Facebook Pixel Νίκος Ευαγγελάτος - Βαγγέλης Μαρινάκης: Μεγάλο δώρο Μαρινάκη σε Ευαγγελάτο - Σούπερ μεταγραφή για MEGA - Συμφωνία με Μελέτη (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-07-25 08:06:00

Μεγάλο δώρο Μαρινάκη σε Ευαγγελάτο - Σούπερ μεταγραφή για MEGA - Συμφωνία με Μελέτη (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Μεγάλο δώρο Μαρινάκη σε Ευαγγελάτο - Σούπερ μεταγραφή για MEGA - Συμφωνία με Μελέτη (ΦΩΤΟ)

Η διοίκηση του καναλιού ενισχύει την πιο επιτυχημένη εκπομπή του προγράμματος, με ένα όνομα που θα... προκαλέσει.

Η δημοσιογράφος Χριστίνα Κοραή θα συνεργαστεί με το MEGA την επόμενη περίοδο.

Η καταξιωμένη πολιτική συντάκτρια θα εμφανίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, στην πρωινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και στην απογευματινή του Νίκου Ευαγγελάτου. Παρακολουθεί το κυβερνητικό ρεπορτάζ και κάνει ραδιοφωνική εκπομπή στα “Παραπολιτικά” του γειτονικού ομίλου με τον Δημήτρη Τάκη.

Πάντως, η Κοραή έχει καλή... χημεία με τον Ευαγγελάτο, όπως αποδείχθηκε και τη διάρκεια της φετινής σεζόν, καθώς αρκετές φορές φιλοξενήθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του. Τώρα θα γίναι μόνιμη!

Άσχημα νέα για Ευαγγελάτο - Νέα απόφαση Μαρινάκη - Ανακοίνωση που θα... σοκάρει την Τατιάνα!

Η ενημέρωση φρενάρει την ψυχαγωγία και κόβει πρώτη το νήμα της τηλεοπτικής κούρσας τη νέα σεζόν, που και φέτος θα ξεκινήσει νωρίτερα.

Καθώς μία ακόμη τηλεοπτική χρονιά φεύγει, τα κανάλια να κάνουν αυτή την περίοδο «ταμείο» και να μετρούν σωστά και λάθη.

Τα επιτελεία των καναλιών αφουγκράζονται προσεκτικά τα σημάδια των καιρών. Τι λένε; Ότι θα έχουμε πολιτικές εξελίξεις με την έναρξη της επόμενης σεζόν και πως ο Αύγουστος θα είναι ένας μήνας προεκλογικός, αν επαληθευτούν τα σενάρια που θέλουν να προκηρύσσονται εκλογές για τα τέλη του Σεπτέμβρη.

Έτσι, ανακατεύουν την τηλεοπτική τράπουλα και θωρακίζουν τις ζώνες του προγράμματός τους με ενημερωτικές εκπομπές.

Για το πρώτο τρίμηνο της σεζόν -που φέτος θα ξεκινήσει μετά τον Δεκαπενταύγουστο- τα κανάλια προγραμματίζουν οι ενημερωτικές εκπομπές να ξεκινήσουν μία εβδομάδα μετά, τη Δευτέρα 22 Αυγούστου.

Οι εκπομπές που θα κάνουν πρώτες πρεμιέρα είναι κατά κύριο λόγο ενημερωτικές.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος με την επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Live news, που μονοπωλεί το τηλεοπτικό ενδιαφέρον καλησπερίζοντας το τηλεοπτικό κοινό και για την επόμενη σεζόν. Ο γνωστός δημοσιογράφος θα είναι από τους πρώτους που θα ξεκινήσουν στη νέα σεζόν, εξέλιξη που δείχνει ξεκάθαρα την εμπιστοσύνη του καναλιού στο πρόσωπό του, αλλά παράλληλα... δημιουργεί και πρόβλημα, καθώς σημαίνει ότι θα πρέπει να μειωθούν και οι διακοπές τους με την Τατιάνα Στεφανίδου!

Από εκεί και πέρα στην πολύ πρωινή ζώνη οι ενημερωτικές εκπομπές αναμένεται να ανοίξουν και εκείνες την σεζόν στις 22 Αυγούστου.

Γιώργος Παπαδάκης και Μαρία Αναστασοπούλου -που το συμβόλαιο της με τον ΣΚΑΪ λήγει τέλη του Ιουλίου- θα πουν την πρώτη «καλημέρα» λίγο μετά τον Δεκαπεντάυγουστο ενώ απέναντι τους στον ΣΚΑΪ θα βρίσκεται ο Άκης Παυλόπουλος και η Λένα Φλυτζάνη.

Στο Mega, Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βουλγαρη συνεχίζουν κανονικά και ετοιμάζουν εκπλήξεις για την σεζόν που έρχεται ενώ στο Οpen τα πράγματα ακόμη δεν έχουν οριστικοποιηθεί.

Οι ψυχαγωγικές εκπομπές φαίνεται ότι εκτός απροόπτου θα ξεκινήσουν στις 5 του Σεπτέμβρη ωστόσο αυτή δεν είναι μια ημερομηνία που τις αφορά όλες.

Ο Σεπτέμβρης θα έχει πρεμιέρες και εκπλήξεις αφού μπορεί να δούμε και πρεμιέρες μετά τον Οκτώβρη, αν οι πολιτικές εξελίξεις επιβάλλουν τα κανάλια να εμπλουτίσουν τις ζώνες τους με πολιτικές εκπομπές.

Πηγή: znews.gr

Άγριος καυγάς στον αέρα με Ευαγγελάτο - Ξέφυγαν στο MEGA - "Μην ανεβάζετε σε μένα τη φωνή" (Vid)

Άγριο καβγά είχαν ο δημοσιογράφος του Mega, Νίκος Ευαγγελάτος, με τον πρόεδρο των ΚΤΕΛ Ξάνθης, Θέμη Γεωργιάδη, μετά το επεισόδιο όπου οδηγός προσπάθησε να κατέβασε κοπέλα από το λεωφορείο, επειδή… φορούσε τοπάκι!

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, για ένα βίντεο που κυκλοφόρησε με πρωταγωνιστή έναν οδηγό λεωφορείου στην Ξάνθη. Στο βίντεο που αναρτήθηκε στα social media, διακρίνεται ένα νεαρό ζευγάρι να λογοφέρνει έντονα με οδηγό λεωφορείου, κατηγορώντας τον πως ζήτησε από την κοπέλα να κατέβει από το όχημα, επειδή φορούσε ένα τοπάκι που έμοιαζε με μαγιό.

Ο νεαρός, που βιντεοσκοπεί το σκηνικό ακούγεται να λέει πως τους ζητήθηκε να κατέβουν από το λεωφορείο για το «προκλητικό» ντύσιμο της κοπέλας, ενώ ο οδηγός από την πλευρά του αναφέρει πως έγινε μόνο μια «σύσταση».

Η κοπέλα που δέχθηκε την παρατήρηση για το ντύσιμό της εν έτει 2022 με ανάρτησή της στα social media δίνει την δική της εκδοχή του περιστατικού. Γράφει: «Κυριακή 26/06 με το τελευταίο δρομολόγιο για Θεσσαλονίκη στις 18:00 η υπεύθυνη ελέγχου των εισητηρίων με συμβούλεψε να φορέσω κάτι πάνω από το κοντό τοπ που φορούσα λέγοντας πως είναι σαν μαγιό και πως ο νόμος αναφέρει την ευπρεπή ενδυμασία για επιβάτες. Αφού της απάντησα πως η εμφάνιση μου δεν αποτελεί λόγο προσβολής και δε με κάνει λιγότερο κόσμια, επιβιβάστηκα στο λεωφορείο με το αγόρι μου. Μόλις βρήκαμε τις θέσεις μας μας πλησίασε ο οδηγός ο οποίος επέμενε να μας λέει ότι μας έγινε μια σύσταση την οποία οφείλουμε να τηρήσουμε η οποία αναφερόταν στο να φορέσω κάτι πάνω από το τοπ που φορούσα. Όταν του απαντήσαμε για πολλοστή φορά πως δεν έχει κανένα δικαίωμα να μου κάνει υποδείξεις για το ντύσιμο μου και πως δε βλέπουμε κανένα λόγο να προσβάλλεται κανείς από αυτό, μας είπε ότι θα πρέπει να μου δώσει ο ίδιος μια δική του ζακέτα να “καλύψω” το σώμα μου διαφορετικά θα έπρεπε να αποβιβαστούμε από το λεωφορείο. Στο σημείο αυτό ο οδηγός αρχίζει να λογομαχεί με το αγόρι μου που με υποστηρίζει λέγοντας του να μας αφήσει στην ησυχία μας και πως δεν έχουν καμία υπόσταση τα λεγόμενα του. Εκείνος προσπαθεί να τον οδηγήσει έξω από το λεωφορείο επιδιώκοντας ακόμη πάνω του και την (μη επιθετική) σωματική επαφή. ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ. Καθημερινά οι φίλες δέχονται παρόμοιες επιθέσεις και σχόλια σε όλους τους χώρους. Από το πλήθος των επιβατών/τριών μόνο μια κοπέλα πήρε αντίθετη θέση στις διαταγές του οδηγού και την ευχαριστούμε για την υποστήριξη. Η αδιαφορία είναι συνενοχή. ΘΑ ΦΟΡΑΜΕ ΟΤΙ ΘΈΛΟΥΜΕ. Το περιστατικό έλαβε τέλος με εμάς να μην υποκύπτουμε προφανώς στους εκβιασμούς του και τον οδηγό να κάνει τελικά τη δουλειά του που είναι η ολοκλήρωση του δρομολογίου. ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ. ΚΑΜΙΑ ΥΠΌΔΕΙΞΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ. ΚΑΝΕΝΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝ@. Ούτε στα ΚΤΕΛ ούτε πουθενά. Κοινοποιήστε».

Ο Θέμης Γεωργιάδης, πρόεδρος των ΚΤΕΛ Ξάνθης μιλώντας στην εκπομπή «LIVE NEWS» του MEGA δήλωσε για το περιστατικό: «Η σταθμάρχης έκανε, αρχικά, έλεγχο στα εισιτήρια και έγινε σύσταση για την ενδυμασία της νεαρής κυρίας. Η κοπέλα φαίνεται να φορούσε το πάνω μέρος του μαγιό της ή κάτι τέτοιο. Και της είπε η υπάλληλος να βάλει κάτι πάνω της. Είναι και θέμα υγιεινής. Σε εποχή covid να είναι κάποιος γυμνός με ιδρώτα επάνω σε καθίσματα και μετά να κάτσει κάποιος επόμενος επιβάτης δεν είναι και ό,τι καλύτερο», ανέφερε.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος αντέδρασε έντονα με τα λεγόμενα του προέδρου των ΚΤΕΛ Ξάνθης και τον ρώτησε: «Υπάρχει κάποιος κώδικας που δίνει στον ελεγκτή, τον οδηγό την ισχύ να ψέξει κάποιον ή κάποια για το τι φοράει;».

Για να πάρει την απάντηση: «Εντάξει, ελάτε και εσείς κ. Ευαγγελάτε να πάρετε τις δημόσιες συγκοινωνίες με μαγιό... Εάν είναι προκλητική η ενδυμασία των επιβατών, οι οδηγοί έχουν δικαίωμα προς σύσταση, είναι σωστό. Έχουμε σύσταση από το υπουργείο Υγείας για υγειονομικούς ελέγχους και οφείλουμε να διατηρούμε καθαρό το λεωφορείο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags