Facebook Pixel Μάκης Τριανταφυλλόπουλος - Survivor: Επίθεση Τριανταφυλλόπουλου σε Ατζούν - "Ασήμαντοι Έλληνες, ένας Τούρκος... - Κι εγώ βλέπω Survivor"!
Life
| 2022-07-08 22:59:00

Επίθεση Τριανταφυλλόπουλου σε Ατζούν- "Ασήμαντοι Έλληνες, ένας Τούρκος... - Κι εγώ βλέπω Survivor"

Sportdog Team
Επίθεση Τριανταφυλλόπουλου σε Ατζούν- "Ασήμαντοι Έλληνες, ένας Τούρκος... - Κι εγώ βλέπω Survivor"

Ο γνωστός δημοσιογράφος τα... χώνει μέσω social media στον Τούρκο παραγωγό, στους τηλεθεατές, αλλά και στους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.

Λίγες ώρες μετά τον τελικό του φετινού Survivor, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με ανάρτησή του… άναψε φωτιές.

Ο γνωστός δημοσιογράφος με μήνυμά του στα social media, το οποίο συνόδευσε και με σχετική φωτογραφία, επιτέθηκε στον Ατζούν Ιλιτζαλί, στους τηλεθεατές, στον ΣΚΑΪ, αλλά και στους παίκτες που λαμβάνουν μέρους στο παιχνίδι και πιστεύουν πως… όνειρο ζωής είναι να κατακτήσουν τον τίτλο.

Συγκεκριμένα έγραψε:

Πάντως, με ποστάρισμά του στα σχόλια αποκάλυψε πως και ο ίδιος παρακολουθούσε το φετινό Survivor και μάλιστα εξήγησε και τους λόγους!

Σκάνδαλο στο Survivor - H μοναδική παίκτρια που κορόιδεψε την παραγωγή - Τι είχε στον Αγ. Δομίνικο!

Οι έλεγχοι της παραγωγής είναι συχνοί και αυστηροί στο Survivor, όμως πάντα υπάρχουν κάποιοι που καταφέρουν να… κλέψουν.

Πρόσφατα ακούσαμε πως ο Άρης Σοϊλέδης βρήκε τηλέφωνο από κάποιον ντόπιο και επικοινώνησε με την Ελλάδα, άλλοι πήραν καφέδες και φαγητά και άλλοι… βρέθηκαν με χρήματα.

Την αποκάλυψη έκαναν ο Ανδρέας Ματθαιακάκης και Λάμπρος Κωνσταντάρας, οι οποίοι σε εκπομπή του Youtube υποστήριξαν πως υπήρχε παίκτρια στο φετινό ριάλιτι που κατάφερε και πέρασε από τους ελέγχους χρήματα. Προφανώς τα είχε κρύψει πολύ καλά πάνω της και τα χρειάστηκε για να αγοράσει πράγματα από τους ντόπιους.

Δεν είπαν όνομα, αλλά ισχυρίστηκαν πως ήταν κάποια από τις κοπέλες που είχαν μπει από την πρώτη μέρα και ήταν στην μπλε ομάδα!

 

Αποκάλυψη-φωτιά από κουκλάρα παίκτρια του Survivor - "Έγινε σεξ στον Άγιο Δομίνικο"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το μεγάλο ερώτημα που ακολουθεί όλους τους κύκλους του Survivor τα τελευταία χρόνια, είναι εάν έχει υπάρξει ερωτική επαφή μεταξύ των παικτών στο νησί.

Παρά τη σχετική φημολογία που υπάρχει κάθε σεζόν και τις δηλώσεις κάποιων παικτών, στο τέλος όλα διαψεύδονται όταν γυρίζουν στην Αθήνα.

Η Φελίσια Τσαλαπάτη όμως, που συμμετείχε στον δεύτερο κύκλο του Survivor στον ΣΚΑΪ, σε συνέντευξή της στο διαδικτυακό κανάλι του Κώστα Μαλιάτση, αποκάλυψε πως όντως υπήρξε σεξ μεταξύ των παικτών στον Άγιο Δομίνικο, αν και η ίδια δεν είχε καμία ερωτική διάθεση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags