Facebook Pixel Sportdog.gr | Επιστρέφει το "ΟΛΑ" του Θέμου Αναστασιάδη - Ποιο κορυφαίο όνομα... τρέχει ξανά την εκπομπή!
Life
| 2022-08-03 09:20:00

Επιστρέφει το "ΟΛΑ" του Θέμου Αναστασιάδη - Ποιο κορυφαίο όνομα... τρέχει ξανά την εκπομπή!

Sportdog Team
Επιστρέφει το "ΟΛΑ" του Θέμου Αναστασιάδη - Ποιο κορυφαίο όνομα... τρέχει ξανά την εκπομπή!

Μετά τον ξαφνικό χαμό του γνωστού παρουσιαστή, η αγαπημένη εκπομπή αναμένεται να κάνει ένα δυναμικό come back στην ελληνική τηλεόραση.

Μία φρέσκια και διασκεδαστική εκπομπή ετοιμάζεται να αναλάβει τη νέα σεζόν ο Βαγγέλης Περρής, στο OPEN. Μετά το πρωινό ANT1, ο δημοσιογράφος πέρασε από τα γραφεία της Παιανίας, για να συζητήσει με τους ιθύνοντες, για το φιλόδοξο αυτό πρότζεκτ.

Σύμφωνα με την Ναταλία Ανδρικοπούλου στην Real, το κανάλι πρότεινε στον Βαγγέλη Περρή να ενταχθεί στο κομμάτι της ψυχαγωγίας, δουλεύοντας πίσω από τις κάμερες. Μία νέα σατυρική εκπομπή βρίσκεται στα σκαριά, η οποία θα βασίζεται σε χιουμοριστικά βίντεο και αποσπάσματα της ελληνικής τηλεόρασης. Όσα δηλαδή καθιέρωσε ο ίδιος στην εκπομπή “Όλα” κι ύστερα στο “The 2night Show”.

Η συζήτηση πήγε πάρα πολύ καλά, με τον Βαγγέλη Περρή να να δίνει τα χέρια με τους ιθύνοντες του OPEN. Αυτή τη στιγμή γίνεται η αναζήτηση του concept, αλλά και των κεντρικών παρουσιαστών.

Πηγή: youfly.com

Επιστροφή βόμβα στην ελληνική τηλεόραση - Ο Φώτης Σεργουλόπουλος σε πρωινό μεγάλο καναλιού!

Αυτό κι αν είναι είδηση! Ο Φώτης Σεργουλοπουλος επιστρέφει στην τηλεόραση και μάλιστα στην πρωινή ζώνη!

Ο αγαπημένος παρουσιαστής που έχει αφήσει το στίγμα του στην ιδιωτική τηλεόραση και έγραψε ιστορία όταν παρουσιαζε με τη Μαρία Μπακοδημου στο Mega το «Σαν στο σπίτι σας» επιστρέφει ύστερα από είκοσι χρόνια στην πρωινή ψυχαγωγία.

Πριν από μερικές μέρες ο Φώτης εθεάθη στους διαδρόμους της ΕΡΤ και κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες ότι συζητάει για μια καινούργια εκπομπή. Ωστόσο, δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα τι εκπομπή θα είναι αυτή, καθημερινή ή εβδομαδιαία.

Η αλήθεια είναι ότι ο παρουσιαστής διατηρεί άψογες σχέσεις με τη διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης.

Μάλιστα πέρσι είχαν γίνει συζητήσεις για να παρουσιάσει ένα βραδινό τοκ σόου.

Τελικά αυτή η ιδέα δεν προχώρησε, αλλά ο Φώτης πρωταγωνίστησε στην καθημερινή σειρά της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον πλάτανο».

Τώρα που η ΕΡΤ αποφάσισε να εντάξει στην πρωινή ζώνη, για πρώτη φορά ύστερα από πολλά χρόνια, ζωντανή, καθημερινή, ψυχαγωγική εκπομπή ο Φώτης Σεργουλοπουλος ήταν η ιδανική πρόταση!

Όχι μόνο γιατί έχει στο πλούσιο βιογραφικό του το «Σαν στο σπίτι σας» που ήταν ένα πρωτοποριακό, πρωινό μαγκαζίνο, αλλά γιατί όλα αυτά τα χρόνια διατηρεί ένα πολύ σοβαρό προφίλ που ταιριάζει στην εικόνα της ΕΡΤ.

Παρόλο που η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί, οι πληροφορίες μου λένε ότι είναι ζήτημα χρόνου να γίνει. Εξάλλου, η επιλογή του Φώτη Σεργουλόπουλου που είναι ένας παρουσιαστής με άποψη, δημοσιογραφικό ήθος, αισθητική, κύρος και κοινωνική ευαισθησία είναι πραγματικά ότι καλύτερο μπορούσε να κάνει η ΕΡΤ!

Πηγή:  znews.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags