Facebook Pixel Τριαντάφυλλος - Άρης Σοϊλέδης: Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος, "τέλειωσε" τον Σοϊλέδη - "Δεν νικάς ποτέ, αυτός θα πάρει το Survivor" (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-06-15 09:00:00

Έξαλλος Τριαντάφυλλος, "τέλειωσε" Σοϊλέδη - "Δεν νικάς τώρα ποτέ, αυτός θα πάρει το Survivor" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Έξαλλος Τριαντάφυλλος, "τέλειωσε" Σοϊλέδη - "Δεν νικάς τώρα ποτέ, αυτός θα πάρει το Survivor" (ΦΩΤΟ)

Ο γνωστός τραγουδιστής και πρώην παίκτης του ριάλιτι, απέσυρε την στήριξή του στον Άρη, του υποσχέθηκε πως δεν υπάρχει περίπτωση πλέον να πάρει το έπαθλο μετά από αυτό που έκανε και έδωσε τα μεγάλα φαβορί!
 

Ο Τριαντάφυλλος αποτέλεσε έναν από τους πιο αγαπητούς παίκτες του περσινού Survivor, παρότι δεν ήταν καλός αγωνιστικά και για αυτό είχε κερδίσει και την στήριξη του κοινού. Κάτι αντίστοιχο θεωρούν πολλοί πως συμβαίνει φέτος και με τον Σπύρο Μαρτίκα, σύγκριση που μέχρι χθες εκνεύριζε τον τραγουδιστή.

Τα δεδομένα όμως πλέον άλλαξαν μετά από μία δήλωση του Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος ανέφερε πως και τον «Ντάφυ» πέρυσι μέχρι ένα σημείο τον στήριξαν οι τηλεθεατές.

«Ίσως η Ασημίνα θεωρεί πως αν βγει υποψήφια με τον Σπύρο θα είναι εκείνη που θα αποχωρήσει. Τις έχω πει πολλές φορές ότι δεν συμφωνώ με αυτό. Θα έρθει κάποια στιγμή η ώρα που ο Σπύρος θα αποχωρήσει», είπε ο ποδοσφαιριστής και συνέχισε απευθυνόμενος στην Ασημίνα Χατζηανδρέου, λέγοντάς της ότι:

«Ο Τριαντάφυλλος είχε τον κόσμο, τον κράτησε αλλά τον κράτησε έως ένα σημείο γιατί αγωνιστικά δεν μπορούσε να προσφέρει μετά. Θα γίνει κάτι παρόμοιο με τον Σπύρο, δεν μπορεί να κερδίσει. Ο κόσμος τον κρατάει μέχρι κάπου, δεν μπορεί να φτάσει στον τελικό με αυτή την αγωνιστικότητα. Θα είναι άδικο για τους υπόλοιπους».

Η δήλωση λοιπόν αυτή, προκάλεσε την οργή του Τριαντάφυλλου, ο οποίος μόλις είδε το χθεσινό επεισόδιο, βομβάρδισε στο Instagram με μηνύματα κατά του Σοϊλέδη!

«Μετά από αυτό που έκανες, δεν θα κερδίσεις ποτέ το Survivor. Στο υπογράφω», ανέφερε σε διάφορα stories που δημοσίευσε, ενώ έδειξε τη δική του τριάδα, με τους Μαρτίκα, Στάθη και Ασημίνα να είναι πλέον για αυτόν τα μεγάλα φαβορί για το έπαθλο του ριάλιτι!




 

Βόμβα για Survivor: Ποια παίκτρια μίλησε στο τηλέφωνο με Αθήνα μαζί με Σοϊλέδη - Το έκρυψε ο Ατζούν!

Για την αποχώρησή του από το Survivor, για την εκρηκτικότητα του Άρη Σοϊλέδη, την παρεξήγηση, που έχει δημιουργηθεί με τη Μαρία Αντωνά, αλλά και την αποκάλυψη ότι και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είχε τηλεφωνική επικοινωνία, ενώ βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο, μίλησε ο Θανάσης Μπέλλος.

Όπως τόνισε, ακόμη δεν έχει καταλάβει, γιατί αποχώρησε από το Survivor, καθώς στατιστικά ήταν από τους πιο δυνατούς παίκτες.

«Το παράπονό μου…

Βλέπω τώρα τους παίκτες, τον Άρη, την Ασημίνα.

Ο Άρης έκατσε 10 ημέρες, η Ασημίνα άλλες τόσες μέρες…

Εγώ όταν είπα ότι είχα κάποιο πρόβλημα, γιατί έφυγα», αποκάλυψε, ενώ πρόσθεσε ότι δεν ήρθε σε επικοινωνία μαζί του κανείς από την παραγωγή.

Όσον αφορά τη διαδικτυακή του διαφωνία με τη Μαρία Αντωνά, δήλωσε ότι «δεν έχει λυθεί ακόμη το θέμα τους».

«Αποδείχθηκε η επικοινωνία.

Ο Άρης μιλούσε με την Αντωνά, η Ναυσικά το ίδιο», σημείωσε και εξήγησε ότι υπήρξαν βρισιές, που δεν έδειξαν οι κάμερες, αλλά ποτέ χειροδικίες.

Παράλληλα, σχολίασε πως δεν υπάρχει περίπτωση να συμμετάσχει στο Survivor All Star!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags