Facebook Pixel Γιώργος Παπαδάκης: "Εφιάλτης" για τον Γιώργο Παπαδάκη - Αποκάλυψη από τον γιο του - "Ήταν σοκ, να μη το ζήσει κανείς"!
Life
| 2022-07-22 09:20:00

"Εφιάλτης" για τον Γιώργο Παπαδάκη - Αποκάλυψη από τον γιο του - "Ήταν σοκ, να μη το ζήσει κανείς"!

Sportdog Team
"Εφιάλτης" για τον Γιώργο Παπαδάκη - Αποκάλυψη από τον γιο του - "Ήταν σοκ, να μη το ζήσει κανείς"!

Ο γνωστός δημοσιογράφος βίωσε τραγικές στιγμές και πέρασε πολύ δύσκολες ώρες, όπως αποκάλυψε ο γιος του Φοίβος On camera. Ποια η δική του τοποθέτηση μέσα από την εκπομπή του ΑΝΤ1.

Την αγωνιώδη προσπάθεια τους να σώσουν το σπίτι τους στην Πεντέλη μαζί με τον πατέρα του, Γιώργο, περιέγραψε ο Φοίβος Παπαδάκης.

Μόλις έμαθε για τη φωτιά στην Πεντέλη, έτρεξε στο πατρικό του σπίτι, ώστε να βοηθήσει στην κατάσβεση. Όπως λέει ο ίδιος, η πυρκαγιά έφτασε κοντά στο σπίτι τους γύρω στις 2 τα ξημερώματα.

«Δυστυχώς στο ίδιο έργο θεατές. Εγώ κι η οικογένειά μου ως κάτοικοι της Πεντέλης, οι άνθρωποι που πονάμε τον τόπο αυτό κι έχουμε δει πολλές φορές την Πεντέλη να καίγεται. Ήμουν εκεί και προσπάθησα να σώσω το σπίτι των γονιών μου.

Ήμασταν μαζί με τους πυροσβέστες και τους εθελοντές αλλά δυστυχώς ο απολογισμός είναι τραγικός. Πολλοί άνθρωποι έχασαν τα σπίτια τους κι ένα πράσινο που πλέον δεν υπάρχει. Μόλις ξέσπασε η πυρκαγιά ήμουν εδώ στο γραφείο. Ενημερώθηκα για τη φωτιά κι αμέσως η σκέψη μου πήγε στους γονείς μου και στο πατρικό μου. Εκείνη τη στιγμή η φωτιά βρισκόταν μακριά από το σπίτι μας.

Η φωτιά έφτασε σε εμάς γύρω στις 2 τα ξημερώματα και πολύ σωστά μας απομάκρυναν οι αστυνομικοί. Μετά από λίγο επιστρέψαμε κι η φωτιά είχε φτάσει στα 5 μέτρα» ανέφερε αρχικά ο Φοίβος Παπαδάκης.

«Οι ριπές των ανέμων ήταν τόσο ισχυρές, που πετούσαν τις κάφτρες παντού. Κάναμε ότι μπορούσαμε με τον πατέρα μου. Εκείνη την ώρα βρίσκεσαι σε σοκ. Είναι εφιάλτης. Ποτίζαμε ολόκληρο το σπίτι. Εύχομαι να μην το ζήσει ξανά κανείς» συμπλήρωσε ο Φοίβος Παπαδάκης.

 

 

Ο Γιώργος Παπαδάκης περιγράφει όσα έζησε στην πυρκαγιά στην Πεντέλη: "Έβρεχε φωτιά"

Στην εκπομπή "Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον” μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Γιώργος Παπαδάκης. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής του "Καλημέρα Ελλάδα” μίλησε στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη στο ΟΡΕΝ και αναφέρθηκε στα όσα έζησε στη φωτιά στην Πεντέλη.

Ο Γιώργος Παπαδάκης στην αρχή της συνομιλίας του με την εκπομπή υπογράμμισε τη σημασία της προετοιμασίας για το ενδεχόμενο των φυσικών καταστροφών που προκύπτουν από την κλιματική αλλαγή και δήλωσε: "Δεν θρηνήσαμε ανθρώπινες ζωές. Δεν θα πρέπει να θριαμβολογούμε για αυτό. Αυτό έχει να κάνει με το θέμα της ατομικής ευθύνης και ότι οι περισσότεροι άνθρωποι πειθάρχησαν στο 112 που ευτυχώς αυτή τη φορά λειτούργησε πάρα πολύ σωστά. Αυτό έσωσε ανθρώπινες ζωές”.

Μιλώντας για την τεράστια συμβολή των εθελοντών ο γνωστός παρουσιαστής δήλωσε πως είναι "ήρωες” και πως εκείνοι ήταν που έσωσαν το σπίτι του. "Ήρθε η αστυνομία και μας είπε ότι πρέπει να φύγουμε και επιστρέψαμε όταν εκτιμήσαμε. Η φωτιά έτρεχε με τρομερή ταχύτητα” συμπλήρωσε.

"Έβρεχε φωτιά” τόνισε ο Γιώργος Παπαδάκης για την μεγάλη ταχύτητα με την οποία εξαπλώθηκε η φωτιά ενώ πρόσθεσε για τους ανθρώπους που έχασαν τις περιουσίες τους: "Εμείς δεν έχουμε πάθει τίποτα μπροστά σε αυτό που έπαθαν εκείνοι. Θα πρέπει να υπάρξει σύντομα η αποκατάσταση σε αυτούς τους ανθρώπους κι επιτέλους να κάνουμε κάτι όλοι μαζί για να αντιμετωπίσουμε το επόμενο κακό ενδεχόμενο”.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags