Facebook Pixel Masterchef - Ελένη Μενεγάκη: Μεγάλες αλλαγές από τη Μενεγάκη - Πώς θα είναι η νέα εκπομπή - Υπογράφει νικητή του Masterchef!
Life
| 2022-07-27 09:40:00

Μεγάλες αλλαγές από τη Μενεγάκη - Πώς θα είναι η νέα εκπομπή - Υπογράφει νικητή του Masterchef!

Sportdog Team
Μεγάλες αλλαγές από τη Μενεγάκη - Πώς θα είναι η νέα εκπομπή - Υπογράφει νικητή του Masterchef!

Μετά από μία δύσκολη σεζόν, η... Βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης αποφάσισε να κάνει κάποιες "διορθώσεις" και μία μεγάλη μεταγραφή.
 

Σημαντικές αλλαγές θα ανακοινωθούν σύντομα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για την επόμενη σεζόν. 

Στο πάνελ παραμένουν Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Σάββας Πούμπουρας, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, μόνιμη θέση καταλαμβάνει η δημοσιογράφος Λιλή Πυράκη που μετακομίζει μόνιμα από την Βρετανία στην Ελλάδα ενώ αναζητείται ένα πρόσωπο με αμιγή ενημερωτικά χαρακτηριστικά όπως ήταν παλαιότερα ο Τάσος Τεργιάκης και στη έναρξη της φετινής σεζόν ο Γιάννης Μούτσος. Πιθανότατα θα είναι από τη μεγάλη δεξαμενή των δημοσιογράφων του Mega. 

Αλλαγή θα υπάρξει στη στήλη της μαγειρικής και σύμφωνα με πληροφορίες του Reader δεν αποκλείεται η ανανεωμένη κουζίνα της Ελένης να έχει άρωμα Master Chef. Ένα από τα ονόματα που ακούγονται έντονα είναι αυτό του Σταύρου Βαρθαλίτη. 

Ο νικητής του Master Chef 4 έχει τηλεοπτική εμπειρία και γκελ στο κοινό. Οι αποφάσεις θα παρθούν πολύ σύντομα.

Πηγή: tvnea.com

Νέος χωρισμός βόμβα για διάσημο ζευγάρι - Οι απιστίες και τα εκατομμύρια που πρέπει να μοιραστούν

Θέμα συζήτησης, τα τελευταία εικοσιτετράωρα, έχει γίνει ο χωρισμός του ζεύγους Μπέκαμ. Δημοσιεύματα θέλουν το Ντέιβιντ και τη Βικτόρια να τραβούν χωριστούς δρόμους με τους τίτλους να μιλούν για διαζύγιο βόμβα.

Συγκεκριμένα, το εξώφυλλο του αμερικάνικου OK! φιλοξένησε τον χωρισμό του άσου του ποδοσφαίρου και της περσόνας, υποστηρίζοντας ότι έχουν «απομακρυνθεί» εδώ και δύο μήνες αλλά προσπαθούσαν να το κρατήσουν κρυφό.

Η είδηση έκανε γρήγορα το γύρο του διαδικτύου και απασχόλησε με τις φήμες να δίνουν και να παίρνουν.

Ο γοητευτικός Ντέιβιντ, ωστόσο, είπε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Το «HollywoodLife» επικοινώνησε με τον εκπρόσωπό του κι εκείνος ισχυρίστηκε πως όλα αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Πηγή: koolnews.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags