Facebook Pixel Φαίη Σκορδά "χτυπά" Νίκο Μουτσινά: Αναταράζει την εκπομπή στον ΣΚΑΪ
Life
| 2022-07-15 09:00:00

"Χτύπημα" από Φαίη Σκορδά σε Νίκο Μουτσινά - Του... διαλύει την εκπομπή - Χαμός στον ΣΚΑΪ!

Sportdog Team
"Χτύπημα" από Φαίη Σκορδά σε Νίκο Μουτσινά - Του... διαλύει την εκπομπή - Χαμός στον ΣΚΑΪ!

Ο γνωστός παρουσιαστής δεν περίμενε τη συγκεκριμένη εξέλιξη και σίγουρα θα ξεκινήσει ένας νέος... πόλεμος στο κανάλι. Πώς τον πρόδωσαν δύο φίλες του;

Μεγάλη εσωτερική μεταγραφή εντός ΣΚΑΪ αναμένεται να δούμε την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Στον σταθμό του Φαλήρου παράλληλα με την άφιξη της Φαίης Σκορδά, ετοιμάζονται να γίνουν κάποιες μεγάλες αλλαγές.

Η αρχισυντάκτρια του Μουτσινά στο πλευρό της Σκορδά

Συγκεκριμένα, όπως γράφεται στο reader θα υπάρχει μια εσωτερική μετακίνηση στο κανάλι, μιας και η αρχισυντάκτρια του Νίκου Μουτσινά στο «Καλό Μεσημεράκι», Αγγελική Γιαννακοπούλου θα μετακινηθεί στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Οι δύο κυρίες είχαν συνεργαστεί για αρκετά χρόνια στο Mega, μιας και η Αγγελική Γιαννακοπούλου υπήρξε αρχισυντάκτρια της στο «Πρωινό mou» στο Mega.

Τίποτα όμως ακόμα δεν είναι ανακοινώσιμο μιας και τις επόμενες ημέρες θα οριστικοποιηθούν όλες οι συμφωνίες και ο σταθμός του ΣΚΑΙ θα κάνει τις ανάλογες ανακοινώσεις. Μείνετε συντονισμένοι!

Πηγή: youfly.com

Ξέσπασε ο Νίκος Μουτσινάς: «Μαύρο σκοτάδι κατάμαυρο σε μαύρο φόντο»

Έντονες είναι οι αντιδράσεις το τελευταίο 24ωρο στο διαδίκτυο με την απόφαση του δικαστηρίου να αφήσει ελεύθερο υπό όρους τον Δημήτρη Λιγνάδη μέχρι το Εφετείο.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον Δημήτρη Λιγνάδη για 12 χρόνια, ωστόσο ο ίδιος αναμένεται να βρεθεί σύντομα εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους αλλά και την καταβολή χρηματικής εγγύησης.

Καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές και πολλοί άλλοι θέλησαν να τοποθετηθούν δημόσια μέσω των λογαριασμών τους, εκφράζοντας δημόσια την οργή τους.

Μεταξύ αυτών ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος το πρωί της Πέμπτης 14/7 έκανε τη δική του ανάρτηση γράφοντας: «Μαύρο σκοτάδι κατάμαυρο σε μαύρο φόντο. Για ποια κανονικότητα μιλάμε ρε παιδιά; Εδώ θέλαμε να επιστρέψουμε; Σίγουρα; Απογοήτευση».

Δες την ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags