Facebook Pixel Ατζούν Ιλιτζαλί - Survivor: "Καψούρα" Ατζούν για Survivor διάσημη ξανθιά - Γιατί έριξε "άκυρο" στις προτάσεις του Τούρκου! (Vid)
Life
| 2022-07-02 13:47:00

"Καψούρα" Ατζούν για Survivor διάσημη ξανθιά - Γιατί έριξε "άκυρο" στις προτάσεις του Τούρκου! (Vid)

Sportdog Team
"Καψούρα" Ατζούν για Survivor διάσημη ξανθιά - Γιατί έριξε "άκυρο" στις προτάσεις του Τούρκου! (Vid)

Η εντυπωσιακή κοπέλα έχει απασχολήσει για διάφορους λόγους τα media, όμως αποκάλυψε πως δεν θέλει να πάει στον Άγιο Δομίνικο, παρά τις πιέσεις που έχει δεχθεί.

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» παραχώρησε η Διονυσία Κουκίου.

Η πρώην Σταρ Ελλάς μίλησε για τις δυσκολίες που έχει περάσει, οι οποίες την έκαναν να χάσει την πίστη της στον Θεό αλλά και τον λόγο που προχώρησε σε κρυοσυντήρηση ωαρίων.

«Έχω φτάσει σε μια ηλικία που ξέρω τι μου γίνεται και τι θέλω στη ζωή μου. Δεν ξέρω αν υπάρχει Θεός… Μου έχουν συμβεί άσχημα πράγματα. Έχω χάσει την πίστη μου, είμαι στον δρόμο να την ξαναβρώ. Αντιμετώπισα μια περιπέτεια με την υγεία μου, αφαίρεσα τις σάλπιγγές μου. Μετά το τελευταίο μου χειρουργείο έκανα κατάψυξη ωαρίων» αποκάλυψε η Διονυσία Κουκίου στην Μένια Κούκου.

«Δεν έχω ξανανιώσει πιο άσχημα στη ζωή μου, με πήραν από το αυτοκίνητο και με έβαλαν μέσα στο σπίτι. Ήταν αρπαγή. Για πολύ καιρό δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ» περιέγραψε για τη ληστεία στο σπίτι της.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως με δική της απόφαση έχει αποχωρήσει εκτός μόντελινγκ, ενώ έχει απορρίψει και πολλές τηλεοπτικές προτάσεις, ανάμεσα σε αυτές και το Survivor!

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ολόγυμνη η Ευρυδίκη του Survivor - Θα τρελαθεί και ο Ατζούν - Ανθίζει λουλουδάκια (ΦΩΤΟ)

Στα 18 της η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πήρε μέρος στα καλλιστεία ομορφιάς «Playmate» και λίγα χρόνια μετά σκολούθησε η συμμετοχή στο «My Style Rocks».

 Η ενασχόληση της με τη μόδα δε σταμάτησε ποτέ, ξεκίνησε από το 2006 και συνεχίζει έως σήμερα.

Τώρα ανακαλύψαμε μια εικόνα της στο neoblogs.gr, που είναι ολόγυμνη από τη μέση και κάτω και δίχνει πώς ανθίζουν τα λουλουδάκια...

Χαζέψτε την:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags