Facebook Pixel Survivor - Ατζούν Ιλιτζαλί: Πασίγνωστη τραγουδίστρια η... καψούρα Ατζούν για το νέο Survivor - Επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο!
Life
| 2022-07-29 09:00:00

Πασίγνωστη τραγουδίστρια η... καψούρα Ατζούν για το νέο Survivor - Επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο!

Sportdog Team
Πασίγνωστη τραγουδίστρια η... καψούρα Ατζούν για το νέο Survivor - Επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο!

Ο Τούρκος ξέρει πως η παρουσία της θα εξασφαλίσει νούμερα τηλεθέασης, ενώ και η ίδια με δήλωσή της, δεν απέκλεισε τίποτα. Αυτή θα είναι σίγουρα μία συμμετοχή-βόμβα στην All Star εκδοχή του ριάλιτι...
 

Survivor All Star Spoiler: Ο πέμπτος κύκλος του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΙ τελείωσε και ο Τούρκος ψάχνει το διαφορετικό για τον επόμενο κύκλο.

Στον κύκλο που πριν λίγο καιρό ολοκληρώθηκε μια φιγούρα που ξεχώρισε με όσα έλεγε και έκανε, ήταν σίγουρα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Αλλά εκτός με τους συμπαίχτες του στο νησί πρόλαβε να κάνει κόντρες και με πρώην παίχτες.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου τα πήρε με τον Εμμανουήλ και του έστειλε την απάντηση της.

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! έδωσε η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν ωστόσο και οι απαντήσεις που αφορούσαν το Survivor. Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης θέλησε να απαντήσει για το αν θα πήγαινε στο Survivor All Star: «Όταν θα έρθει αυτή η στιγμή, το βλέπουμε. Οποιαδήποτε πρόταση ή κάτι καινούριο έχει να κάνει και σε τι φάση σε βρίσκει. Η ζωή είναι τόσο απρόβλεπτη που δεν ξέρεις αν θα το έχεις ανάγκη ή όχι, αν θα το χρειαστείς. Σίγουρα δεν πάμε όλοι για τον ίδιο λόγο. Άλλοι πάνε για να βιώσουν την εμπειρία, άλλοι για οικονομικούς λόγους, άλλοι για προβολή και άλλοι για προσωπικούς εσωτερικούς στόχους».

Όσο για το αν παρακολουθούσε το φετινό Survivor η τραγουδίστρια απάντησε: «Όταν τελειώσαμε το J2US, άρχισα να το βλέπω. Για λίγο όμως, γιατί μετά ξεκίνησαν οι δουλειές μου, αλλά έχασα και το ενδιαφέρον μου γιατί μου φάνηκε πολύ reality. Επίσης δεν ένιωσα ότι περνάνε και πολλές δυσκολίες σε σχέση με τον κύκλο που συμμετείχα εγώ».

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, μάλιστα, μίλησε και για τον παίκτη που ξεχώρισε από τον φετινό κύκλο: «Τότε, όταν το παρακολουθούσα, είχα ξεχωρίσει τον Γιωρίκα Πιλίδη και τον Θανάση Βισκαδουράκη. Τον Θανάση τον γνωρίζω και ξέρω πόσο καλό παιδί είναι. Θεωρώ ότι σε ποιότητα θα ταίριαζα και με τους δύο. Γιατί όταν δεν είσαι μέσα και το βλέπεις ως τηλεθεατής, ταυτίζεσαι με κάποιον που σε «καθρεφτίζει». Με τον Γιωρίκα και τον Θανάση ταυτίστηκα περισσότερο».

Κι επειδή η Ειρήνη δεν μασάει τα λόγια της δεν δίστασε να σχολιάσει μια ατάκα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για εκείνη. Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες ο make up artist παραχώρησε μια συνέντευξη στο Happy Day. Όταν αναφέρθηκε σε εκείνη δήλωσε: «Το κοριτσάκι έχει πολλές ανασφάλειες». Tι απαντά η Ειρήνη Παπαδοπούλου; «Αρχικά δεν το έχω δει και δεν το γνωρίζω. Η μόνη απάντηση που θα μπορούσα να δώσω σε αυτό που άκουσα είναι: «Το κοριτσάκι έχει όνοµα και λέγεται Ειρήνη Παπαδοπούλου και εύχεται σε αυτό το αγοράκι να είναι καλά και να βρει την αγάπη στη ζωή του». Δεν έχω κάτι άλλο να πω» εξηγεί.

Πρωταγωνίστρια του φετινού Survivor ολόγυμνη στην πισίνα - Η φωτογραφία που σάρωσε στο διαδίκτυο!

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου διεκδικεί με σοβαρή υποψηφιότητα τον τίτλο του φλογερού και τολμηρού θηλυκού…

Με αναλογίες που προκαλούν ίλιγγο, η πρώην παίκτρια του Survivor, έχει βαλθεί να τρελάνει τους θαυμαστές της με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο instagram, όπου η μία είναι πιο “καυτή” και πιο εντυπωσιακή μέχρι να αναρτηθεί η…επόμενη…

Ο ξανθός πειρασμός με την εκρηκτική προσωπικότητα που αναστάτωσε τα ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης στα οποία συμμετείχε, έμεινε χαραγμένη στη μνήμη πολλών ανδρών, που εκτός από τη μικρή οθόνη, ακολουθούν μαγεμένοι την Ευρυδίκη και στα social media, όπου ταράζει…τις αισθήσεις!

Τολμηρή και χωρίς ενδοιασμούς, πλήρως συμφιλιωμένη με το καλλίγραμμο κορμί της, η Ευρυδίκη κάνει τη “μία αμαρτία” πίσω από την άλλη , αναρτώντας ακόμα και ολόγυμνες φωτογραφίες της…άλλωστε ποιος θα ξεχάσει τη φοβερή εμφάνισή της, σε έναν πανηγυρισμό νίκης, που πρόσφερε το  ακατάλληλο πλάνο, που φυσικά δεν έκοψε η παραγωγή, βουτώντας χωρίς το μαγιό της βούτηξε στα νερά του Αγίου Δομήνικου…

Η αδυναμία της Ευρυδίκης στο υγρό στοιχείο…την εξιτάρει τόσο, που συχνά τη βγάζει…από τα ρούχα της και απολαμβάνει το νερό …ολόγυμνη…

Σε μία εντυπωσιακή φωτογραφία που διέλυσε το instagram, ξανθιά καλλονή χαλαρώνει στην πισίνα…με κατακόκκινα λουλούδια να καλύπτουν κάπως τα επίμαχα σημεία από το πλούσιο στήθος της …χαρίζοντας μια μαγική εικόνα…

Δείτε την εντυπωσιακή φωτογραφία της ολόγυμνης Ευρυδίκης που διέλυσε το instagram

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags