Facebook Pixel Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά: Δεύτερη… βόμβα Λιάγκα στον ΑΝΤ1 - Τέλος κορυφαίο όνομα μετά τη Σκορδά - Με νέα παρτενέρ (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-07-22 07:38:00

Δεύτερη… βόμβα Λιάγκα στον ΑΝΤ1 - Τέλος κορυφαίο όνομα μετά τη Σκορδά - Με νέα παρτενέρ (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Δεύτερη… βόμβα Λιάγκα στον ΑΝΤ1 - Τέλος κορυφαίο όνομα μετά τη Σκορδά - Με νέα παρτενέρ (ΦΩΤΟ)

Ποιος αποχώρησε από το πρωινό, με ποιο κανάλι έχει ήδη συμφωνήσει και η εκπομπή που θα παρουσιάσει.

Οι αλλαγές στο ανθρώπινο δυναμικό της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 μετά την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά είναι καταιγιστικές.

Ο Βαγγέλης Περρής ήταν για χρόνια ένας από τους στενούς συνεργάτες της Φαίη Σκορδά στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 στη θέση του σχολιαστή ενώ την φετινή τηλεοπτική σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε ο ρόλος του είχε μειωθεί αρκετά στο κομμάτι του σχολιασμού διότι είχε αναλάβει ο Γιώργος Λιάγκας.

Μετά την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά και ουσιαστικά με την διάλυση της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 με τη μορφή που είχε τα τελευταία χρόνια αρκετά από τα πρόσωπα ήταν πλέον ανεπιθύμητα για τον ΑΝΤ1 αφού επιθυμούν ένα ολικό λίφτινγκ για τη νέα εκπομπή που θα παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ciao.gr ο Βαγγέλης Περρής αποτελεί παρελθόν για την πρωινή ζώνη του ANT1 και πλέον έχει δώσει τα χέρια με το Open.

Ο Βαγγέλης Περρής τα επιστρέψει στο ρόλο του παρουσιαστή έχοντας στο πλευρό του την Aθηναΐς Νέγκα για να αναστήσουν μία παλιά εκπομπή του καναλιού με τίτλο Tσίρκο

Ο Βαγγέλης Περρής ήταν από τα πρώτα πρόσωπα που έκαναν μεταγραφή την πρώτη χρονιά του Οpen παρουσιάζοντας μία σατιρική εκπομπή με τον τίτλο Τσίρκο όμως σημειώνοντας απογοητευτικά ποσοστά τηλεθέασης που αρκετές φορές κατέληγαν στο 2%.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και η Αθηναΐς Νέγκα έχουν δώσει τα χέρια με το κανάλι απλά πλέον αναζητείται η ζώνη στην οποία θα τοποθετηθεί η εκπομπή ώστε να καταφέρει να προσελκύσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags