάκι και ήρθε το πράγμα έτσι που οι κριτές ήρθαν σε κέφι –  λίγο παραπάνω βέβαια ο Σωτήρης Κοντιζάς!

Αυτό παρατήρησαν οι δαιμόνιοι τουιτεράδες που απόλαυσαν τον εύθυμο σεφ πιο απελευθερωμένο από ό,τι συνήθως και χάρισαν σπαρταριστές ατάκες στα σχόλιά τους.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος σε Σωτήρη Κοντιζά: «Τι θα γεννήσω, φραντζόλα;»

Λίγο πριν δοκιμάσουν τα τρία πιάτα των δυο φιναλίστ του MasterChef στην Τοσκάνη, οι τρεις σεφ σε τρελά κέφια, αντάλλαξαν μεταξύ τους απίστευτες ατάκες. 

Ευχαριστώντας τον guest chef Στέλιο Σακαλή για τη φιλοξενία στο εστιατόριό του κι αφού ο Σωτήρης Κοντιζάς αποκάλεσε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο «Επιθεωρητή Κουτσοπουλίνι» λόγω του ντυσίματός του, οι σεφ, για πρώτη φορά μίλησαν on camera για τα παιδιά τους.

«Ο Σωτήρης ντρέπεται, αλλά θα έχει κάποια έκπτωση αν έρθει;», ρώτησε τον Στέλιο Σακαλή πειράζοντας τον φίλο του ο «Θείος Λεωνίδας». «Τρία παιδιά έχω Στέλιο μου…. Ένα έχει ο Πάνος και… ξεφουρνίζει όπου να ‘ναι ο Λεωνίδας» συνέχισε την πλάκα περί έκπτωσης στο εστιατόριο ο Σωτήρης Κοντιζάς. 

«Ξεφουρνίζει λέει… τι θα γεννήσω, φραντζόλα», απάντησε γελώντας ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Θυμίζουμε ότι ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef περιμένει το πρώτο του παιδάκι, καρπό του έρωτά του με την ηθοποιό Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags