Facebook Pixel Light - Snik: Τρελή έκπληξη στην ελληνική τηλεόραση - Ριάλιτι εγκλεισμού με trappers - Νέο… ξύλο Light με Snik!
Life
| 2022-08-02 09:40:00

Τρελή έκπληξη στην ελληνική τηλεόραση - Ριάλιτι εγκλεισμού με trappers - Νέο… ξύλο Light με Snik!

Sportdog Team
Τρελή έκπληξη στην ελληνική τηλεόραση - Ριάλιτι εγκλεισμού με trappers - Νέο… ξύλο Light με Snik!

Ποιο κανάλι θέλει να κάνει την έκπληξη και να φέρει ξανά στους τηλεθεατές την επεισοδιακή βραδιά στα βραβεία MAD; Πρόταση που δεν έχουμε ξαναδεί στην Ελλάδα...

Το σκηνικό στα βραβεία MAD αλλά και όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα με τους τράπερς φαίνεται πως… άνοιξαν την όρεξη σε κάποιους. Η πρόταση για ριάλιτι με trappers έπεσε στο τραπέζι αλλά η υλοποίηση της μοιάζει σενάριο επιστημονικής φαντασίας!

Στο επίκεντρο βρίσκεται τους τελευταίους μήνες η τραπ σκηνή, όχι όμως πάντα για καλό λόγο. Μια από αυτές τις περιπτώσεις ήταν το πρόσφατο σκηνικό στα MAD Awards όπου η κατάσταση ξέφυγε από τα όρια…

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά και το newsit.gr, έστω και ανεπίσημα, έχει γίνει νύξη σε στελέχη καναλιών ούτως ώστε να προωθήσουν ένα ριάλιτι εγκλεισμού αποκλειστικά με Έλληνες trappers. Φυσικά το εγχείρημα αυτό μοιάζει από δύσκολο έως ακατόρθωτο ενώ όσο και αν το ΕΣΡ συνήθως απουσιάζει, σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο πιθανότατα θα είχε πεδίο δόξης λαμπρόν για να δράσει!

Παρόλα αυτά σύμφωνα με τη συνέχεια του ρεπορτάζ, οι δημιουργοί δεν έχουν εγκαταλείψει ακόμα τις προσπάθειες. Μάλιστα εφόσον μοιάζει ανέφικτο να προχωρήσει κάτι τέτοιο στην ελεύθερη τηλεόραση, δεν είναι απίθανο να στραφούν σε κάποια συνδρομητική πλατφόρμα.

Πηγή: youfly.com

Αποκάλυψη Light και Snik για το ξύλο στα MAD VMA - "Στημένο το σκηνικό" - Όλη η αλήθεια (ΦΩΤΟ)

Πριν από λίγες ημέρες, κατά την απονομή των βραβείων MAD, δυο τράπερ που είχαν από παλιά προσωπικές διαφορές, ο Snik και και ο Light χειροδίκησαν με αποτέλεσμα να προκύψει τεράστια αναστάτωση στην μουσική βραδιά, οι ίδιοι και οι παρέες τους να αποχωρήσουν και να σηκωθεί έντονο κύμα αντιδράσεων για τη συμπεριφορά τους, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που καταδίκασαν το βίαιο περιστατικό.

Ο τράπερ Light, που εξ αρχής είχε τονίσει πως οι διοργανωτές του MAD δεν έπρεπε να τον βάλουν κοντά στον άλλο τράπερ με τον οποίο είχε προηγούμενα, τον Snik, επέστρεψε με ένα story, στο οποίο σχολίασε την υψηλή τηλεθέαση που έκαναν τα βραβεία MAD, γράφοντας: “Ποιος είναι ο μοναδικός που επωφελήθηκε από όλο το τσίρκο τελικά; Μπράβο τα καταφέρατε πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια” προσθέτοντας ένα emoji με το κεφάλι ενός κλόουν.

Προφανώς και με την ανάρτησή του αυτή, θέλει να δείξει ότι υπεύθυνοι για τα δυσάρεστα γεγονότα της βραδιάς ήταν οι διοργανωτές που έστησαν αυτό το σκηνικό για να προκαλέσουν ντόρο γύρω από τα βραβεία που δεν πήγαιναν τόσο καλά σε απήχηση.

Ενώ αμέσως μετά ακολούθησε και ο Snik

 

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags