Facebook Pixel Survivor: Αποκάλυψη Survivor - Η ακατάλληλη σκηνή που δεν έδειξε ο ΣΚΑΪ = Ολόγυμνος στο δάσος και… (Vid)
Life
| 2022-07-31 12:54:00

Αποκάλυψη Survivor - Η ακατάλληλη σκηνή που δεν έδειξε ο ΣΚΑΪ - Ολόγυμνος στο δάσος και… (Vid)

Sportdog Team
Αποκάλυψη Survivor - Η ακατάλληλη σκηνή που δεν έδειξε ο ΣΚΑΪ - Ολόγυμνος στο δάσος και… (Vid)

Στον Άγιο Δομίνικο υπήρχαν κάμερες όλο το 24ωρο, όμως η παράγωγη ήταν αυτή που επέλεγε ποια πλάνα θα δουν οι τηλεθεατές και ποια όχι. Ποιος παίκτης λοιπόν βρέθηκε χωρίς ρούχα και γιατί;

Στον Άγιο Δομίνικο υπήρχαν κάμερες όλο το 24ωρο, όμως η παράγωγη ήταν αυτή που επέλεγε ποια πλάνα θα δουν οι τηλεθεατές και ποια όχι. Ποιος παίκτης λοιπόν βρέθηκε χωρίς ρούχα και γιατί;

Το Survivor είναι από τα πιο σκληρά ριάλιτι που έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση και παρότι η δική μας «εκδοχή» δεν είναι… απάνθρωπη, πολλές φορές οι παίκτες έρχονται αντιμέτωποι με καταστάσεις που δεν περίμεναν ότι θα συναντήσουν στη ζωή τους.

Δεν εύκολο άλλωστε να κοιμάσαι στο χώμα ή στα σανίδια, να μην κάνεις μπάνιο, να μην αλλάζεις ρούχα, να μην έχεις φαγητό και να μην έχεις τουαλέτα. Το τελευταίο μάλιστα αποτελεί τεράστιο πρόβλημα, καθώς οι παίκτες πηγαίνουν στο δάσος, όπου φυσικά δεν τους ακολουθεί η κάμερα.

Ο Γιώργος Ταλάντσεφ λοιπόν, που ήταν από τους καλύτερους και πιο αγαπητούς παίκτες στο φετινό ριάλιτι, αποκάλυψε πρόσφατα πως κάποια στιγμή που είχε πάει στη ζούγκλα μόνος του, τον πλησίασε ένα φίδι και άρχισε να τρέχει ολόγυμνος για να… σωθεί. Μάλιστα, αυτή χαρακτήρισε ως την πιο ντροπιαστική στιγμή του στο παιχνίδι, που ευτυχώς δεν υπάρχει καταγεγραμμένη σε κάμερα!

Δείτε την αποκάλυψή του στο 7ο λεπτό του βίντεο:

 Παίκτης του Survivor... πλούτισε μετά το ριάλιτι - Βγάζει τρελά λεφτά κάθε μέρα - Νέα ζωή! (ΦΩΤΟ)

Μπορεί το Survivor να είναι ένα από τα πιο δύσκολα ριάλιτι, καθώς οι παίκτες φεύγουν μακριά από τα σπίτια τους για μήνες και ζουν κάτω από δύσκολες συνθήκες, χωρίς φαγητό και στέγη, ωστόσο τα χρήματα που κερδίζουν είναι πολύ καλά.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί άλλωστε θεωρείται... καλοπληρωτής, ενώ πολλοί είναι οι συμμετέχοντες τα τελευταία χρόνια που μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα και τη δημοσιότητα που κέρδισαν, έκαναν δεύτυερη καριέρα.

Υπάρχει όμως κι ένας, ο οποίος δεν άλλαξε επάγγελμα, αλλά αύξησε σημαντικά τις αποδοχές του. Ο λόγος για τον Σπύρο Μαρτίκα, τον φαρμακοποιό του φετινού Survivor, ο οποίος όπως μαθαίνουμε κάθε μέρα δεν προλαβαίνει να μετράει τα... κέρδη του. Βλέπετε, μετά την επιστροφή του από το παιχνίδι και παρότι ο ίδιος έχει επισκεφτεί ελάχιστες φορές τα δύο μαγαζιά του, σε αυτά γίνεται χαμός καθημερινά. Ουρές κάνουν οι πελάτες μήπως και εξυπηρετηθούν από τον Mr Survivor!

Ο ίδιος πάντως δεν αγχώνεται και συνεχίζει τις διακοπές του στη Μύκονο, μαζί με την αγαπημένη του Βρισηίδα Ανδριώτου. Χρειάζεται χρόνο για να ξεχάσει τον Άγιο Δομίνικο...

Καυτό παρασκήνιο από Survivor - H "ξελογιάστρα" παίκτρια, το... κέρατο στο νησί και ο χωρισμός! 

Το Survivor 5 μας τελείωσε…μέχρι το επόμενο, αλλά εμείς εδώ συνεχίζουμε δυνατά, Με τα αγαπημένα σας spoiler.

Πολλά θέματα άνοιξαν μετά τον τελικό στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Συνεντεύξεις από τους παίχτες και δηλώσεις πολλες αφού τα κανάλια κάνουν κρα για να πάρουν κάτι αποκλειστικό από τους παίχτες, και ουσιαστικά ρίχνουν λάδι στην φωτιά. Βλέπετε το καλοκαίρι δεν εχει και πολλά θέματα…

Που βρίσκονται οι παιχτούρες μας

Ο Στάθης πήρε 100 χιλιάδες ευρώπουλα και μπράβο του. Όπως υποσχέθηκε ένα μερος από αυτά θα πάει για να στηρίξει τα παιδιά με καρκίνο. Βρίσκεται στον έβδομο ουρανό με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ζούνε την σχέση τους.

Ο Άρης πήρε την Μαρία Αντώνα και έφυγαν για διακοπές. Μετά έχουν τον γάμο τους. Φουλ πρόγραμμα τα παιδιά.

 

 

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου πήρε τον Χρήστο Δάντη και έφυγαν για διακοπές. Να βρεθούν μετά από τόσο καιρό…

Η Σταυρούλα Χρυσαείδη ετοιμάζεται για τον γάμο της και είναι μες την καλή χαρά. Έκανε και την πρόβα νυφικού..

Μια χαρά νυφούλα θα είναι. Άντε Χρυσούλα να ζήσεις και να ευτυχίσεις.

 

 

Σπύρος και Βρισηίδα περνάνε όμορφα σαν ερωτευμένα παιδιά και απολαμβάνουν τις διακοπές τους.

Η Θωμαίδα σαν την βλέπουμε λίγο πικραμένη ή μας φαίνεται;

Αρκετοί από τους παίχτες κάνουν αμάν για μια δήλωση ή καμιά συνέντευξη. Βλέπετε τους αρέσει να έχουν τηλεοπτική παρουσία συχνή, αλλά τα κανάλια ψάχνουν μόνο τους πιο δημοφιλείς παίχτες. Αλλά και αυτοί στο τέλος θα μείνουν στην άκρη. Έτσι γίνεται κάθε χρόνο.

Ποιος ασχολείται με τους περσινούς παίχτες. Μόνο τον νικητή Κατσούλη, και ο Τριαντάφυλλος που είναι έτσι και αλλιώς στην πρώτη γραμμή λόγο τραγουδιού, και καλών δημόσιων σχέσεων και ο Τζέιμς που είχε το J2US και τώρα είναι σε αναμονή για την ταξιδιωτική εκπομπή.

Η ξελογιάστρα και ο χαμένος έρωτας!

Αλλά έχουμε και το μεγάλο θεματάκι που έσκασε. Σας το είχαμε δώσει σαν σφηνάκι πριν αλλά τώρα βγήκε και λίγο παραέξω. Αν γίνει περισσότερο γνωστό θα έχουμε δράματα.

Πάμε στην ουσία.

Ξέρετε τι είναι να περιμένεις τον/την σύντροφο σου να επιστρέψει από τον Άγιο Δομίνικο και όταν τελικά επιστρέφει να στο παίζει αδιαφορία, και να σε “φτύνει” κανονικά;

Γιατί θα πείτε; Μα γιατί -άντε να το πάρει το ποτάμι- γυναίκα ήταν η παίχτρια και το παλικάρι που την περίμενε φουλ ερωτευμένος μαζί της. Πώς και πως μετρούσε τις ώρες να την ξαναδεί.

Αλλά όταν γύρισε τον άφησε κάγκελο. Τον παράτησε μετά από λίγες ημέρες. Είχε σηκώσει ψηλά τον αμανέ και νόμιζε ότι ήταν μεγάλη φίρμα. Βλέπετε η δημοσιότητα των πρώτων ημερών της πείραξε το μυαλό.

Αλλά η αιτία ήταν άλλη.

Ο λόγος ήταν η σχέση που είχε φτιάξει στο νησί με συμπαίχτη της. Δεσμευμένος και αυτός.

Η ξελογιάστρα περίμενε ότι θα συνεχίσει και εκτός νησιού με τον συμπαίχτη της και θα ζήσουν τον έρωτα τους. Αλλά δεν πήγαν τα πράγματα όπως τα περίμενε. Ο αγαπητικός του νησιού μόλις επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο δεν ήθελε να την δει και πήγε στην σύντροφο του που τον περίμενε. Τον πίεσε λίγες ημέρες να βρεθούν αλλά όταν της το ξέκοψε άγρια, εγκατέλειψε τις προσπάθειες της.

Αυτή έμεινε στον άσο, αφού έχασε την καβάντζα της και τώρα ξανακάνει τα γλυκά μάτια στον πρώην που έχει και τον τρόπο του, αλλά πέταξε το πουλάκι.

Ορισμένοι συμπαίχτες της την βλέπουν με μισό μάτι. Να την πέφτει σε κάποιον που είναι σε σοβαρή σχέση δεν το λες και λογικό…

Από Σεπτέμβριο που θα έχουμε αρκετές συγκεντρώσεις παιχτών θα δούμε σημαντικές απουσίες που θα σχολιαστούν.


Πηγή: sports365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags