Facebook Pixel Ντέπυ Γκολεμά - Φαίη Σκορδά: Η Γκολεμά "τελείωσε" τη Σκορδά: "Γι’ ένα πείσμα έφυγε από τον ΑΝΤ1 - Ούτε 10% του χρόνου γιατί…"
Life
| 2022-07-15 07:15:00

Η Γκολεμά "τελείωσε" τη Σκορδά: "Γι’ ένα πείσμα έφυγε από τον ΑΝΤ1 - Ούτε 10% του χρόνου γιατί…"

Sportdog Team
Η Γκολεμά "τελείωσε" τη Σκορδά: "Γι’ ένα πείσμα έφυγε από τον ΑΝΤ1 - Ούτε 10% του χρόνου γιατί…"

Η αλήθεια για τα χρήματα και η μεγαλύτερη βλακεία στην καριέρα της! Σκληρή κριτική από τη γνωστή τηλεκριτικό στην παρουσιάστρια και πρόβλεψη για όσα θα δούμε στη νέα σεζόν!

Σκληρή κριτική με παραδείγματα για τον γνωστό ηθοποιό με αφορμή την τηλεοπτική του σειρά στον ΑΝΤ1.

Μεγάλος ντόρος γίνεται τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τη Φαίη Σκορδά και την απόφασή της να αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1 κα την επικείμενη συμφωνία της με τον ΣΚΑΪ.

Η γνωστή τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά, σε κείμενό της στα Παραπολιτικά, σχολιάζει το θέμα και… δικάζει την γνωστή παρουσιάστρια.

Αναλυτικά:

- Και το γράφω από τώρα πως, αν για ένα πείσμα πάει στον ΣΚΑΪ, θα έχει κάνει τη μεγαλύτερη βλακεία της επαγγελματικής της ζωής. Οχι μόνο γιατί πάει εκεί, αλλά γιατί αυτό το κανάλι δεν έχει υποδομές για τέτοιου είδους εκπομπές. Και, απ’ ό,τι έμαθα, δεν θα πάρει και περισσότερα χρήματα απ’ ό,τι στον ΑΝΤ1...

- Απλώς θέλει να είναι η μόνη κυρίαρχη της εκπομπής. Δεν θα κάνεις πάνω από 10%, σ’ το υπογράφω. Να πάρω την κεραία μου και να πάω στο πρώτο ριάλιτι που θα βρεθεί μπροστά μου...

- Αντε τώρα να δούμε τι θα κάνει η Μαρία Μπακοδήμου αν τελικά πάει η Φαίη στον ΣΚΑΪ. Θα κάνει εκπομπή 12-2; Και αν δεν κάνει 12-2, πότε θα κάνει; Μπορούμε να παίξουμε την κολοκυθιά… Κάπου θα το βρούμε...

- Πού είσαι, Φαίη; Αυτό που πας να κάνεις είναι «όλο λάθος», που λέει και μια ψυχή στο «Survivor». Δόξα τω Θεώ, τέλειωσε και αυτό...

Πασίγνωστη ξανθιά κουκλάρα νέα παρτενέρ του Γιώργου Λιάγκα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από το Πρωινό του ΑΝΤ1, έχουν ήδη αρχίσει να ακούγονται πολλά για την αντικατάστασή της.

Παρ' όλο που όπως τονίστηκε στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι, η αντικατάσταση της Φαίης δεν είναι δυνατόν να γίνει καθώς έδινε το δικό της στίγμα μέχρι σήμερα η παρουσιάστρια στην πρωινή ζώνη του σταθμού, ήδη βολιδοσκοπούνται διάφορες λαμπερές παρουσίες του τηλεοπτικού χώρου για να βρίσκονται, πιθανόν, στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα για το πρωινό από τις 10 έως τις 13,00.

Ήδη μάλιστα ακούγεται έντονα το όνομα της Ευαγγελίας Αραβανή η οποία μέχρι πρότινος απείχε από την τηλεόραση.

Δεν αποκλείεται λοιπόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής η όμορφη ξανθιά παρουσιάστρια που την έχουμε δει σε πολλά πρότζεκτς, να βρεθεί από τη νέα σεζόν στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα ο οποίος θα συνεχίσει την παρουσίαση της ίδιας εκπομπής με την ίδια θεματολογία.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags