Facebook Pixel Ατζούν Ιλιτζαλί - Survivor All Star: Ο κρυφός όρος Ατζούν για το Survivor All Star - Ανακοίνωση από Λιανό - Έρχεται το πιο άγριο ριάλιτι
Life
| 2022-07-05 09:00:00

Ο κρυφός όρος Ατζούν για το Survivor All Star - Ανακοίνωση από Λιανό - Έρχεται το πιο άγριο ριάλιτι

Sportdog Team
Ο κρυφός όρος Ατζούν για το Survivor All Star - Ανακοίνωση από Λιανό - Έρχεται το πιο άγριο ριάλιτι

Πότε θα ξεκινήσει ο επόμενος κύκλος στον Άγιο Δομίνικο, τι έχει αποφασίσει ο Τούρκος παραγωγούς για τους παίκτες, τα συμβόλαια και την διάρκεια του παιχνιδιού και πότε θα κλείσουν τα ρόστερ.

Survivor: Ο πέμπτος κύκλος του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΙ δεν τα πήγε καλά από τηλεθέαση τουλάχιστον. Όχι όσο θα περίμεναν στην παραγωγή, αλλά αν βάλουμε οτι είχαν να αντιμετωπίσουν τα “θηρία” της Μυθοπλασίας, Σασμός και Γη της Ελιάς τα πράγματα ήταν συμπαθητικά. Το μοναδικό ριάλιτι που άντεξε με νούμερα αξιοπρεπέστατα.

Ο Τούρκος παραγωγός για λόγους που θα διαβάσετε παρακάτω, πήρε την μεγάλη απόφαση, και θα δούμε μια διαφορετική έκδοση του παιχνιδιού. Η τηλεθέαση θα χτυπήσει κόκκινο.

Ο Ατζούν αλλάζει το Survivor. Βρίσκεται ήδη στο προγραμματισμό για το Survivor ALL STAR.. Η προσπάθεια του Ατζούν και των συνεργατών του στρέφεται στο να μπορέσει να διοργανώσει το Survivor All Stars που τόσο πολύ επιθυμεί να γίνει πραγματικότητα.

Το βραβείο δεν θα μπορούσε να παραμείνει ίδιο και ο πρώτος θα πάρει 200.000 ευρώπουλα. Γίνονται σκέψεις να πάρει και ο δεύτερος ένα καλό ποσό, αλλά αυτό δεν εχει κλειδώσει ακόμα.

Ο Ατζούν έδωσε το σύνθημα για το Survivor All Star

Συγκεκριμένα αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο και θα ολοκληρωθεί το Πάσχα. Για τον λόγο αυτό συζητιέται και το έπαθλο να είναι ανάλογο. Δηλαδή το διπλάσιο από το φετινό.

Το Survivor All Star είναι πανέτοιμο και θα συμμετέχουν παίκτες που ξεχώρισαν από το 2017 εώς σήμερα για τις επιδόσεις και για τη δημοφιλία τους.

Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τι έχουμε; Ο Ατζούν σε συνεργασία με την παραγωγή του ΣΚΑΙ, θέλει ότι πιο δυνατό υπάρχει. Ο ανταγωνισμός θα είναι τεράστιος. Ο ζαχαροπλάστης του Survivor, Κώστας Παπαδόπουλος, είναι από τους παίχτες που έχουν συμφωνήσει για να πάρουν μέρος.

«Ήρθα να τους πάρω δώρα, να τους καλοπιάσω, γιατί έρχονται δύσκολες εποχές τώρα για αυτούς χωρίς τον μπαμπά. Αυτό που όλοι έλεγαν ότι είναι μύθος, τελικά είναι αλήθεια, θα γίνει. Είμαστε έτοιμοι. Έχω κλειδώσει” η συμμετοχή μου. Όλα θετικά πάμε με το καλό. Αυτή τη φορά είμαι πάρα πολύ δυνατός και αγωνιστικά και στο reality που δεν το ήξερα. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και θα πάμε και καλύτερα. Φυσικά τα χρήματα είναι περισσότερα από ό,τι την πρώτη φορά» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Παπαδόπουλος στην κάμερα του Alpha.

Οι πρώτοι 15 παίκτες θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο και στην πορεία θα προστίθενται κι άλλοι μέχρι τον Ιανουάριο. Οι πρώτες συμφωνίες με τους παίκτες, έχουν γίνει και οι πρώτοι έχουν ήδη υπογράψει.

Επίσης ετοιμαστείτε για πολύ άγριες καταστάσεις στην ζωή των παιχτών στο νησί. Αυτά που βλέπαμε την φετινή χρονιά, ήταν για το σαλόνι. Τώρα θα πάμε σε πραγματικές άγριες καταστάσεις. Ζούγκλα κανονική θα γίνει το ριάλιτι.

Μέχρι και ένας είδος φυλακή ετοιμάζεται για τους παραβάτες του παιχνιδιού.

Οι βαριές παραβάσεις θα οδηγούν αυτόματα στην έξοδο, χωρίς προειδοποίηση και “κίτρινες κάρτες”

Για πρώτη φορά θα υπάρχουν επίσημα και 5-6 αναπληρωματικοί, για να μπαίνουν άμεσα, οπότε παραστεί ανάγκη.

Δεν θα υπάρχει “αναρρωτική άδεια” και εύκολες επισκέψεις σε κλινική.

Δεν θα έχουν καμιά πρόσβαση ούτε με τα σκουπίδια της παραγωγής για να βρίσκουν φαγητό στην ζούλα.

Τα αγωνίσματα θα είναι απίστευτα δύσκολα και κουραστικά.

Ορισμένοι παλαιοί παίχτες, όταν έμαθαν τι θα συναντήσουν αρνήθηκαν να πάρουν μέρος…

Ετοιμαστείτε για την πιο δυνατή εμπειρία σε ριάλιτι. Νικητής δεν θα είναι ο πιο δυνατός αγωνιστικά, αλλά αυτός που θα αντέξει.

Πηγή: sports365.gr

«Survivor All Star»: Πάει για Χριστούγεννα

Tρεις μέρες έμειναν για τον μεγάλο τελικό του φετινού Survivor. Σε ένα live πρόγραμμα όπως κάθε χρόνο θα ρίξει αυλαία το βράδυ της Πέμπτης 7 Ιουλίου.

Στο μεγάλο φινάλε ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργος Λιανός θα παρουσιάσει τον μεγάλο νικητή και θα του παραδώσει το έπαθλο ανανεώνοντας το ραντεβού του για το Survivor All Star που  θα ξεκινήσει τα Χριστούγεννα του 2022.

Οι πρώτες συζητήσεις για τους παίκτες που θα βρεθούν στην ομάδα των Διασήμων έχουν ήδη γίνει, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να έχει δεχτεί πρόταση μαμούθ για να συμμετέχει και όχι να παρουσιάσει όπως κάποιοι αναφέρουν.

Οι σχέσεις του παρουσιαστή Γιώργου Λιανού παραμένουν εξαιρετικές με τον Τούρκο παραγωγό, Ατζούν Ιλιτζαλί και ποτέ δεν τέθηκε θέμα αντικατάστασής του.

Κάποια πρόσωπα που τα όνοματά τους έχουν δει το φως της δημοσιότητας ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας, μας αναφέρει ασφαλής πηγή από την παραγωγή του ριάλιτι.

Για το Survivor All Star η εντολή του Ατζούν είναι η σιωπή. Οι πολύ αυστηρές ρήτρες τόσο για τους υποψήφιους παίκτες όσο και για τους συντελεστές της παραγωγής είναι το «κλειδί» να αποτραπούν τυχόν διαρροές. 

Τα μυστικά ραντεβού θα συνεχιστούν μέχρι τα τέλη Ιουλίου ενώ οι τελικές λίστες δεν θα οριστικοποιηθούν πριν από τις αρχές του Νοέμβρη οπότε και θα ανακοινωθούν οι τελικές αποφάσεις στους ενδιαφερόμενους.

znews.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags