Facebook Pixel Ειρήνη Παπαδοπούλου - Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Έξαλλη η Ειρήνη Παπαδοπούλου με Ατζούν - "Τρελαμένος" και ο Πασχαλάκης με τον Τούρκο!
Life
| 2022-07-19 09:20:00

Έξαλλη η Ειρήνη Παπαδοπούλου με Ατζούν - "Τρελαμένος" και ο Πασχαλάκης με τον Τούρκο!

Sportdog Team
Έξαλλη η Ειρήνη Παπαδοπούλου με Ατζούν - "Τρελαμένος" και ο Πασχαλάκης με τον Τούρκο!

Η τραγουδίστρια είναι... οργισμένη με τον Τούρκο παραγωγό του Survivor, ενώ πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν πως έχει στο πλευρό της και τον Έλληνα τερματοφύλακα.

Έξω φρενών η Ειρήνη Παπαδοπούλου με τον Ατζούν Ιλιτζαλί. Η «μπουλντόζα» που απολαύσαμε στο Survivor το 2017 παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε σε ένα σχόλιο που έκανε ο Τούρκος παραγωγός στο φετινό παιχνίδι επιβίωσης και την ενόχλησε πολύ.

Η δημοσιογράφος ρώτησε την γνωστή τραγουδίστρια: Πριν από λίγο καιρό ο Ατζούν Ιλιτζαλί απευθυνόμενος στην Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ευχαρίστησε δημόσια τον Κώστα Πηλαδάκη λέγοντας: «Σχεδόν κάθε χρόνο στέλνει τις κοπέλες του στο παιχνίδι». Ένιωσες άβολα με αυτό το σχόλιο;

«Ένιωσα άβολα, ναι, γιατί έφερε σε δύσκολη θέση την κοπέλα κι ενοχλήθηκα που χρησιμοποίησε πληθυντικό. Εμένα δεν με έστειλε κάποιος. Από όσο γνωρίζω, μου έγινε πρόταση από την παραγωγή. Και μάλιστα επέμεναν γιατί στην αρχή ήμουν αρνητική, τελευταία στιγμή το αποφάσισα. Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι άλλο. Νομίζω ότι όποιος κατάλαβε κατάλαβε…», απάντησε φανερά ενοχλημένη η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η τραγουδίστρια ήταν και παραμένει εξοργισμένη με τον Τούρκο παραγωγό και όσα είπε για αυτήν δημόσια, ενώ στο πλευρό της είναι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Ο Έλληνας γκολκίπερ έχοντας... καταλάβει εδώ και χρόνια πως παίζεται το παιχνίδι των media, προσπαθούσε να της εξηγήσει πως δεν υπάρχει λόγος να ασχολείται, παρότι ήταν τεράστιο το "φαουλ" και αξίζει μία "συγνώμη"!

Κίνηση-ματ από Ατζούν - Αυτό είναι το διάσημο ζευγάρι που κλείνει στο Survivor All Star (ΦΩΤΟ)

Αρκετοί παίκτες έχουν έρθει σε επικοινωνία με την παραγωγή του Survivor All Star, ανάμεσα σε αυτούς κι ένα αγαπημένο ζευγάρι. Πράγματι, το ειδυλλιακό αυτό τοπίο στον Άγιο Δομίνικο κατάφερε να φέρει κοντά αρκετούς διαγωνιζόμενους, με κάποιους έρωτες να φουντώνουν κι άλλους… όχι.

Πριν την Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Σπύρο Μαρτίκα, οι τηλεθεατές απόλαυσαν μαζί τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, δύο παίκτες που χαρακτήριζαν τη χημεία αυτή ως απλή φιλία μέσα στο ριάλιτι. Βέβαια, επιστρέφοντας στην Ελλάδα, η φιλία αυτή εξελίχθηκε σε μακροχρόνια σχέση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος επέστρεψε μόλις από το Asia Express. Τα τελευταία δημοσιεύματα θέλουν τον παίκτη ριάλιτι, είτε στο νέο πρωινό του STAR, είτε πίσω στον Άγιο Δομίνικο.

Πράγματι, η παραγωγή του Survivor All Star έχει έρθει σε επικοινωνία με το ζευγάρι. Έτσι, δεν αποκλείεται να δούμε τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη ξανά στον Άγιο Δομίνικο.

Οι παίκτες που έχουν έρθει επίσης σε επικοινωνία με την παραγωγή, είναι οι: Κατερίνα Δαλάκα, Ηλίας Γκότσης και Μάριος Πρίαμος.


Πηγή: youfly.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags