Facebook Pixel Σωτήρης Καλυβάτσης - Survivor: Άφωνος ο Ατζούν με την απάντηση Καλυβάτση: "Για να μπω στο Survivor θέλω μία καλύβα με…"
Life
| 2022-06-14 09:00:00

Άφωνος ο Ατζούν με την απάντηση Καλυβάτση: "Για να μπω στο Survivor θέλω μία καλύβα με…"

Sportdog Team
Άφωνος ο Ατζούν με την απάντηση Καλυβάτση: "Για να μπω στο Survivor θέλω μία καλύβα με…"

Στην παραγωγή νόμιζαν πως τους έκανε παζάρια για να ανεβάσει την τιμή. Όσα αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός για την πρόταση του Τούρκου παραγωγού να πάει στον Άγιο Δομίνικο.

Στην παρέα του The 2Night Show βρέθηκε ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο οποίος αυτό το διάστημα βρίσκεται «Εκτός Ελέγχου».

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το θέατρο, τους χαρακτηριστικούς ήρωες που υποδύεται και για όλα όσα αγαπάει να κάνει στη ζωή του. Μοιράστηκε τις μοναδικές εμπειρίες που έχει ζήσει, ταξιδεύοντας με το σκάφος του και θυμήθηκε τη στιγμή που κινδύνεψε περισσότερο, όταν βρέθηκε μεσοπέλαγα με συνταξιδιώτη τον Νίκο Παπάζογλου.

Επίσης, εξήγησε γιατί δεν αποδέχθηκε την πρόταση να συμμετάσχει στο Survivor και σχολίασε τον «λάθος» τρόπο ζωής που ακολουθούν όσοι ζουν στις πόλεις.

«Θέλω να καταγγείλλω το πόσο δύσκολο είναι να καταφέρει να πάει μια παραγωγή στα νησιά. Ανεβαίνει πολύ το κόστος», δήλωσε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός, ο οποίος μίλησε και για την κατασκήνωση που έχει κάνει για περίπου 12 χρόνια.

Για τη ζωή με το σκάφος του, απάντησε: «Αυτό που καταλαβαίνω από τη ζωή είναι ότι ζούμε με λάθος τρόπο. Η ζωή στις πόλεις δεν είναι κατά φύση, αλλά παρα φύση. Πιστεύω στην αγάπη και την επικοινωνία των ανθρώπων. Αν αυτά υπάρχουν θα ζούμε καλύτερα. Το τρίτο είναι η φιλία».

«Θα είναι ένας δύσκολος χειμώνας και καλό είναι να προετοιμαστούμε», τόνισε και ξεκαθάρισε ότι δεν θα μπορούσε να έχει δική του επιχείρηση.

 

«Η ζωή του ταξιδευτή είναι πολύ ωραία. Ήταν αρχές Σεπτέμβρη και γυρνούσα από Δωδεκάνησα στη Θεσσαλονίκη. Ήταν ένας φίλος με το σκάφος του μόνος του, εγώ μόνος μου και ο Νίκος Παπάζογλου με την οικογένειά του, φύγαμε από το Καρλόβαση προς τη Χίο, μας έπιασε μελτέμι, πολύ ξύλο και προσευχόμουν να σωθούμε. Δεν τελείωνε με τίποτα εκείνο το ταξίδι».

«Στο Survivor δεν θα πήγαινα. Όταν μου έκαναν πρόταση, αρνήθηκα και νόμιζαν ότι τους έκανα παζάρι, για να ανεβάσω τις τιμές. Τους έλεγα θέλω μια καλύβα με τα πάντα και όποιος έχει ψυχολογικά θα μου τον στέλνετε εκεί. Έτσι θα πήγαινα, να πάω εκεί για να κάνω πείραμα, όχι».

Βόμβα για Survivor: Ποια παίκτρια μίλησε στο τηλέφωνο με Αθήνα μαζί με Σοϊλέδη - Το έκρυψε ο Ατζούν!

Για την αποχώρησή του από το Survivor, για την εκρηκτικότητα του Άρη Σοϊλέδη, την παρεξήγηση, που έχει δημιουργηθεί με τη Μαρία Αντωνά, αλλά και την αποκάλυψη ότι και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είχε τηλεφωνική επικοινωνία, ενώ βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο, μίλησε ο Θανάσης Μπέλλος.

Όπως τόνισε, ακόμη δεν έχει καταλάβει, γιατί αποχώρησε από το Survivor, καθώς στατιστικά ήταν από τους πιο δυνατούς παίκτες.

«Το παράπονό μου…

Βλέπω τώρα τους παίκτες, τον Άρη, την Ασημίνα.

Ο Άρης έκατσε 10 ημέρες, η Ασημίνα άλλες τόσες μέρες…

Εγώ όταν είπα ότι είχα κάποιο πρόβλημα, γιατί έφυγα», αποκάλυψε, ενώ πρόσθεσε ότι δεν ήρθε σε επικοινωνία μαζί του κανείς από την παραγωγή.

Όσον αφορά τη διαδικτυακή του διαφωνία με τη Μαρία Αντωνά, δήλωσε ότι «δεν έχει λυθεί ακόμη το θέμα τους».

«Αποδείχθηκε η επικοινωνία.

Ο Άρης μιλούσε με την Αντωνά, η Ναυσικά το ίδιο», σημείωσε και εξήγησε ότι υπήρξαν βρισιές, που δεν έδειξαν οι κάμερες, αλλά ποτέ χειροδικίες.

Παράλληλα, σχολίασε πως δεν υπάρχει περίπτωση να συμμετάσχει στο Survivor All Star!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags