Facebook Pixel Survivor: Η πρώτη αποκάλυψη για τις ομάδες του Survivor All Star από Κρεμλίδου και Σοφιάννα - Έτσι χωρίζονται!
Life
| 2022-07-15 23:37:00

Η πρώτη αποκάλυψη για τις ομάδες του Survivor All Star από Κρεμλίδου και Σοφιάννα - Έτσι χωρίζονται!

Sportdog Team
 Η πρώτη αποκάλυψη για τις ομάδες του Survivor All Star από Κρεμλίδου και Σοφιάννα - Έτσι χωρίζονται!

Οι δύο πρώην παίκτριες μετέφεραν τις πληροφορίες για το πλάνο του Ατζούν για το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, σύμφωνα με όσα μεταφέρει ο ίδιος ο Τούρκος στους παίκτες που θα βρεθούν στον Άγιο Δομίνικο.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Έλενας Κρεμλίδου στο youtube βρέθηκε προ ημερών η Σοφιάννα Αβραμάκη και οι δύο κοπέλες μίλησαν για την εμπειρία τους στο Survivor, ενώ απάντησαν και σε διάφορες ερωτήσεις του κοινού.

Η Σοφιάννα μάλιστα έκανε και μία αποκάλυψη για όσα θα δούμε στον επόμενο κύκλο, καθώς ανέφερε πως έχει μάθει από όσα συζητούνται μεταξύ υποψήφιων παικτών και παραγωγής, πώς θα χωριστούν οι δύο ομάδες.

Εάν λοιπόν έχουμε μόνο παλιούς παίκτες και όχι μία ανάμειξη με καινούριους όπως έχει κυκλοφορήσει τελευταία, ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει ενημερώσει ότι θα μπουν στις ίδιες ομάδες που ήταν πριν αποχωρήσουν από τον Άγιο Δομίνικο. Δηλαδή ένας κόκκινος θα παραμείνει κόκκινος και όποιος ήταν μπλε, θα εμφανιστεί ξανά με μπλε μπαντάνα.

Δείτε το βίντεο μετά το 15.00:

 

Βόμβες Ατζούν: 10 μήνες Survivor και νέοι διάσημοι - "Χυλόπιτα" Παππά - Επιστροφή έκπληξη (ΦΩΤΟ)

Εδώ και πολύ καιρό γίνεται συζήτηση για το Survivor All Star. Ποιοι θα πάνε, πόσα χρήματα τους προσφέρουν, πόσο καιρό θα μείνουν και -φυσικά- ποιος θα το παρουσιάσει.

Την ίδια στιγμή όμως μαθαίνουμε ότι η εταιρία του Ατζούν Ιλιτζαλί έχει ήδη προσεγγίσει γνωστούς ανθρώπους για να λάβουν μέρος του χρόνου. Celebrities που δεν είχαν όμως εμφανιστεί σε προηγούμενους κύκλους. Τι ακριβώς συμβαίνει;

Όπως μαθαίνουμε, υπάρχει μια «σατανική» σκέψη του καναλιού σε συνεργασία με την Acun Medya. Ο 6ος κύκλος του Survivor να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο και να ολοκληρωθεί τον Ιούλιο!

Τη στιγμή που ο ανταγωνισμός επενδύει κυρίως στη μυθοπλασία, με πιο ισχυρό παίκτη τον Alpha («Σασμός» – «Αυτή η νύχτα μένει»), ο Ατζούν θα ήθελε ιδανικά το πρώτο μισό της σεζόν να προβάλλεται στην prime time ζώνη του ΣΚΑΪ η All Star εκδοχή του Survivor και από τον Γενάρη να μπουν οι νέοι παίκτες.

Το πιο σοβαρό θέμα, που δημιουργεί δεύτερες σκέψεις, έχει να κάνει με τις καιρικές συνθήκες που θα είναι εντελώς αντίξοες το φθινόπωρο. Οι δυνατοί μουσώνες πολλαπλασιάζουν τον βαθμό δυσκολίας και κάνουν την επιβίωση ακόμα πιο δύσκολη.

Αν τελικά εγκριθεί αυτή η πρόταση, η φιλόδοξη σειρά «Στoργή» θα δίνει πάσα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Ταυτόχρονα αφήνει ανοιχτό το παράθυρό για νέο παρουσιαστή αφού ο Γιώργος Λιανός θα βρίσκεται στο τιμόνι του The Voice.

Πηγή: okmag.gr

All Star Survivor: Σούπερ έκπληξη! Ποιον κλείνει ο Ατζούν που δεν το περιμένει κανείς

O Ατζούν φαίνεται ότι το πήρε απόφαση και ετοιμάζεται για το All Star Survivor. Μπορεί να μη λέει απολύτως τίποτα, οι διαρροές όμως από συνεργάτες του κάνουν λόγο για ειλημμένη απόφαση.

Στο All Star Survivor έχουν ακουστεί πάρα πολλά ονόματα. Ένας πάντως αποκάλυψε ότι δέχθηκε πρόταση και συμφώνησε με τον Ατζούν. Ο λόγος για τον Κώστα Παπαδόπουλο. Από κει και πέρα συζητήσεις γίνονται συνεχώς και η ομάδα των… all star δημιουργείται.

Ο Ατζούν λέγεται ότι έχει κυκλώσει τρία ονόματα που τα θέλει πάση θυσία στον Άγιο Δομίνικο. Ο ένας του έχει αποδείξει ότι είναι κορυφαίος στην… ίντριγκα. Ο λόγος για τον Τριαντάφυλλο που θα τον δούμε λογικά στο Survivor. Πιθανή απουσία του θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη.

Ο δεύτερος το έχουμε γράψει αμέτρητες φορές είναι ο Ντάνος. Μία περίπτωση που θέλει υπομονή και… τακτική για να πει το μεγάλο ναι ο Αγγελόπουλος. Δύσκολο, αλλά όχι αδύνατο να τον ξαναδούμε στον Άγιο Δομίνικο.

Ο τρίτος όμως είναι η σούπερ έκπληξη. Αυτό το όνομα σίγουρα δεν περιμένει κανείς να το ακούσει. Κι αυτό γιατί υπάρχει πολύ μεγάλη κόντρα που έχει φτάσει ακόμη και σε νομικές ενέργειες. Ναι, καλά καταλάβατε. Ο Ατζούν θέλει να στείλει ξανά στον Άγιο Δομίνικο τον Τζέιμς Καφετζή!

Αυτό είναι το δεύτερο μεγάλο μπαμ (μετά τον Ντάνο) και πιθανή παρουσία του θα είναι ακόμη πιο μεγάλη έκπληξη ακόμη και από το «ναι» του Αγγελόπουλου

Κανείς δεν ξέρει ακόμη τι θα γίνει, όμως το σίγουρο είναι πως ο Τζέιμς θέλει να πάει και πάλι στο Survivor. Για να ανεβάσει ξανά στα ύψη τις μετοχές του. Αφού η πορεία του μετά το ριάλιτι δεν ήταν εκείνη που περίμεναν πολλοί, παρά τις προσπάθειες που έκανε.

Σε αυτό στηρίζεται και ο Ατζούν που πάει για τη μεγάλη έκπληξη. Βλέποντας τα τρία ονόματα έχουμε να πούμε ότι έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Διαθέτουν πολύ ισχυρό φαν κλαμπ. Και αυτό παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο Survivor.

Σίγουρα ο Τούρκος παραγωγός θα ήθελε τους Κατσούλη – Ρουμελιώτη, τους Βασάλο – Βαλαβάνη, τον Μπόγδανο, τον Σπαλιάρα, τη Δαλάκα. Ενώ έχουν ακουστεί τα ονόματα των Αργιαννίδη (μάνατζερ ράγκμπι), Εσκενάζι, Αναγνωστόπουλου, Κόρομι και άλλων.

Πρόταση δέχτηκε και ο Αλέξης Παππάς αλλά όλα δείχνουν πως θα προτιμήσει να πει «ναι» στο σίριαλ που έχει στα σκαριά μεγάλη εταιρεία παραγωγής.

Στόχος είναι να κλείσει ένας κεντρικός πυρήνας και από κει και πέρα να μπορεί να γίνει… παιχνίδι και με κάποιους παλιούς παίκτες ως μπακ απ. Για να δούμε…

Πηγή: iciao.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags