Facebook Pixel Survivor: Ο πιο... βρωμιάρης παίκτης του Survivor - Διάσημος και πολύ αγαπητός - Τον "μαρτύρησαν" οι κοπέλες!
Life
| 2022-07-17 13:12:00

Ο πιο... βρωμιάρης παίκτης του Survivor - Διάσημος και πολύ αγαπητός - Τον "μαρτύρησαν" οι κοπέλες!

Sportdog Team
Ο πιο... βρωμιάρης παίκτης του Survivor - Διάσημος και πολύ αγαπητός - Τον "μαρτύρησαν" οι κοπέλες!

Πρόκειται για άνδρα παίκτη που βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο πέρυσι και κατάφερε μέσα από την παρουσία του στον Άγιο Δομίνικο να κερδίσει χιλιάδες φανς και να... εκτοξεύσει την καριέρα του. Ωστόσο, κάποιοι δεν θα τον ξεχάσουν και όχι για καλούς λόγους.
 

Ακόμα και αν δεν το παρακολουθείς, δεν γίνεται να μην παραδέχεσαι πως το Survivor είναι ένα από τα πιο δύσκολα ριάλιτι που έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση.

Οι παίκτες φεύγουν πολύ μακριά από την Ελλάδα και αναγκάζονται να συνυπάρξουν κάτω από αντίξοες συνθήκες στον Άγιο Δομίνικο με ανθρώπους που δεν γνωρίζουν και πιθανότατα δεν θα ήθελαν να τους γνωρίσουν.

Και μπορεί η πείνα και η κούραση στην αρχή να είναι το δύσκολο κομμάτι στο παιχνίδι, όμως πρώην παίκτης αποκαλύπτουν πως εξίσου δύσκολο είναι να αντέξουν και τη… βρώμα. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίστηκαν Έλενα Κρεμλίδου, Καρολίνα Καλύβα και Μαριαλένα Ρουμελιώτη, που στη συζήτησή τους στο youtube ισχυρίστηκαν πως ο Τζέιμς Καφετζής ήταν ο πιο… βρωμιάρης παίκτης, καθώς μύριζαν απελπιστικά τα πόδια του από ένα σημείο και μετά, ενώ το ίδιο ίσχυε και για τον τότε φίλο του Νίκου Μπάρτζη.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ στο 4ο λεπτό και μετά:

Εκεί θα ρίξει τα χρήματα ο νικητής του Survivor - Η μεγάλη επένδυση Σχίζα στο κέντρο της Αθήνας! 

Μετά από μια ψηφοφορία-θρίλερ, το τηλεοπτικό κοινό ανέδειξε μεγάλο νικητή στο Survivor 5 τον Στάθη Σχίζα. Ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης κέρδισε το έπαθλο των 100.000 ευρώ με το κατάμεστο ανοιχτό θέατρο του Άλσους Βεΐκου να πανηγυρίζει τη νίκη του και να καταχειροκροτεί και τους δύο φιναλίστ, που βρέθηκαν επάξια σε αυτή τη θέση. Μία από τις πιο όμορφες στιγμές του μεγάλου τελικού ήταν η μεγάλη αγκαλιά ανάμεσα στον Στάθη Σχίζα και τον Άρη Σοϊλέδη.

Ο νικητής γνωστοποίησε μια πληροφορία την οποία ο ίδιος είχε επιλέξει να κρατήσει για τον εαυτό του και να τη μοιραστεί με το κοινό μόνο στο τέλος της βραδιάς. Αρχικά, ο Στάθης Σχίζας είπε:

«Ακόμη δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Νιώθω πολύ ευτυχισμένος και ευλογημένος για την αγάπη που εισέπραξα από τον κόσμο στον τελικό και με ανέδειξε νικητή»

Σε ό,τι αφορά την απόφασή του να διαθέσει μέρος του επάθλου του για τη στήριξη παιδιών με καρκίνο, ο Στάθης Σχίζας δήλωσε:

«Όταν είχα πάει τη μητέρα μου στον “Άγιο Σάββα” για να κάνει χημειοθεραπεία, τελείως τυχαία με είχε τραβήξει το ασανσέρ στον έκτο όροφο, εκεί όπου βρίσκεται η μονάδα για παιδάκια. Βγήκα έξω χωρίς να έχω αντιληφθεί εξαρχής πού ήμουν και βρέθηκα ανάμεσα σε παιδάκια με καρκίνο και γονείς να παλεύουν γι’ αυτό. Ως γονέας, έχω μια κόρη, είμαι πολύ ευαισθητοποιημένος με το συγκεκριμένο κομμάτι και είπα ότι αυτά τα παιδάκια θέλω κάποια στιγμή να τα βοηθήσω και οικονομικά, αλλά και με παρουσία εκεί. Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω γι’ αυτά τα παιδάκια, που είναι πραγματικοί ήρωες της ζωής»

Ωστόσο, ένα ποσό από τα υπόλοιπα χρήματα του επάθλου θα τα δώσει για μία νέα επένδυση στο κέντρο της Αθήνας, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο youfly.com. Συγκεκριμένα για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια, ανέφερε: «Ήδη δραστηριοποιούμαι έχοντας εταιρεία με κοσμήματα και παράλληλα είμαι μέτοχος σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Θα ετοιμάσουμε όμως μαζί με το συνέταιρό μου στην Ιερά οδό ένα νέο χώρο με street food»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags